Beguile
80+ Bronze
- Katılım
- 5 Haziran 2023
- Mesajlar
- 1,086
- Reaksiyon skoru
- 555
Spam
Lan bak hala uzuyor konu bitti kapandı Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor yeter artık yazmayın.
Lan bak hala uzuyor konu bitti kapandı Xbox beyaz bayrağı çekti 3. parti yayıncı oluyor yeter artık yazmayın.
Konsol savaşları bitti Xbox beyaz bayrağı çekti üçüncü parti yayıncı oluyor tüm Xbox özel oyunlarını Nintendo ve PlayStation'dan oynayabileceksiniz.Beyler 130 sayfa okumaya hiç niyetim yok olay ne şimdi kim kısaca ozetlicek
Kanka Starfield’ta bu yokmuş. “Modcular halleder”bethesda nın her oyunu ilk çıkınca sıkıntılıdır bunu oyun dünyasında ki herkes bilir kabul eder
Xbox bitmiş batmış kapanmış kaybetmiş rezaletmiş ezikmiş vs. vs. bir sürü kötü laf ve ps en iyi, kral, şampiyon, kazanan, lider, dünya lideri, en iyi konsol, dünyanın en güzeli vs. özet bu.Beyler 130 sayfa okumaya hiç niyetim yok olay ne şimdi kim kısaca ozetlicek
Xbox’ın özel oyunu diğer platformlara gelirse bu yazını yüzüne vururum.İyice delirdiXbox'ın 3. parti yayıncı olduğu falan yok kendi kendine bir yalan attı ortaya aylardır ona inanıyor köyün delisi gibi geziyor forumda
![]()
www.forbes.com
www.forbes.com
Bu sefer forumu bırakacaksın lan yüzsüz herif öyle Starfield'deki gibi kaçmayacaksın söylediklerinin arkasında duracaksın yakında duyurular gelecek hazırlan.Xbox bitmiş batmış kapanmış kaybetmiş rezaletmiş ezikmiş vs. vs. bir sürü kötü laf ve ps en iyi, kral, şampiyon, kazanan, lider, dünya lideri, en iyi konsol, dünyanın en güzeli vs. özet bu.
Sende lan aynı şekilde Xbox özel oyunlarının duyurusu geldiği gün yol alıyorsun forumdan tabi yüzün var ise palyaço sende o yüz ne gezer.bu şahıs gibi takılıyor ortalıkta bu adam kendisinin arabası var zannediyordu forumdaki sıkıntılı şahıs ise Xbox kapanıyor 3. parti yayıncı olacak zannediyor
![]()
? Ne diyon olum sen forumu bırakacağını sen söyledin ben değil. Ayrıca oyun puanı şöyle gelirse falan değil direkt ../../2023 tarihinde incelemeler yayınlanınca forumu bırakacağını sen söyledin. Erkek olsaydın da sözünde dursaydın bro.Bu sefer forumu bırakacaksın lan yüzsüz herif öyle Starfield'deki gibi kaçmayacaksın söylediklerinin arkasında duracaksın yakında duyurular gelecek hazırlan.
Oğlum iddia etmiyor musun boş yapma Xbox özel oyunları geldiği gün yol alıyorsun tabi yüzün var ise.? Ne diyon olum sen forumu bırakacağını sen söyledin ben değil. Ayrıca oyun puanı şöyle gelirse falan değil direkt ../../2023 tarihinde incelemeler yayınlanınca forumu bırakacağını sen söyledin. Erkek olsaydın da sözünde dursaydın bro.
Lan neyi iddia ediyorum ? Senin okuma yazma yeteneğin mi yok acaba ? Adam konu özeti geç dedi özetini geçtim konunun 130 sayfa okumasın diyeOğlum iddia etmiyor musun boş yapma oyunlar geldiği gün yol alıyorsun tabi yüzün var ise.
Neyse uzatmayın yeter artık konu kapandı ben yazacağımı yazdım.Lan neyi iddia ediyorum ? Senin okuma yazma yeteneğin mi yok acaba ? Adam konu özeti geç dedi özetini geçtim konunun 130 sayfa okumasın diye![]()