Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Özet geçeyim, arkadaş para alıyor veya mental olarak hasta. Sayfadaki mesajları toplasan %80'i kendi mesajı. Forumda da nerede XBOX mesajı görse anında damlıyor XBOX düşmanı. Birazdan gelip aynı fotoğrafları linkleri atmaya başlar bak.
inanılmaz bir durum yahu iki mesajda bir aynı şeyleri atıyor spamin kralını yapıyor aynı senin dediğin gibi oldu aynı şeyleri attı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

god of war varken elder scolls anca gamepass e gelir .xD
baltalı deli kadir i isteyen kim tek düze hikaye şeklinde ilerliyor geçiniz

99723

80+ Silver
god of war varken elder scolls anca gamepass e gelir .xD
KNK bunlar hasta Microsoft'un kendisi Xbox konsolları almayın 3. parti yayıncı oluyoruz diyor hala gelip savunuyorlar bunlar artık müritlikten kendilerini kayıp etmişler sen boşuna yazıyorsun yazma uğraşma değmez.

Microsoft Xbox Almanıza Gerek Olmadığını Söylüyor, Bu Yüzden İnsanlar Almıyor

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Özet geçeyim, arkadaş para alıyor veya mental olarak hasta. Sayfadaki mesajları toplasan %80'i kendi mesajı. Forumda da nerede XBOX mesajı görse anında damlıyor XBOX düşmanı. Birazdan gelip aynı fotoğrafları linkleri atmaya başlar
Özet KNK Xbox 3. parti Sega gibi oyun dağıtan firma oluyor.

"Xbox 3. Parti Oyun Dağıtan Firmaya Dönüşüyor"​

Biz Xbox 2026 sonun da konsol işinden ayrılıp Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek derken adamlar 2024'de dönüşüyorlar.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024-jpg.624069
790847757745fcb11a9302680056ccea-jpg.624402

Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c-jpg.627648

Microsoft CEO'su: Oyun oynamayı seviyoruz, ancak 3, 4 numaraydık ve şimdi Sony, Nintendo, PC ve Xbox'ta iyi bir yayıncı olma şansımız olduğunu düşünüyorum.
Microsoft CEO'su Sony ve Nintendo için 'İyi Bir Yayıncı' Olmak İstiyor
Artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklamaları ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı.

Çeşitli kaynaklara göre şu an PlayStation 5'e gelen oyunlar Sea of Thieves, Hifi Rush, As Dusk Falls, Starfield ve Halo Multiplayer tabi sadece bu oyunlar gelmeyecek Xbox'ın ne kadar özel oyunu var ise hepsi sırasıyla PlayStation 5'e gelecek.
GDVzTcIWkAARfKd
GDVzTcMXkAA0i4p

Xbox Birinci Parti Özel Oyunu Avowed Zamana Özel olacak ve Xbox konsollarına çıkışından üç ay sonra PlayStation'a da gelecek. CFO Tim Stuart'a göre Xbox plan değişikliği tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor.
GDUzoBbXwAA03nv

Zaten As Dusk Falls'ın geleceği 1 ay önce PlayStation YouTube kanalında duyurulmuş As Dusk Fall şu an PS Store'da ön siparişe açılmış durumda As Dusk Falls'ın PlayStation çıkış tarihi 7 mart 2024.

Bu yaşanan olaylardan sonra bir Xbot palyaçosunun ağıtı.
YILLARCA size destek olduk, geleceğinize inandığımız için başarısız olduğunuzda bile kabul ettik ve siz bize borcunuzu böyle mi ödüyorsunuz? Xbox hayranlarınızı hayal kırıklığına uğrattınız ve bunu düzeltmenin tek yolu, platformunuzu öldürecek çoklu platform planlarınızı tersine çevirmektir.
Alıntıyı görüntüle

Hi-Fi Rush PlayStation ve Switch'e geliyor diye gitmişler kendi özel oyunları Hi-Fi Rush'a 0 puan vermişler bu adamlar cidden hasta ben bu yüzden bu palyaçoları çok sert eleştirip dalga geçiyorum çünkü hiç bir oyuncu topluluğu böyle toksik ve kanser değil zaten Xbox'ı eleştirince avantadan PS fanboyu oluyorsun onu geçiyorum benim ekonomik yoksulluktan geçim sıkıntısından Xbox alıp kullananlar ile bir derdim yok benim derdim Xbox'ın yaptığı bu rezil işleri savunup yalan söyleyen Xbot palyaçoları ile Xbox'ın 2013 yılından günümüze kadar yaptığı 1 tane iyi bir işi yok ortada Xbox One rezaletinden sonra insanlar Xbox'ın belki bir umut Xbox Series X|S konsolları ile tekrardan Xbox 360 dönemindeki gibi PlayStation ve Nintendo'ya dişli bir rakip olur derken adamlar öyle rezil bir konsol serisi yaptılar ki hem özel oyunları berbat hem de üstüne PS5'den 3. parti oyunları daha düşük çözünürlük ve FPS'de çalıştırıyordu bu yüzden doğal olarak Xbox konsol ve Game Pass satışlarında yerin dibini gördü kimse Xbox Series X|S konsollarını almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten rezil Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda zaten bu tür sebeplerden dolayı Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmekten başka şansı kalmamıştı benim ise Xbox'ın 3. parti yayıncı olmasındaki en çok sevindiğim nokta artık bu toksik Xbot palyaçolarını görmeyeceğimiz.
Alıntıyı görüntüle
Hi-Fi Rush'a 0 puan veren Xbot palyaçosunun X hesabı.

Sea of Thieves de yakında PlayStation için duyurulacağı doğrulandı.

Bu saatten sonra artık bu Xbot palyaçoları daha çok ağlayarak kendi özel oyunlarına 0 puan verecekler.
bak.
Pc ile büyüdüm çok konsol kullanmışlığım yok fakat zamanında xbox 360 ve ps3 kullanmıştım.küçük olduğum için çok bilinçli kullanmadım ama xbox 360 sanki biraz daha iyiydi.Bu ikisi dışında da konsol kullanmadım.Merak ettiğim soru şu.Sen xboxu şu anki dönemine göre mi eleştiriyorsun yoksa komple bütün konsollarını mı?

99723

80+ Silver
Pc ile büyüdüm çok konsol kullanmışlığım yok fakat zamanında xbox 360 ve ps3 kullanmıştım.küçük olduğum için çok bilinçli kullanmadım ama xbox 360 sanki biraz daha iyiydi.Bu ikisi dışında da konsol kullanmadım.Merak ettiğim soru şu.Sen xboxu şu anki dönemine göre mi eleştiriyorsun yoksa komple bütün konsollarını mı?
Tabi ki şu anki dönemine göre yazılarım da ne yazıyor 2013 döneminden sonra öldüler zaten demem gerek var mı bunu.

Tekrardan alıntılayayım.
Xbox'ın 2013 yılından günümüze kadar yaptığı 1 tane iyi bir işi yok ortada Xbox One rezaletinden sonra insanlar Xbox'ın belki bir umut Xbox Series X|S konsolları ile tekrardan Xbox 360 dönemindeki gibi PlayStation ve Nintendo'ya dişli bir rakip olur derken adamlar öyle rezil bir konsol serisi yaptılar ki hem özel oyunları berbat hem de üstüne PS5'den 3. parti oyunları daha düşük çözünürlük ve FPS'de çalıştırıyordu bu yüzden doğal olarak Xbox konsol ve Game Pass satışlarında yerin dibini gördü kimse Xbox Series X|S konsollarını almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten rezil Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda zaten bu tür sebeplerden dolayı Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmekten başka şansı kalmamıştı benim ise Xbox'ın 3. parti yayıncı olmasındaki en çok sevindiğim nokta artık bu toksik Xbot palyaçolarını görmeyeceğimiz.

Ayrıca Microsoft'un kendisi Xbox konsolları almayın 3. parti yayıncı oluyoruz diyor hala gelip savunuyorlar bunlar artık müritlikten gözleri kör olmuş gerçeklik algılarını yitirmişler ciddiye alma sakın onları.

Microsoft Xbox Almanıza Gerek Olmadığını Söylüyor, Bu Yüzden İnsanlar Almıyor

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
2013'ten sonrasını eleştiriyorum diyor ama Xbox olmasa PS Plus diye bir şey olmayacaktı Game Pass sayesinde oyun gördüler gerçi ondan bile sony kendi oyunlarının hepsini oynattırmıyor millet o kadar aylık ücret verdiği halde :D sony hakkında 7.9 milyarlık tazminat davası açıldı insanları kazıklıyor PS5 konusunda diye playstation store da en pahalı oyun fiyatları cidden insanları kazıklıyorlar duealsense ler zaten rezalet halde millet hala şikayet ediyor çabuk bozuluyor diye

ve hala spam yapıyor yahu inanılmaz bir şey her mesajında spam var aynı şeyleri tekrarlıyor yazık bir sıkıntısı var galiba :D

99723

80+ Silver
XBOX mesajı görünce malum hasta arkadaş
Xbox gidiyor maslarda tepin kendini dağlardan dağlara at gerçek değişmeyecek lan sizin böyle ağladığınızı gördükçe keyiften dört köşe oluyorum hadi sen aşkın Xbox'dan daha çok yılbaşı şakası bekle bir de yeşil yeşil kalp atmış puhahahahaha.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Taşınabilir konsol çıkarmak isteyen Xbox gidiyormuş :D bu arkadaş öyle bir yanıyor ki hakaret edemediği için her gün konunun başlığını değiştiriyor hırsını alamıyor yine de :D

İnanmayın arkadaşlar 2026-27 gibi yeni Xbox konsolu geliyor he he deyin geçin bu şahsa!

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Beguile
Xbox gidiyor maslarda tepin kendini dağlardan dağlara at gerçek değişmeyecek lan sizin böyle ağladığınızı gördükçe keyiften dört köşe oluyorum hadi sen aşkın Xbox'dan daha çok yılbaşı şakası bekle bir de yeşil yeşil kalp atmış puhahahahaha.

Olum harbi ikiniz de manyaksınız olum size bişi vermiyor vermeyecek bu firmalar ne bu ölümüne mücadele

99723

80+ Silver
Olum harbi ikiniz de manyaksınız olum size bişi vermiyor vermeyecek bu firmalar ne bu ölümüne mücadele
KNK sen de böyle yapınca tarafsız mı oluyorum zannediyorsun haklı olan kimse git onun yanında ol benim bir şey savunduğum varmış gibi yapıyorsun lan sadece gündem haberi paylaşınca bile alev alıyorlar lütfen oku artık yazılanları.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
her mesajı spam bu şahsın nasıl hala forumda yazabiliyor ben ona şaşırıyorum! attığı linklerin çoğuda yalan içerikle alakası yok :D böyle yalancıyı niye rahat bırakayım yüzüne vuracaksın ki gerçekleri utansın biraz!

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uzun huysuz
Xbox eğer oyun kütüphanesine önem verseydi,PS'nin savaşması çok zor olurdu.Xbox kolu konsolu PS den her türlü daha iyi.Ama PS nin oyınları kat ve kat daha iyi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom