Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
3 sayfa @Yunus274 adlı şahsın aynı şeyleri spam atmasını okudum ve diğer arkadaşın yazdığı saçma yorumları okudum ve tek doğru şey bu gerçekten. Şu firmaları annesini, vatanını koruyormuş gibi niye savunuyorlar gerçekten çok ilginç adam oturuyor xbox bir şey yaptığı zaman 130 sayfalık forum da konu açıyor ve 90 sayfası sadece kendi yazısı valla çok ilginç insanlar türemeye başladı...
zamanında düzgün bir şekilde de uyardım ama anlamıyor anladığı dil bu beni buna o itiyor. dediğin gibi 130 sayfalık konuda 80-90 sayfa sadece bu şahıs yazmış ve tüm mesajları spam hepsi birbirinin kopyası. üstelik attığı linklerin içerikleri filan hepsi yalan ya da işine gelen tek cümleyi çekip alıyor işine gelmeyenleri görmezden gelip sadece onu paylaşıyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu nesilde kazanan net şekilde PC dir. Oyunsuz PS5 ve rezalet performanslı Series S şuan için alınması mantıklı cihazlar değiller. Xbox yeni konsol çıkarırsa veya sony oyun yapmaya karar verirse dengeler değişebilir.
Mesaiye başlıyorum ben okuyana kadar sabah olur artık :D 12-8 gibi mesaj okuyorum

99723

80+ Silver
al sana kıyaslama bu görüntü mü iyi? renkler soluk pikseller belli insan buna iyi demeye utanır insan :D

10 yıllık konsolda 1080p çözünürlük de mükemmel grafiklerde 30 FPS yağ gibi bu oyunu nasıl çalıştırıyor diye öveceğine utanmadan gömüyorsun lan palyaço demezler mi sana Xbox Series X|S patatesleri ZORTFİELD oyununda 400-720p çözünürlüklere düştüğü halde sabit 30FPS veremiyordu oyunun yapımcısı Todd Howard oyunun bu rezalet durumu hakkında çıkıp oyunculardan özür dileyeceği yerde Xbot palyaçolarına yakışır bir cevap verdi bizim oyunumuz yeni nesil bir oyun ve bu yeni nesil şaheseri deneyimlemek istiyorsanız gidin PC'nizi güncelleyin.
F44Ag9lXAAA3Wrr

adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt

Son düzenleme:

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Beguile
10 yıllık konsolda 1080p çözünürlük de mükemmel grafiklerde 30 FPS yağ gibi bu oyunu nasıl çalıştırıyor diye öveceğine gömüyorsun utanmadan lan palyaço demezler mi sana Xbox Series X|S patatesleri ZORTFİELD oyununda 400-720p çözünürlüklere düştüğü halde sabit 30FPS veremiyordu oyunun yapımcısı Todd Howard oyunun bu rezalet durumu hakkında çıkıp oyunculardan özür dileyeceği yerde Xbot palyaçolarına yakışır bir cevap verdi bizim oyunumuz yeni nesil bir oyun ve bu yeni nesil şaheseri deneyimlemek istiyorsanız gidin PC'nizi güncelleyin.
F44Ag9lXAAA3Wrr

adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt

99723

80+ Silver
3 sayfa @Yunus274 adlı şahsın aynı şeyleri spam atmasını okudum ve diğer arkadaşın yazdığı saçma yorumları okudum ve tek doğru şey bu gerçekten. Şu firmaları annesini, vatanını koruyormuş gibi niye savunuyorlar gerçekten çok ilginç adam oturuyor xbox bir şey yaptığı zaman 130 sayfalık forum da konu açıyor ve 90 sayfası sadece kendi yazısı valla çok ilginç insanlar türemeye başladı...
Lan hiç mi şaşmaz oğlum sen rezil olmaya doyamıyor musun forumun bütün Xbot palyaçoları Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağını duyunca sürü halinde toplandılar.
screenshot-png.629396

screenshot-2-png.629397

screenshot-4-png.629401

screenshot-5-png.629403

screenshot-6-png.629404

ZORTFİELD balonunda toplu zortlatmam yetmedi mi sana yol uğraşamam seninle rezil olacağın kadar olmuşsun zaten.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
10 yıllık konsolda 1080p çözünürlük de mükemmel grafiklerde 30 FPS yağ gibi bu oyunu nasıl çalıştırıyor diye öveceğine gömüyorsun utanmadan lan palyaço demezler mi sana Xbox Series X|S patatesleri ZORTFİELD oyununda 400-720p çözünürlüklere düştüğü halde sabit 30FPS veremiyordu oyunun yapımcısı Todd Howard oyunun bu rezalet durumu hakkında çıkıp oyunculardan özür dileyeceği yerde Xbot palyaçolarına yakışır bir cevap verdi bizim oyunumuz yeni nesil bir oyun ve bu yeni nesil şaheseri deneyimlemek istiyorsanız gidin PC'nizi güncelleyin.
F44Ag9lXAAA3Wrr

adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt
adam doğru söylemiş iyi grafiklerde oynamak istiyorsan ya yeni nesil konsol alacaksın ya da iyi bir PC toplayacaksın! senin gibi fakirler hala PS4 de oynadığı için sana normal gelmiyor tabi bu konuşmalar. ayrıca son güncellemelerle oyunda hemen hemen hiçbir kusur kalmadı ilk çıktığı zaman ki görüntüleri atıyor hala :D bethesda nın her oyunu ilk çıkınca sıkıntılıdır bunu oyun dünyasında ki herkes bilir kabul eder ama senin oyun dünyası hakkında zerre fikrin olmadığı için PS4 ün dandik piksel piksel görüntüsünü savunuyorsun hala git bir iş bul kendine ve iyi bir PC topla :D

sana bana bir daha yazma demiştim benden uzak dur senin yalanların zehirliyor forumu :sick:

99723

80+ Silver
Xbox gidiyor maslarda tepin kendini dağlardan dağlara at gerçek değişmeyecek lan sizin böyle ağladığınızı gördükçe keyiften dört köşe oluyorum hadi sen aşkın Xbox'dan daha çok yılbaşı şakası bekle bir de yeşil yeşil kalp atmış puhahahahaha.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Lan hiç mi şaşmaz oğlum sen rezil olmaya doyamıyor musun forumun bütün Xbot palyaçoları Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağını duyunca sürü halinde toplandılar.
screenshot-png.629396

screenshot-2-png.629397

screenshot-4-png.629401

screenshot-5-png.629403

screenshot-6-png.629404

ZORTFİELD balonunda toplu zortlatmam yetmedi mi sana yol uğraşamam seninle rezil olacağın kadar olmuşsun zaten.
Yazdığım tek yorumda starfieldı savunmadım veya xboxı senin yaptığın şeyi söyledim. Şu an da söylüyorum zaten sıkıntılı bir çocuk olduğunu allah şifa versin...

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
dışardan sinir stres atarak gelmiştim şimdi kahkaha atıyorum yeminle şu atışmalar olmasa gülesim gelmiyor
her zaman kullanıcı kazanmalı

99723

80+ Silver
Yazdığım tek yorumda starfieldı savunmadım veya xboxı senin yaptığın şeyi söyledim. Şu an da söylüyorum zaten sıkıntılı bir çocuk olduğunu allah şifa versin...
Ağlama yazdıkların ortada bir de pişkin pişkin yazıyor yol al hadi sana buradan ekmek çıkmaz haklı çıktım mı çıktım aynı şu an bu konuda olduğum gibi.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ağlama yazdıkların ortada bir de pişkin pişkin yazıyor yol al hadi sana buradan ekmek çıkmaz haklı çıktım mı çıktım aynı şu an bu konuda olduğum gibi.
Neyde haklı çıktın ? Ben sana starfield mükkemel oyun sen kötülüyorsun deseydim haklı çıkardın ben sana böyle bir şey söylemiş miyim ?

99723

80+ Silver
Lan bak hala uzatıyorlar konu bitti kapandı Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor yeter artık yazmayın lan.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler 130 sayfa okumaya hiç niyetim yok olay ne şimdi kim kısaca ozetlicek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,575
Üyeler
161,093