Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
5 dk sonra yukarıdaki spamı geri atacaksın.Neyse uzatmayın yeter artık konu kapandı.
5 dk sonra yukarıdaki spamı geri atacaksın.Neyse uzatmayın yeter artık konu kapandı.
Sana yazmıyorum Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiğinde konuşuruz uzatma yeter.5 dk sonra yukarıdaki spamı geri atacaksın.
Sana yazmıyorum Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiğinde konuşuruz uzatma yeter.
Hala sıkıntılısın gerçekten. Ben sana xbox özel oyunları PS'ye gelemez hayır öyle bir şey yok falan mı dedim ? Sen nerenden ne uyduruyorsun acaba ?Sana yazmıyorum Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiğinde konuşuruz uzatma yeter.
İNŞALLLAHHH gelir de oynarız.Salıyorlar mı ki ruh sağlıklarını yitirdiler Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağı gerçeğini öğrenince Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız bitti bu kadar.
aynen aynen arabanın markası ne mercedes mi?Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız bitti bu kadar yazmayın artık.
Adamı bırakın da uyusun rüyasında XBOX gömmeye devam edecek zatenaynen aynen arabanın markası ne mercedes mi?![]()
knk valla akşam akşam yarıldım gülmekten yaa. bu arada cidden bu konu acıldıgın günden beri okuyorum hic mesaj da yazmadım sace okudum ama bu arkadaş cidden anormal. bu konsol konusunda verdigi ugraşı başka bir alanda verseydi şuan doktora yapmıştı.İyice delirdiXbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda
![]()
normalde aralık ayında birkaç mesaj atıp gidecektim baktım spam üstüne spam yapıyor bana verdiği cevabı görmek için 20 tane fotoğrafın twitin arasından cevabı arıyordumknk valla akşam akşam yarıldım gülmekten yaa. bu arada cidden bu konu acıldıgın günden beri okuyorum hic mesaj da yazmadım sace okudum ama bu arkadaş cidden anormal. bu konsol konusunda verdigi ugraşı başka bir alanda verseydi şuan doktora yapmıştı.