Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
PS oyunları pahalı değil hepsi pahalı, PS oyunları PC'ye gelene kadar aradan kaç sene geçiyor ki artık geleceği de meçhul. Güçlü olduğu iddia edilen cihazda 2014 grafikleri ile oyun çıkartılmak zorunda kalıyorsa birileri, bu cihazın gücü nerede?
Sen gerçek olamazsın palyaço ciddi ciddi ZORTFİLED gibi rezil bir oyun ile Marvel’s Spider-Man 2 gibi teknoloji harikası bir oyunu karşılaştırıyorsun Xbot olduğun için sende mantık aramıyorum da bu kadar da düşme be.
https://twitter.com/TWTHEREDDRAGON/status/1697299278799032788
https://twitter.com/i/status/1697334928789352531

Bu da utanmadan karşılaştırdığı Marvel’s Spider-Man 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

La bu adam gerçek olmaz:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Ciddi ciddi bu paranoid şizofreni hastası kardeşimiz Sony oyunlarını insanlara para vererek övüldüğünü düşünüyor bu gitmiş.
Zıplama simülasyonu teknoloji harikasıymış Zıpaydır Man'e diyor bunu :D
Senin hakkında konulan teşhisi buraya yazman güzel oldu ama ek olarak sende OBS de var yani Obsesif Kompülsif Bozukluk çünkü Xbox cihazının PS5 cihazından bu kadar üstün olduğu barizken bunun aksini savunan kişi yalnızca takıntılı bir ruh hastası olabilir :D

Aga siz ne yasiyonuz kağıt üstünde güçlü olması somut olarak güçlü olması anlamına gelmiyor he bak eğer xbox sony gibi gta6 için yeni bir konsol cikarirsa adam akıllı tek bi konsol o zaman bakilabilir ancak şuan ps5 series x ten güçlü daha stabil bir performans sunuyor gamepass ve ps plus fiyat olarakta ikiside ne yazikki uçuk ama baktığın zaman ps plus kütüphanesi daha dolu gamepassten kendi oyunlarını her zaman getirmesede bu gamepassten daha iyi oyunlar olduğu anlamını degistirmez saygılar.
PS5, Series X'den daha güçlü değil bu çok açık tartışmaya değer bir konu bile değil

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siz biraz pahalıya gitmişsiniz hocam. Ben 5 TL ye aldığım gp üyelikle bile oyunu görünce indirmeye tenezzül etmedim. 2012 den kalma grafikleri olan oyuna 8300 TL gözden çıkarsam kendimi keserdim.
Benim kart RX 5500 XT. Bu da en az 6000 serisi bir şey istiyor diye hatırlıyorum. O zaman AMD'nin ekran kartı ve işlemci alınca yanına Starfield veren bir kampanyası vardı. Oyunun grafiklerini görünce, grafikleri yüzünden 50 TL'ye düştüğünde bile almadığım şu kurt adam konulu oyun geldi aklıma.

99723

80+ Silver
Senin hakkında konulan teşhisi buraya yazman güzel oldu ama ek olarak sende OBS de var yani Obsesif Kompülsif Bozukluk çünkü Xbox cihazının PS5 cihazından bu kadar üstün olduğu barizken bunun aksini savunan kişi yalnızca takıntılı bir ruh hastası olabilir :D

PS5, Series X'den daha güçlü değil bu çok açık tartışmaya değer bir konu bile değil
xbox-xbox-series-x.gif

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Orda diyorum ki "başka da adaylığı yok". Hani bu oyun yılın oyunu olacaktı. Kahinatın oyunuydu noldu? Aday bile gösterilmedi. Ben açık açık diyorum oynamadım diye. senin gibi fanboylukda yapmıyorum. Bana "starfield oynamadın o zaman eleştirme" diyen adam, oynamadığı TLOU2 ye "ağbi geniş alanda 2 3 adam var , kız var ateş ediyor, dar alanda ateş ediyor hani nerde hikaye, nerde senaryo çöp oyun kanke" demesini biliyorsun.
Binmedğin araba hakkında konfor üzüerinden yorum yapmaya benziyor bu! Binmediysen her alanda yorum yapamazsın araç hakkında gayet basit değil mi? Oynamadıysan RPG oyunu hakkında o alanda yorum yaparsan kendini komik duruma düşürürsün. kaldı ki ben TLHO 2 yi oynadım ve beğenmedim saçma geldi çünkü bir kızın öyle hareketler yaparak milleti deşmesi saçma oğlu saçma

Siz biraz pahalıya gitmişsiniz hocam. Ben 5 TL ye aldığım gp üyelikle bile oyunu görünce indirmeye tenezzül etmedim. 2012 den kalma grafikleri olan oyuna 8300 TL gözden çıkarsam kendimi keserdim.
Tenezzül etmediğin oyun hakkında her yorumu yapıyorsun ama oynamışsın gibi hemde senaryo üzerinden komiksiniz :D tokatçı Sony'i ancak bizim ülkede bu kadar savunan çıkar zaten adamlar!

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Bak dostum ben fanboy değilim banane para mı veriyoda fanboy olacağım neyse öncelikle dediğim gibi 2024sonu 2025 te gta6 için konsol cikarmazsa xbox kaybettiginin göstergesidir bu cikarirlarsada o zaman göreceğiz 5pro mu yoksa xbox artik adi ne olursa eğer o zaman senin dediğin gibi gamepass sistemi ücretsiz olursa bak bu bir avanataja dönüşür ama o zamana kadarda gamepassin içini biraz doldurmaları gerek dostum yoksa baktığımızda daha büyük yapim olarak ps plus kütüphanesi önde ancak herseyden öte starfield övme brom o grafiklerle he bende spiderman ovmem bu kötü olduğu için değil bana hitap etmiyor ancak 2023te cikan starfield bu grafiklerle cikmasi tam bir fiyaskodur.

99723

80+ Silver
Binmedğin araba hakkında konfor üzüerinden yorum yapmaya benziyor bu! Binmediysen her alanda yorum yapamazsın araç hakkında gayet basit değil mi? Oynamadıysan RPG oyunu hakkında o alanda yorum yaparsan kendini komik duruma düşürürsün. kaldı ki ben TLHO 2 yi oynadım ve beğenmedim saçma geldi çünkü bir kızın öyle hareketler yaparak milleti deşmesi saçma oğlu saçma
Senin yaptığın yorumları cidden ciddiye alacak biri olacağını falan zannediyor musun Xbot palyaçosu rezil ettin kendini şu yazdığın yazılar 2023 bitmeden yazman çok iyi oldu yılın palyaçosu olarak anılacaksın artık.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Senin yaptığın yorumları cidden ciddiye alacak biri olacağını falan zannediyor musun Xbot palyaçosu rezil ettin kendini şu yazdığın yazılar 2023 bitmeden yazman çok iyi oldu yılın palyaçosu olarak anılacaksın artık.
Ben doğru demiyomuyum hocam ps5 suan daha iyi ama gta6 zamani xbox konsol cikarirda ps5 prodan iyi olursa da niye kotuleyelim değil mi

Ben doğru demiyomuyum hocam ps5 suan daha iyi ama gta6 zamani xbox konsol cikarirda ps5 prodan iyi olursa da niye kotuleyelim değil mi
Ki cikaricakmi bilmiyoruz bile

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ki cikaricakmi bilmiyoruz bile
GTA 6 için Microsoft'un da Sony'nin de oyuna özel konsol çıkaracağına eminim. GTA 6 temalı konsol, aksesuar vs.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Benim kart RX 5500 XT. Bu da en az 6000 serisi bir şey istiyor diye hatırlıyorum. O zaman AMD'nin ekran kartı ve işlemci alınca yanına Starfield veren bir kampanyası vardı. Oyunun grafiklerini görünce, grafikleri yüzünden 50 TL'ye düştüğünde bile almadığım şu kurt adam konulu oyun geldi aklıma.

Beyler Starfield rol yapma oyunu yani vereceğiniz kararlar oyundaki geleceğinizi etkiliyor kısaca öngörü ve zeka istiyor almamanız sizin için harika olmuş!

Size oyun tavsiyem elinde balta olan baştan sona milleti kestiğiniz başka hiçbir halt yapmadığınız God of War ayrıca oradan oraya zıpladığınız başka bir halt yapmadığınız senaryosu zaten olmayan Spider Man ayrıca ufacık ergen bir kız ile aşırı inandırıcı olarak adeta bir bordo bereli gibi milletin içinden geçtiğiniz müthiş gerçekçi TLOU 2 yi tavsiye ederim hadi iyi oyunlar :D

99723

80+ Silver
Bak dostum ben fanboy değilim banane para mı veriyoda fanboy olacağım neyse öncelikle dediğim gibi 2024sonu 2025 te gta6 için konsol cikarmazsa xbox kaybettiginin göstergesidir bu cikarirlarsada o zaman göreceğiz 5pro mu yoksa xbox artik adi ne olursa eğer o zaman senin dediğin gibi gamepass sistemi ücretsiz olursa bak bu bir avanataja dönüşür ama o zamana kadarda gamepassin içini biraz doldurmaları gerek dostum yoksa baktığımızda daha büyük yapim olarak ps plus kütüphanesi önde ancak herseyden öte starfield övme brom o grafiklerle he bende spiderman ovmem bu kötü olduğu için değil bana hitap etmiyor ancak 2023te cikan starfield bu grafiklerle cikmasi tam bir fiyaskodur.
Sony oyunları gibi oyun sektörünü zirveye taşımış başyapıtlara saçma sapan gömen ve ZORFİELD gibi bir oyuna yüzyılın oyunu diyen bu playaçoyu bu kadar ciddiye alıp uzun mesaj yazarak kendinizi yoğurmasaydınız keşke.

Bethesda oyunlarının meşhur modcusu (Skyrim Together modunu yapan ekip) oyuna söverek çöp demiş ve mod yapmayı bıraktığını açıklamış :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
de4992efa257c584284ec2ab990a9a3b.png

adsiz-jpg.612873

Beyler Starfield rol yapma oyunu yani vereceğiniz kararlar oyundaki geleceğinizi etkiliyor kısaca öngörü ve zeka istiyor almamanız sizin için harika olmuş!

Size oyun tavsiyem elinde balta olan baştan sona milleti kestiğiniz başka hiçbir halt yapmadığınız God of War ayrıca oradan oraya zıpladığınız başka bir halt yapmadığınız senaryosu zaten olmayan Spider Man ayrıca ufacık ergen bir kız ile aşırı inandırıcı olarak adeta bir bordo bereli gibi milletin içinden geçtiğiniz müthiş gerçekçi TLOU 2 yi tavsiye ederim hadi iyi oyunlar :D
xbox-xbox-series-x.gif

CupOk

80+ Bronze
Tenezzül etmediğin oyun hakkında her yorumu yapıyorsun ama oynamışsın gibi hemde senaryo üzerinden komiksiniz :D tokatçı Sony'i ancak bizim ülkede bu kadar savunan çıkar zaten adamlar!
Oyunu geliştiricilerin değil fanların düzelttiği 2012 grafikli oyuna bir de vakit mi harcıyacağım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sony oyunları gibi oyun sektörünü zirveye taşımış başyapıtlara saçma sapan gömen ve ZORFİELD gibi bir oyuna yüzyılın oyunu diyen bu playaçoyu bu kadar ciddiye alıp uzun mesaj yazarak kendinizi yoğurmasaydınız keşke.

Bethesda oyunlarının meşhur modcusu (Skyrim Together modunu yapan ekip) oyuna söverek çöp demiş ve mod yapmayı bıraktığını açıklamış :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .

adsiz-jpg.612873

xbox-xbox-series-x.gif
Bethesda, kadir gecesi kurulmuş bir firma sanırsam. Yaptığı tüm eksiklikleri ve hataları "Canım Bethesda işte, oluyor öyle" diye kabul ettirmiş çünkü. Çözümü firmadan değil modculardan bekliyor insanlar.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola

adsiz-jpg.612873

xbox-xbox-series-x.gif
Senin ne kadar rezil olduğun ortada. İnsanlardan tek ricam senin 6 ay önceki mesajlarına tahminlerine bakmaları her alanda mı rezil ve hatalı olur bir insan sen her alanda rezil olmayı yanlış tahminlerde bulunmayı başarmışsın :D üstelik hala buna devam ediyorsun bilgin yok fikrin var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom