Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Sana yazmıyorum Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiğinde konuşuruz uzatma yeter.
Hala sıkıntılısın gerçekten. Ben sana xbox özel oyunları PS'ye gelemez hayır öyle bir şey yok falan mı dedim ? Sen nerenden ne uyduruyorsun acaba ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler tartışmaya gerek yok maksat gene ayni oyun oynanicakmi oqynanacak salin gerisini onlar düşünsün

99723

80+ Silver
Konuyu salın lan yeter Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşeceği gerçeğini öğrenince ruh sağlıklarını yitirdiler Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız bitti bu kadar.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Salıyorlar mı ki ruh sağlıklarını yitirdiler Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağı gerçeğini öğrenince Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız bitti bu kadar.
İNŞALLLAHHH gelir de oynarız.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo konsollarından oynayacaksınız bitti bu kadar yazmayın artık.
aynen aynen arabanın markası ne mercedes mi? :D
Kendi Yaptığı Arabasıyla Malatya'dan Sonra Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan  Fenomen: Mercedes Kadir

99723

80+ Silver
Xbox ölmüş hala benim Xbox'ı gömdüğümü düşünüyorlar ulan müritler acıyorum size Xbox gidiyor ister sinirden kafanızı duvardan duvarlara vurun ister kendinizi bir mecnun gibi dağlardan dağlara atın bu gerçek değişmeyecek ayrıca sizlerin böyle ağladığını gördükçe keyiften dört köşe oluyorum hadi Xbox özel oyunlarının PS duyuruları geldiğinde görüşmek üzere ben çıkıyorum.

ananas_suyu

80+ Bronze
İyice delirdi :D:D:D Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda :D
knk valla akşam akşam yarıldım gülmekten yaa. bu arada cidden bu konu acıldıgın günden beri okuyorum hic mesaj da yazmadım sace okudum ama bu arkadaş cidden anormal. bu konsol konusunda verdigi ugraşı başka bir alanda verseydi şuan doktora yapmıştı.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
knk valla akşam akşam yarıldım gülmekten yaa. bu arada cidden bu konu acıldıgın günden beri okuyorum hic mesaj da yazmadım sace okudum ama bu arkadaş cidden anormal. bu konsol konusunda verdigi ugraşı başka bir alanda verseydi şuan doktora yapmıştı.
normalde aralık ayında birkaç mesaj atıp gidecektim baktım spam üstüne spam yapıyor bana verdiği cevabı görmek için 20 tane fotoğrafın twitin arasından cevabı arıyordum :D ama cidden uğraşılacak gibi değil PS5 Pro çıksın ben onu da alacağım diyorum yine bana Xbox kötülüyordu :D sonra ona direkt hiç yazmadım artık takılsın kafasına göre yalan yazmadığı sürece karışmayacağım ama onun yalan yazmaması imkansız :D

yenigeldim

80+ Silver
Bu kadar işsiz olunmaz ya. Adam boşluktan konu açmış onla uğraşıyor aylardır :d Sony de oyunlarını pc ye çıkarıyor artık. Konsol savunmanın olayı nedir ki? Zamanla online servislere kayacaklar zaten. Konsolu da isteyen alır. 400-500 dolarlık cihazlar için kendinizi bu kadar yormayın. Vaktinize yazık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom