Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
GTA 6 için Microsoft'un da Sony'nin de oyuna özel konsol çıkaracağına eminim. GTA 6 temalı konsol, aksesuar vs.
Microsoft 2026 sonunda gidiyor konsol falan çıkarmayacaklar adamlar konsol satıyor mu ki çıkarsın Xbox'ın tek geleceği Sega gibi üçüncü parti oyun yapan ve dağıtan bir firma olması başka bir geleceği yok böyle rezil bir firmadan bir daha konsol beklemek gerçeklikten uzaklaşmak demektir çünkü.

Xbox Avrupa'da son 1 yılda 880 bin adet satarken PS5 Avrupa'da sadece Kasım ayında 1.7 milyon adet satmış.
qtQSrSD.jpeg

PS5'in sadece Kasım ayındaki global satışı 3.5 milyon adet Sony yine kendi rekorunu kıracak böyle devam ederlerse sadece 1 yılda toplam 25 milyon adet PS5 satmış olacaklar.
cache-v2

Hayaller ile yaşayanı gerçekler ile siz anladınız yani bu tablo ile Microsoft'un yeni nesil konsol çıkaracağını hayal bile etmeyiniz.

Bak öyle olursa ve performanslar hemen hemen aynı olursa fiyatı makul olanı alır gecerim ama şuan ps aga
İnsanların PS5'i tercih etme sebepleri sadece daha iyi performans vermesi değil insanların PS5'i tercih etme sebebi mükemmel özel oyunları.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Sony oyunları gibi oyun sektörünü zirveye taşımış başyapıtlara saçma sapan gömen ve ZORFİELD gibi bir oyuna yüzyılın oyunu diyen bu playaçoyu bu kadar ciddiye alıp uzun mesaj yazarak kendinizi yoğurmasaydınız keşke.

Bethesda oyunlarının meşhur modcusu (Skyrim Together modunu yapan ekip) oyuna söverek çöp demiş ve mod yapmayı bıraktığını açıklamış :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
de4992efa257c584284ec2ab990a9a3b.png

adsiz-jpg.612873

Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox-xbox-series-x.gif
Ya aga şu ps5 pronun 40k olma ihtimali çok korkutuyor ya

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Bence maks 27-28k olur diye düşünüyorum

bunu diyen birkaç sene önceye kadar minecraft oynamadıysa bir şey bilmiyorum :D
Agam Minecraft olayı o ya hani

Bence maks 27-28k olur diye düşünüyorum

Agam Minecraft olayı o ya hani
Grafikler öyle ya hani daha grafik beklenmez o oyundan bide starfield bak

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Microsoft 2026 sonunda gidiyor konsol falan çıkarmayacaklar adamlar konsol satıyor mu ki çıkarsın Xbox'ın tek geleceği Sega gibi üçüncü parti oyun yapan ve dağıtan bir firma olması başka bir geleceği yok böyle rezil bir firmadan bir daha konsol beklemek gerçeklikten uzaklaşmak demektir çünkü.

Xbox Avrupa'da son 1 yılda 880 bin adet satarken PS5 Avrupa'da sadece Kasım ayında 1.7 milyon adet satmış.
qtQSrSD.jpeg

PS5'in sadece Kasım ayındaki global satışı 3.5 milyon adet Sony yine kendi rekorunu kıracak böyle devam ederlerse sadece 1 yılda toplam 25 milyon adet PS5 satmış olacaklar.
cache-v2

Hayaller ile yaşayanı gerçekler ile siz anladınız yani bu tablo ile Microsoft'un yeni nesil konsol çıkaracağını hayal bile etmeyiniz.
Yine tahminde bulunduğuna göre yine babayı alacaksın :D 6 ay önceki tahminlerinin hepsi patladı Xbox her alanda rezil etti seni. Hala utanmadan devam etmek büyük yüzsüzlük helal olsun sony kaç para ödüyor sana :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Korkma dostum alıştık artık Sony Türkiye den çekildi fiyatları da kökler şimdi oyunlarda zaten en pahalısını saplıyor ama bunu bile savunan enayiler çıkıyor 1 apple 2 sony buldu mu yapıştırıyor millete

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Korkma dostum alıştık artık Sony Türkiye den çekildi fiyatları da kökler şimdi oyunlarda zaten en pahalısını saplıyor ama bunu bile savunan enayiler çıkıyor 1 apple 2 sony buldu mu yapıştırıyor millete
Kanka tamam da xbox cikarirsa oda ayni fiyattan cikaracak bisey degismeyecek djxjdjsndjd

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Kanka tamam da xbox cikarirsa oda ayni fiyattan cikaracak bisey degismeyecek djxjdjsndjd
Fifa 24 Ultimate Edition indirimli halleri PS Store 1000 TL. XBOX ise 799 TL bu sadece bir örnek konsol fiyatları yakın ama oyunlarda Xbox çok daha fazla indirim yapıyor.

99723

80+ Silver
Senin ne kadar rezil olduğun ortada. İnsanlardan tek ricam senin 6 ay önceki mesajlarına tahminlerine bakmaları her alanda mı rezil ve hatalı olur bir insan sen her alanda rezil olmayı yanlış tahminlerde bulunmayı başarmışsın :D üstelik hala buna devam ediyorsun bilgin yok fikrin var.
Bak yine geldi bir mecnun kedisi gibi herkesin tahmin yaptığını söylüyor benim yazdığım her şeyin kaynağı da altında.

Déjà vu
Bak hala yalan söylüyor ben falcı kahin miyim cahil adam tahmin yapayım senin gibi mi zannediyorsun herkesi nasıl bir psikolojik sorunun varsa konumu görüp foruma üye olacak kadar yanmışsın zaten boş yapma yazdıklarım kaynaklı konu lan kaynakları da altında bir insan bu kadar ne yazdığını ve okuduğunu anlamaz mı buradan bile konularımı iki cümle okuduğunu düşünmüyorum hadi evine uğraşamam senin ile.

@Perfectshot06 bu @hola kesinlikle bir başka hesap ile bağlantılı inceler misiniz.

Son düzenleme:

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Bak yine geldi bir mecnun kedisi gibi herkesin tahmin yaptığını söylüyor benim yazdığım her şeyin kaynağı da altında.

Déjà vu
Bak hala yalan söylüyor ben falcı kahin miyim cahil adam tahmin yapayım senin gibi mi zannediyorsun herkesi nasıl bir psikolojik sorunun varsa konumu görüp foruma üye olacak kadar yanmışsın zaten boş yapma yazdıklarım kaynaklı konu lan kaynakları da altında bir insan bu kadar ne yazdığını ve okuduğunu anlamaz mı buradan bile konularımı iki cümle okuduğunu düşünmüyorum hadi evine uğraşamam senin ile.

@Perfectshot06 bu hesap kesinlikle bir hesap ile bağlantılı inceler misiniz.
Aga neyse ben zaten en erken 6 yıl sonra biseyler alcam benim zamanimda ps7 cikar alir oynarım dnxjdjdjccjdhd

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola

Déjà vu

@Perfectshot06 bu hesap kesinlikle bir hesap ile bağlantılı inceler misiniz.
6 aydır her cümlen yalan hepsi patlamış sürekli rezil olmuşsun ve durmadan bilerek isteyerek devam ediyorsun buna.

Her iddian patlamış her lafında kasıtlı olarak bir markayı hak etmediği halde kötülemişsin üstelik rakibinden bir çok alanda daha önde olduğu halde. Sürekli tekrar eden iftiralarda yanlış bilgilendirmelerde bulunmuşsun üstelik bunu kötü niyetle yapmışsın. Microsoft Türkiye'nin yerinde olsam hukukçularına seni havale ederdim bak nasıl yalvarıyorsun ondan sonra!

Sen düzenli olarak ticari bir marka hakkında haksız kötüleme ve iftiralarla saldırı yapan yalan söyleyen bunda ısrarla tekrar eden art niyetli birisin keşke hakkında yasal süreç başlatılsa.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,866
Üyeler
167,015
Son üye
blackfyref
Top Bottom