Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Xbox eğer oyun kütüphanesine önem verseydi,PS'nin savaşması çok zor olurdu.Xbox kolu konsolu PS den her türlü daha iyi.Ama PS nin oyınları kat ve kat daha iyi.
Katılıyorum. Xbox elindeki fırsatı değerlendirmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

KNK sen de böyle yapınca tarafsız mı oluyorum zannediyorsun haklı olan kimse git onun yanında ol benim bir şey savunduğum varmış gibi yapıyorsun lan sadece gündem haberi paylaşınca bile alev alıyorlar lütfen oku artık yazılanları.
İkiniz de birbirinizi sürekli iğneleyici şeyler kullanıyorsunuz aşırı abartıyorsunuz

99723

80+ Silver
Xbox eğer oyun kütüphanesine önem verseydi,PS'nin savaşması çok zor olurdu.Xbox kolu konsolu PS den her türlü daha iyi.Ama PS nin oyınları kat ve kat daha iyi.
Bitti knk artık uzatmayın Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PS ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız uzatmayın yeter.

Katılıyorum. Xbox elindeki fırsatı değerlendirmiyor

İkiniz de birbirinizi sürekli iğneleyici şeyler kullanıyorsunuz aşırı abartıyorsunuz
Google yaz yazdıklarımı hala abartıyorsun diyorsun.

The Semih

80+ Gold
İki konsol firmasınıda kullandım, eskiden aralarındaki rekabet çok iyidi, ozamanlar oyunlarda kaliteliydi, benim en sevdiğim konsol PS4 Pro çünkü oyun dünyasının en kaliteli oyunları varken PS4 pro mükemmel hissettiriyordu, PS5'in tasarımını beğenmiyorum sadece teknik olarak başarılı konsol. Sadece PS4 Pro gibi oyun bolluğu yaşayamıyoruz oda PS5'in suçu değil oyun dünyası duraklama dönemine girdiği için.

Bu duraklamanın 2025 ile kırılcağını düşünüyorum şimdilik remastered ve remake ile sürdürüyorlar piyasayı tüm firmalar. 2025 te GTA 6 ile birlikte piyasanın açılacağıni düşünüyorum.

Bitti knk artık uzatmayın Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PS ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız uzatmayın yeter.

Google yaz yazdıklarımı hala abartıyorsun diyorsun.
tamam

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Beyler çok fazla uzatmayın bu neslin kazananı Playstation oldu. Zaten satış sayılarına bakarsanız anlarsınız kimin kazandığını. Xbox’ın özel oyunları Playstation ve Nintendo’ya gelecek. Xbox’ın Game pass dışında bir şeyi kalmadı o da zaten PC’de var. Xbox almak için bir sebep kalmadı.

İki konsol firmasınıda kullandım, eskiden aralarındaki rekabet çok iyidi, ozamanlar oyunlarda kaliteliydi, benim en sevdiğim konsol PS4 Pro çünkü oyun dünyasının en kaliteli oyunları varken PS4 pro mükemmel hissettiriyordu, PS5'in tasarımını beğenmiyorum sadece teknik olarak başarılı konsol. Sadece PS4 Pro gibi oyun bolluğu yaşayamıyoruz oda PS5'in suçu değil oyun dünyası duraklama dönemine girdiği için.

Bu duraklamanın 2025 ile kırılcağını düşünüyorum şimdilik remastered ve remake ile sürdürüyorlar piyasayı tüm firmalar. 2025 te GTA 6 ile birlikte piyasanın açılacağıni düşünüyorum.
Hocam katılmakla kalmıyorum bide mesaj alıntılıyorum çok haklısınız şu an kimse üstüne koymaya yenisini yapmaya uğraşmıyor yon efendim şu balonu game passe getirdik yok şunun remakeini yaptık (son dönem için)

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Beyler çok fazla uzatmayın bu neslin kazananı Playstation oldu. Zaten satış sayılarına bakarsanız anlarsınız kimin kazandığını. Xbox’ın özel oyunları Playstation ve Nintendo’ya gelecek. Xbox’ın Game pass dışında bir şeyi kalmadı o da zaten PC’de var. Xbox almak için bir sebep kalmadı.
yunus'un yan hesap desteğe gelmiş hoş geldin yunus :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
PC’ye güzel optimize etmiyorlar oyunları ve PS5 8-9 sene götürecek ama PS5 parasına PC toplarsan en fazla 5 sene dayanır. Ama tercih meselesi.

10 tane hesapla saldıran kardeşim sende hoş geldin 😀
Ee mevcut dönemde yeni oyun çıkmıyor ki ya 1 dolarlık oyun game pass kataloğuna geliyor ya da 15 yıllık oyunun remake i

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
PC’ye güzel optimize etmiyorlar oyunları ve PS5 8-9 sene götürecek ama PS5 parasına PC toplarsan en fazla 5 sene dayanır. Ama tercih meselesi.

10 tane hesapla saldıran kardeşim sende hoş geldin :)
PS5 8-9 sene götürecekmiş :D biraz gerçeklerle yüzleşin yahu sony bile GTA 6 için PS5 pro yu çıkartacak konsoluna güvenmiyor adamlar ama PS5 8-9 sene götüreek öylemi :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom