Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Lan okusana Xbot palyaçosu :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
Activision Blizzard oyunları Ubisoft+ abonelik servisine de geliyor bu da PS Plus üyelerinin hepsi Activision Blizzard oyunlarını oynayacağı anlamına geliyor anlaşma süresi 15 yıl :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
CMA anlaşmayı Kabul etmesi için Xbox Ubisoft'a sattı 15 yıl boyunca cloud streaming ve Ubisoft+ üyelik sisteminde COD yayınlayabilme haklarını bundan bile haberi yok adamın.
adsiz-jpg.567632

2023'ün tesçilli Xbot palyaçosu ve yılın mecnunu ödülünü sana veriyorum asla unutulmayacaksın emin ol.
xbox-xbox-series-x.gif
Eveet kendi kendini yalanlayabildiğin için şimdi aşırı mutluyum yani neymiş Xbox'ın ne oyun konsolundan ne oyun piyasasından 2027 de çekilmek gibi bir düşüncesi yokmuş! aksine onlarca yıllık planlar yapılmış bunun üzerine stratejiler belirlenmiş hamleler yapılmış. üzgünüm ama sizin sony nin içinden geçecekler :D

99723

80+ Silver
Gerçekten beyninde sıkıntı var arkadaş sende. Ben klavye mouse desteği gelmesin mi diyorum iyi oku. Sen bu özelliği konsol seçiminde kriter olarak sunuyorsun. Konsol seçiminde kimsenin kullanmadığı ufak çeşitliliğe mi bakılır yoksa her sene yılın oyunu ödülünü almaya aday olan özel oyunlara mı
Artık desteklemiyor bitti o günler geride kaldı sabahtan beri bilerek yazmadım bu palyaço klavye mouse den yürüsün diye.
d6f18676618db66eb3a20f76f0d108f80410d162.jpeg

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
d6f18676618db66eb3a20f76f0d108f80410d162.jpeg

Aga be buna bir yakarım başından beri bunu biliyordum daha çok bu konu hakkında yazı yamanı ve rezil olmanı istedim devam et sen :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

yine yalan yine algı 3. parti uygulamalar nintedonun Acitivision alımına onay vermesi için yasaklandı. peki bu niye yasaklandı çünkü 3. parti uygulamalar sayesinde nintendo oyunları emülatör üzerinden kaçak olarak Xbox larda oynanabiliyordu. Peki Playstation da 3. parti uygulamalar niye kullanılamıyor? :D web search ü olmayan makinanın 3. parti uygulamalar neyine çöp kutusu :D

99723

80+ Silver
Eveet kendi kendini yalanlayabildiğin için şimdi aşırı mutluyum yani neymiş Xbox'ın ne oyun konsolundan ne oyun piyasasından 2027 de çekilmek gibi bir düşüncesi yokmuş! aksine onlarca yıllık planlar yapılmış bunun üzerine stratejiler belirlenmiş hamleler yapılmış. üzgünüm ama sizin sony nin içinden geçecekler :D
Lan Xbox 2026 sonunda yok oluyor diye kimse yazmıyor Xbox 2026 sonunda Sega gibi üçüncü parti yayıncı olacak diyor ki bunu zaten kendileri de diyor lan iki cümle bile okuyup algılayacak kapasiten yok mu senin :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

99723

80+ Silver
yine yalan yine algı 3. parti uygulamalar nintedonun Acitivision alımına onay vermesi için yasaklandı. peki bu niye yasaklandı çünkü 3. parti uygulamalar sayesinde nintendo oyunları emülatör üzerinden kaçak olarak Xbox larda oynanabiliyordu. Peki Playstation da 3. parti uygulamalar niye kullanılamıyor? :D web search ü olmayan makinanın 3. parti uygulamalar neyine çöp kutusu :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Lan Xbox 2026 sonunda yok oluyor diye kimse yazmıyor Xbox 2026 sonunda Sega gibi üçüncü parti yayıncı olacak diyor ki bunu zaten kendileri de diyor lan iki cümle bile okuyup algılayacak kapasiten yok mu senin :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

o sırada 2028 için yeni konsol çalışmalarına başlayan Xbox mı bu? :D okuma yazması yok attığı linki bile okumuyor cahil :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
seni ve yanındakileri tokat manyağı yaptım umarım dersinizi almışsınızdır. dikkat edin yoksa Microsift komple Sony i satın alacak sonunda sonrada kapatacaklar :D işin komik tarafı Microsoft'un bunu yapabilecek gücü var işte Sony bu kadar çaresiz küçük bir firma :D

bir daha ki sefere dersinizi daha iyi çalışın yoksa yine tokatlarım!

99723

80+ Silver
o sırada 2028 için yeni konsol çalışmalarına başlayan Xbox mı bu? :D okuma yazması yok attığı linki bile okumuyor cahil :D
2028 de konsol değil di ki o onu da mı okumadınız hangi yayıncıyı izliyorsan ya da kaynak olarak alıyorsan harbi ağır zır cahilmiş ne konsolu kamil Cloud Hybrid bir cihaz ve geleceği de belli değil :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
F6YvDHqW0AAfC5d.jpg

xbox-xbox-series-x.gif

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
@hola Madem klavye mouse a çok meraklısın hocamın da dediği gibi xbox yerine yallah pc al. Nasıl olsa ikiside aynı işlevi görüyor ama biri daha avantajlı :kekw: :kekw:
yeminle ikiside PS5 den çok daha avantajlı orası kesin birisi game boy sadece oyun cihazı diğerleri çok çeşitli teknoloji cihazları
Mesaj otomatik birleştirildi:

2028 de konsol değil di ki o onu da mı okumadınız hangi yayıncıyı izliyorsan ya da kaynak olarak alıyorsan harbi ağır zır cahilmiş ne konsolu kamil Cloud Hybrid bir cihaz ve geleceği de belli değil :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
F6YvDHqW0AAfC5d.jpg

xbox-xbox-series-x.gif
hibrit ne demek zerre fikrin var mı acaba? harbi ağır cahilsin biraz genel kültür çalış en ufak bilgin yok kendini rezil ediyorsun binlerce insanın okuduğu yerde.

CupOk

80+ Bronze
yeminle ikiside PS5 den çok daha avantajlı orası kesin birisi game boy sadece oyun cihazı diğerleri çok çeşitli teknoloji cihazları
Sen konsolun oyundan başka ne işlevi görmesini istiyorsun. Sabah kalkıp kahvaltı da hazırlasın mı? Hala anlatamadım. Konsol seçerken klavye mouse desteğine veya Google araması yapıp yapmadığını değil içerisinde oynayacağım oyunlara bakarım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom