Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
bethesda nın her oyunu ilk çıkınca sıkıntılıdır bunu oyun dünyasında ki herkes bilir kabul eder
Kanka Starfield’ta bu yokmuş. “Modcular halleder” :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Yav bethesdanın ayrıcılığı mı var? Adam düzgün oyun çıkartmak zorunda. Skyrim’e mod yapan bile Starfield’a bir daha mod yapmayacağını açıkladı.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
İyice delirdi :D:D:D Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda :D

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Beyler 130 sayfa okumaya hiç niyetim yok olay ne şimdi kim kısaca ozetlicek
Xbox bitmiş batmış kapanmış kaybetmiş rezaletmiş ezikmiş vs. vs. bir sürü kötü laf ve ps en iyi, kral, şampiyon, kazanan, lider, dünya lideri, en iyi konsol, dünyanın en güzeli vs. özet bu.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
İyice delirdi :D:D:D Xbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda :D:D:D
Xbox’ın özel oyunu diğer platformlara gelirse bu yazını yüzüne vururum.

99723

80+ Silver

"Xbox 3. Parti Oyun Dağıtan Firmaya Dönüşüyor"​

Biz Xbox 2026 sonun da konsol işinden ayrılıp Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşecek derken adamlar 2024'de dönüşüyorlar.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024-jpg.624069
790847757745fcb11a9302680056ccea-jpg.624402

Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c-jpg.627648

Microsoft CEO'su: Oyun oynamayı seviyoruz, ancak 3, 4 numaraydık ve şimdi Sony, Nintendo, PC ve Xbox'ta iyi bir yayıncı olma şansımız olduğunu düşünüyorum.
Microsoft CEO'su Sony ve Nintendo için 'İyi Bir Yayıncı' Olmak İstiyor
Artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklamaları ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı.

Çeşitli kaynaklara göre şu an PlayStation 5'e gelen oyunlar Sea of Thieves, Hifi Rush, As Dusk Falls, Starfield ve Halo Multiplayer tabi sadece bu oyunlar gelmeyecek Xbox'ın ne kadar özel oyunu var ise hepsi sırasıyla PlayStation 5'e gelecek.
GDVzTcIWkAARfKd
GDVzTcMXkAA0i4p

Xbox Birinci Parti Özel Oyunu Avowed Zamana Özel olacak ve Xbox konsollarına çıkışından üç ay sonra PlayStation'a da gelecek. CFO Tim Stuart'a göre Xbox plan değişikliği tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor.
GDUzoBbXwAA03nv

Zaten As Dusk Falls'ın geleceği 1 ay önce PlayStation YouTube kanalında duyurulmuş As Dusk Fall şu an PS Store'da ön siparişe açılmış durumda As Dusk Falls'ın PlayStation çıkış tarihi 7 mart 2024.

Bu yaşanan olaylardan sonra bir Xbot palyaçosunun ağıtı.
YILLARCA size destek olduk, geleceğinize inandığımız için başarısız olduğunuzda bile kabul ettik ve siz bize borcunuzu böyle mi ödüyorsunuz? Xbox hayranlarınızı hayal kırıklığına uğrattınız ve bunu düzeltmenin tek yolu, platformunuzu öldürecek çoklu platform planlarınızı tersine çevirmektir.
screenshot-png.634861

Hi-Fi Rush PlayStation ve Switch'e geliyor diye gitmişler kendi özel oyunları Hi-Fi Rush'a 0 puan vermişler bu adamlar cidden hasta ben bu yüzden bu palyaçoları çok sert eleştirip dalga geçiyorum çünkü hiç bir oyuncu topluluğu böyle toksik ve kanser değil zaten Xbox'ı eleştirince avantadan PS fanboyu oluyorsun onu geçiyorum benim ekonomik yoksulluktan geçim sıkıntısından Xbox alıp kullananlar ile bir derdim yok benim derdim Xbox'ın yaptığı bu rezil işleri savunup yalan söyleyen Xbot palyaçoları ile Xbox'ın 2013 yılından günümüze kadar yaptığı 1 tane iyi bir işi yok ortada Xbox One rezaletinden sonra insanlar Xbox'ın belki bir umut Xbox Series X|S konsolları ile tekrardan Xbox 360 dönemindeki gibi PlayStation ve Nintendo'ya dişli bir rakip olur derken adamlar öyle rezil bir konsol serisi yaptılar ki hem özel oyunları berbat hem de üstüne PS5'den 3. parti oyunları daha düşük çözünürlük ve FPS'de çalıştırıyordu bu yüzden doğal olarak Xbox konsol ve Game Pass satışlarında yerin dibini gördü kimse Xbox Series X|S konsollarını almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten rezil Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda zaten bu tür sebeplerden dolayı Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmekten başka şansı kalmamıştı benim ise Xbox'ın 3. parti yayıncı olmasındaki en çok sevindiğim nokta artık bu toksik Xbot palyaçolarını görmeyeceğimiz.
gfsvgrbbyaacxae-jpg.634862

Hi-Fi Rush'a 0 puan veren Xbot palyaçosunun X hesabı.

Sea of Thieves de yakında PlayStation için duyurulacağı doğrulandı.

Bu saatten sonra artık bu Xbot palyaçoları daha çok ağlayarak kendi özel oyunlarına 0 puan verecekler.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
bu şahıs gibi takılıyor ortalıkta bu adam kendisinin arabası var zannediyordu forumdaki sıkıntılı şahıs ise Xbox kapanıyor 3. parti yayıncı olacak zannediyor :D

Kendi Yaptığı Arabasıyla Malatya'dan Sonra Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan  Fenomen: Mercedes Kadir

99723

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Xbox bitmiş batmış kapanmış kaybetmiş rezaletmiş ezikmiş vs. vs. bir sürü kötü laf ve ps en iyi, kral, şampiyon, kazanan, lider, dünya lideri, en iyi konsol, dünyanın en güzeli vs. özet bu.
Bu sefer forumu bırakacaksın lan yüzsüz herif öyle Starfield'deki gibi kaçmayacaksın söylediklerinin arkasında duracaksın yakında duyurular gelecek hazırlan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu şahıs gibi takılıyor ortalıkta bu adam kendisinin arabası var zannediyordu forumdaki sıkıntılı şahıs ise Xbox kapanıyor 3. parti yayıncı olacak zannediyor :D

Kendi Yaptığı Arabasıyla Malatya'dan Sonra Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan  Fenomen: Mercedes Kadir'dan Sonra Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan  Fenomen: Mercedes Kadir
Sende lan aynı şekilde Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiği gün yol alıyorsun forumdan tabi yüzün var ise palyaço sende o yüz ne gezer.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Bu sefer forumu bırakacaksın lan yüzsüz herif öyle Starfield'deki gibi kaçmayacaksın söylediklerinin arkasında duracaksın yakında duyurular gelecek hazırlan.
? Ne diyon olum sen forumu bırakacağını sen söyledin ben değil. Ayrıca oyun puanı şöyle gelirse falan değil direkt ../../2023 tarihinde incelemeler yayınlanınca forumu bırakacağını sen söyledin. Erkek olsaydın da sözünde dursaydın bro.

99723

80+ Silver
? Ne diyon olum sen forumu bırakacağını sen söyledin ben değil. Ayrıca oyun puanı şöyle gelirse falan değil direkt ../../2023 tarihinde incelemeler yayınlanınca forumu bırakacağını sen söyledin. Erkek olsaydın da sözünde dursaydın bro.
Oğlum iddia etmiyor musun boş yapma Xbox özel oyunları geldiği gün yol alıyorsun tabi yüzün var ise.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Oğlum iddia etmiyor musun boş yapma oyunlar geldiği gün yol alıyorsun tabi yüzün var ise.
Lan neyi iddia ediyorum ? Senin okuma yazma yeteneğin mi yok acaba ? Adam konu özeti geç dedi özetini geçtim konunun 130 sayfa okumasın diye :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom