Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
2028de gelmesi sizcede çok saçma degil mi
Gelen cihaz da konsol değil cloud stream bir cihaz ve kesin değil Xbox Series X|S konsolları satmıyor yani adamlar üçüncü parti oyun dağıtan bir şirket olacaklar aynı Sega gibi bunun gibi palyaçolar da hala hayal ediyor konsol gelecek diye.

CupOk

80+ Bronze
Ben Xbox Series S kullanıyorum memnunum ama artık şu fiyatlar ile alınacak tek ürün ps5 slim hem hesap al sat işi kolay ucuza orginal deneyimi tek ps5 de xbox da tek olay gamepass
Gamepassin de bir olayı yok zaten onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa. 1 saat anasayfasında gezsen oynamaya değer bir oyun bulamazsın

99723

80+ Silver
Ben Xbox Series S kullanıyorum memnunum ama artık şu fiyatlar ile alınacak tek ürün ps5 slim hem hesap al sat işi kolay ucuza orginal deneyimi tek ps5 de xbox da tek olay gamepass
@asko56 keşke buna yazıp kendini yoğurmasaydın adam uçmuş kendi gerçekliğinden yazı yazıyor uga buga seviyelerindeyiz şu an :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:.

r4NG3r

80+ Silver
Gamepassin de bir olayı yok zaten onu anlatmaya çalışıyorum arkadaşa. 1 saat anasayfasında gezsen oynamaya değer bir oyun bulamazsın
Bi ara gamepass'in cidden mantıklı olduğu dönem vardı.Hem ucuzdu hemde playstationda rakibi yoktu.Bunlar hala kendini o dönemde sanıyor playstationda aynı fiyata daha iyi bir sistem olduğunu bilmiyorlar.

99723

80+ Silver
Bi ara gamepass'in cidden mantıklı olduğu dönem vardı.Hem ucuzdu hemde playstationda rakibi yoktu.Bunlar hala kendini o dönemde sanıyor playstationda aynı fiyata daha iyi bir sistem olduğunu bilmiyorlar.
Anlar mı sence bu dile kolay 2 saat çöp oldu ben ona üzülüyorum.

Buna uygulanacak en iyi tarife bu.
xbox-xbox-series-x.gif

99723

80+ Silver
Neden benim buzdolabım starfield açamıo😭 sene olmuş 2024 artık ürünler çok çeşitli olmalı 😭😭
Aynen ben meme attım zaten ne tartışacağım bu palyaço ile kendi gerçekliğinde bir yerlerde yaşıyor gerçeklik algısı yok olmuş benim yazdıkalrımı tahmin falan zannediyor adam alta kaynak durduğu halde göz görmüyor onu.

Şu an evinde kesin bu şekil takılıyor.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
O dediklerinin hepsi elimin altında var. PC ile hem klavye mouse desteği hem Google desteği hem xboxın dandik oyunlarını oynayabiliyorum hem de emulatör desteğiyle eski oyunlara da erişimim var. Madem bu kadar çeşitlilik arıyorsun o zaman tercihin Xbox değil PC olucak 😀
PS5 in emülatör desteğide yoktu iyi hatırlattın rezalet halde yahu PS3 oyunlarını bile çalıştırmıyor bu makineye deli para ödüyor enayiler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2028de gelmesi sizcede çok saçma degil mi
orada kesinlik yok belkide öne çekecekler süreyi bilemeyiz

99723

80+ Silver
PS5 in emülatör desteğide yoktu iyi hatırlattın rezalet halde yahu PS3 oyunlarını bile çalıştırmıyor bu makineye deli para ödüyor enayiler :D

orada kesinlik yok belkide öne çekecekler süreyi bilemeyiz

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Gelen cihaz da konsol değil cloud stream bir cihaz ve kesin değil Xbox Series X|S konsolları satmıyor yani adamlar üçüncü parti oyun dağıtan bir şirket olacaklar aynı Sega gibi bunun gibi palyaçolar da hala hayal ediyor konsol gelecek diye.
hala yalan hala iftira bu şarlatanı sitenin banlaması lazım her lafı her cümlesi nasıl yalan olur geröekten inanması zor biri yahu hibrid system demek ne demek sayın cahil daha bunu bilmiyorsun konuşuyorsun

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
daha iyi sisteme bak sony nin kendi ürettiği eski oyunlar bile yok sistemde :D God of War oyunlarının hiçbir yok 2018 senesi olan hariç sisteme bak be efsane resmen :D

sizin zekanız yetmiyordur belki o oyunlara geneli RPG çünkü belki bu da olabilir bir düşünün :D

99723

80+ Silver
daha iyi sisteme bak sony nin kendi ürettiği eski oyunlar bile yok sistemde :D God of War oyunlarının hiçbir yok 2018 senesi olan hariç sisteme bak be efsane resmen :D

sizin zekanız yetmiyordur belki o oyunlara geneli RPG çünkü belki bu da olabilir bir düşünün :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom