Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
yeminle ikiside PS5 den çok daha avantajlı orası kesin birisi game boy sadece oyun cihazı diğerleri çok çeşitli teknoloji cihazları
Mesaj otomatik birleştirildi:

hibrit ne demek zerre fikrin var mı acaba? harbi ağır cahilsin biraz genel kültür çalış en ufak bilgin yok kendini rezil ediyorsun binlerce insanın okuduğu yerde.

Son düzenleme:

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Sen konsolun oyundan başka ne işlevi görmesini istiyorsun. Sabah kalkıp kahvaltı da hazırlasın mı? Hala anlatamadım. Konsol seçerken klavye mouse desteğine veya Google araması yapıp yapmadığını değil içerisinde oynayacağım oyunlara bakarım
ben hepsini istiyorum elimin altındaki cihazın kaliteli olmasını birden fazla işe yaramasını istiyorum o ne öyle ya 90 lardaki atariler gibi sadece tek bir işe yarayan cihaz rezalet bu devirde.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben şahsen playstation tercih ederdim çünkü playstation özel oyunları daha çok ilgimi çekiyor oyun çeşitliliğinden ziyade kaliteli bi oyunda günler geçirmek beni daha fazla cezbeder. Özellikle bir çoğunun Türkçe dil desteği ile çıkması ekstra artı katıyor

99723

80+ Silver
ben hepsini istiyorum elimin altındaki cihazın kaliteli olmasını birden fazla işe yaramasını istiyorum o ne öyle ya 90 lardaki atariler gibi sadece tek bir işe yarayan cihaz rezalet bu devirde.

Son düzenleme:

CupOk

80+ Bronze
Benim tost makinem neden oyun oynatmıyor uga buga

CupOk

80+ Bronze
tam uga buga zekası tost makinenin ekranı var mı ve internete bağlanıyor mu? aşırı cahilsiniz ve tüketim tercihlerinizde seçimlerinizde felaket kötü
O dediklerinin hepsi elimin altında var. PC ile hem klavye mouse desteği hem Google desteği hem xboxın dandik oyunlarını oynayabiliyorum hem de emulatör desteğiyle eski oyunlara da erişimim var. Madem bu kadar çeşitlilik arıyorsun o zaman tercihin Xbox değil PC olucak 😀

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
önceden yine bu hesapları ve benzerlerini dayanak olarak gösterip atıp tutuyordun ve hepsinde rezil oldun! hala hangi yüzle konuşuyorsun?

Now, there is reason to believe Spencer may have exaggerated a bit. Microsoft stressed throughout the whole FTC investigation and later in federal court that the acquisition of Activision Blizzard was critical to its plan to grow in mobile and cloud markets. Otherwise, it might as well exit the gaming business.

Attığın linki bile okumamışsın moderatör dahi Spencer'in bu açıklaması hakkında Activision satımının onaylanması için blöf olduğunu düşünüyorum yoksa oyun piyasasından çekiliriz bak akıllı olun diye mesaj verdiğini söylüyor. Dediğim gibi her lafın yalan her lafın çarpıtma her lafın iftira.

Yazının en altında yeni Xbox'un 2028 de çıkış yapacağından bunu Microsoft'un yaptığı bazı çalışmalardan anlaşıldığı belli oluyor derken sen neye dayanarak uyduruyorsun bunları! harbi ya çok cahilsin ya da sony nin paralı maşasısın!
Mesaj otomatik birleştirildi:

o çeşitliliktir şirket sana her imkanı sunar kullanır ya da kullanmazsın kullanmıyorsan sana batan ne? ben kullanıyorum beni mutlu ediyor. adamlar araba üretip direksiyon koymamış koyana laf ediyorlar niye koydun diye bu zeka bu işte :D adamlar çeşitlilik sundu diye eleştiriliyor zekaya bak vay vay vay :D madem öyle sony niye tutuştu oyunları mouse klavye desteği getirmeye başladı bu getirmiş hali bi de xbox ta 147 sony de 30 tanecik oyunda var!
2028de gelmesi sizcede çok saçma degil mi

asko56

80+ Silver
Ben Xbox Series S kullanıyorum memnunum ama artık şu fiyatlar ile alınacak tek ürün ps5 slim hem hesap al sat işi kolay ucuza orginal deneyimi tek ps5 de xbox da tek olay gamepass

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom