Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Ne bir sinek vız vız mı diyor dünya çapında satmayan ve kimsenin almadığı bu Xbox çöplerini ancak sizin gibi Xbotlar över yazdıklarının hiç birini ciddi ye alıp cevap verip uğraşamam zaten arkadaşlar sana çok güzel cevap vermişler..
the-goon-im-coming.gif

2023'ün En Çok Oynanan Platformları
Bu sadece HowLongToBeat verisi diğer yerler daha vahim sonuçlar PS5 şu an dünyanın en çok oyun oynanan ve satış rekorları kıran platformu lan sadece Avrupa da kasım ayında 1.7 milyon satış yapmış konsoldan bahsediyoruz sen gelmiş hala karşılaştırma yapıyorsun.
Cevap verecek çapın yok çünkü 6 ay önceki mesajlarına gidince iddia ettiğin her şey yalan çıkmış öngörülerinin hepsi patlamış hala yüzsüzce konuşuyorsun rezil haldesin :D

CupOk

80+ Bronze
TLOU 2'nin nasıl yılın oyunu seçildiğini TLOU 1 sevenler bile anlamadı klasik Sony'nin gizliden ödemeleri sayesinde olabilir hani diğer oyun firmalarına bol bol yaptığı gibi :)
Hadi diyelim o çöp oynanmaz falan filan. Saydığın god of War yılın oyunu, 2. si kıl payı kaçırdı, Spiderman oyunları da çıktığı yılın adaylarıydı. Peki Xbox ne gibi cevherler çıkarmış yılın oyunu adaylığına redfall ve starfield🤣. Sen Xbox klavye mouse destekliyor diyip , klavye mouse desteğiyle fortnite oynamaya devam et

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Arkadaş bende hala ps var sanıyor, işte xbox fanboyları bu abi gamepassim var diyorum oynadın oyunlar kötü diyorum geliyor "ps plusunla soyulmaya devam et diyor" işte max busunuz siz abi daha da yorum yapmayacağım hadi sende s***** gidip 20K lık konsolunda edgede instadan karılara bak, ben keyfini bozmayayım.
Game Pass çöp deyip Sony'i ve ürünlerini savunursan tabi böyle konuşurum. Adam onların sistemine para ödediğin halde hoooppp hemşerim tüm oyunları oynayamazsın oyunlar bizim olduğu halde oynatmam yine de diyor ve sen hala Game Pass'i eleştiriyorsan zeka kırıntısı ararım ben sende.

99723

80+ Silver
Xbox donanım olarak PS5'den iyi olduğuna göre Xbox'ın çöplüğü nereden geliyor sana göre oyunlar mı? Aynı oyunlar neredeyse PC de var eee sorun ne o halde? Son çıkan Exclusive oyunların ne kadar dandik ve kısa olduğu ortada resmen çöpe giden bin liralar bayılıyorsunuz son çıkan God of War ilkinin kopyası gibiydi Spider Man'ler zaten birbirinin kopyası, TLOU 2'de batırdılar zaten ne kaldı geriye?
Xbox donanım olarak daha iyi falan değil lan kamiller her oyun PS5'de daha yüksek çözünürlük ve FPS de çalışıyor hala 12 Teraflops abi mi diyonuz :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Aynı oyun aynen oyun bilgisi olarak bu Xbot palyaçosu kadar cahil olacaksın dünyanın en iyi oyunlarından birine laf atan kişi zaten sadece Xbot müridi olabilirdi.

Marvel's Spider-Man 2 dediğin oyun 149 incelme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar vermiş sen de gelip bu oyunu mu gömüyorsun oyuna aynı oyun deyip iftira atarak utanmıyor musun en basit ağ atma mekaniği bilme bambaşka gelmiş adam aynı oyun diyor.

screenshot-png.610953

screenshot-png.610955

CupOk

80+ Bronze
Game Pass çöp deyip Sony'i ve ürünlerini savunursan tabi böyle konuşurum. Adam onların sistemine para ödediğin halde hoooppp hemşerim tüm oyunları oynayamazsın oyunlar bizim olduğu halde oynatmam yine de diyor ve sen hala Game Pass'i eleştiriyorsan zeka kırıntısı ararım ben sende.
Gamepassin adı var işlevi yok. Geçen ay 5 tl ye aylık üyelik aldım geziyorum gamepass anasayfasında. Lan oynayacak oyun yok bi lies of p dikkatimi çekti. Başka da bir şey bulamadım. Ha diyeceksin zevkler ve renkler, senin beğenmediklerini ben beğeniyorum. O zaman devam et dost gamepassle

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Hadi diyelim o çöp oynanmaz falan filan. Saydığın god of War yılın oyunu, 2. si kıl payı kaçırdı, Spiderman oyunları da çıktığı yılın adaylarıydı. Peki Xbox ne gibi cevherler çıkarmış yılın oyunu adaylığına redfall ve starfield🤣. Sen Xbox klavye mouse destekliyor diyip , klavye mouse desteğiyle fortnite oynamaya devam et

Starfield'ı eleştiriyorsan Spider Man'i övemezsin bu kadar basit' Spider Man'in hikayesi ne dostum karşıda kötü adamlar var oradan oraya zıplayıp onları yeniyoruz aman Allahım muhteşem bir hikaye bayıldım buna :D en azından Starfield sana rol yapma imkanı veriyor çeşitli ülke ve çeteler arasında istediğin role giriyorsun en azından bir hikayesi var. Spider Man nedir yahu oyun mu!

99723

80+ Silver
TLOU 2'nin nasıl yılın oyunu seçildiğini TLOU 1 sevenler bile anlamadı klasik Sony'nin gizliden ödemeleri sayesinde olabilir hani diğer oyun firmalarına bol bol yaptığı gibi :)
Niye mi yılın oyunu seçildi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Lan yıl 2023 The Last of Us Part II mekaniklerinin yanına yaklaşmayı bırak eşiğinden geçen oyun olmadı sen ne zırvalıyorsun kamil.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu yazacağını biliyordum tipik xboxboy " sen pies almışsin sen git oyunlara 1000 TL bay, bak xboxta gamepass var biz beleş oynuyoz yupii" yazabileceğiniz tek şey bundan ibaret ayrıca okuma özürlü
xboxboy bende gamepass var zaten ninja gaiden 2 oynuyorum dünden beri hala gelip " aha pies almış sen öde ragnaroka 900 TL" yazıyorsun? Bende ps2 bile yok xboxboy sakin ol.
Üç tane yanlış şey vardır bu konuda. PS oyunları pahalı, PS oyunları zaten bilgisayara geliyor, bir de Xbox daha güçlü iddiası.

CupOk

80+ Bronze
Starfield'ı eleştiriyorsan Spider Man'i övemezsin bu kadar basit' Spider Man'in hikayesi ne dostum karşıda kötü adamlar var oradan oraya zıplayıp onları yeniyoruz aman Allahım muhteşem bir hikaye bayıldım buna :D en azından Starfield sana rol yapma imkanı veriyor çeşitli ülke ve çeteler arasında istediğin role giriyorsun en azından bir hikayesi var. Spider Man nedir yahu oyun mu!
Ben ikisini de oynamadım. Starfield oynanışını gördükten sonra vazgeçtim. Spiderman i de PS yok bende o yüzden oynamadım. En büyük neden de oyun oynamaya zamanım yok.Ben genel oyuncuların dediklerine göre konuşuyorum. yılın RPG adayları listesine bile "ayıp olmasın o kadar şişirdiler oyunu, bunu bir yere koymazsak içimizden geçerler" diyerek koymuşlar gibi. Zaten başka da adaylığı yoktu.

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Niye mi yılın oyunu seçildi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
Lan yıl 2023 The Last of Us Part II mekaniklerinin yanına yaklaşmayı bırak eşiğinden geçen oyun olmadı sen ne zırvalıyorsun kamil.
Attığın videoya bak elinde taramalı tutan adamları ufacık kız önce sokakta geniş alanda sonra içerde dar alanda paketliyor aman Allahım senaryoya oynanışa bak Sony kimbilir kaç para basıyor bunları övenlere :D

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
Üç tane yanlış şey vardır bu konuda. PS oyunları pahalı, PS oyunları zaten bilgisayara geliyor, bir de Xbox daha güçlü iddiası.
PS oyunları pahalı doğru. PS oyunları PC ye geliyor bu da doğru en basit örneği en çok satanları. Xbox, PS5'ten daha güçlü bir cihaz artık somut olarak kağıt üstünde bile net olan bir şeyi inkar etmeyin bu kadar fanboyluk fazla

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Güzel ürün alınır siz zaten boyutundan dolayı Samsung M7 43 4K UHD akıllı monitör alamam demiştiniz yoksa benim asıl önerimi biliyorsunuz zaten ama gösterdiğiniz monitör de iyi alabilirsiniz.
Baktimda çok büyükmüş hocam bu nasıl monitör bildiğin tv bu djkxjcjsns

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik