Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben ikisini de oynamadım. Starfield oynanışını gördükten sonra vazgeçtim. Spiderman i de PS yok bende o yüzden oynamadım. En büyük neden de oyun oynamaya zamanım yok.Ben genel oyuncuların dediklerine göre konuşuyorum. yılın RPG adayları listesine bile "ayıp olmasın o kadar şişirdiler oyunu, bunu bir yere koymazsak içimizden geçerler" diyerek koymuşlar gibi. Zaten başka da adaylığı yoktu.
Ben Örümcek Adam'ı oynadım. Hepsi de harika oyunlardır. Starfield'ı tek başlarına şişirmediler yalnız. Bayağı bir yardım aldılar. :)

Xbox donanım olarak daha iyi falan değil lan kamiller her oyun PS5'de daha yüksek çözünürlük ve FPS de çalışıyor hala 12 Teraflops abi mi diyonuz :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Aynı oyun aynen oyun bilgisi olarak bu Xbot palyaçosu kadar cahil olacaksın dünyanın en iyi oyunlarından birine laf atan kişi zaten sadece Xbot müridi olabilirdi.

Marvel's Spider-Man 2 dediğin oyun 149 incelme ile 90 puan alarak Metacritic'te Must-Play almış aynı şekilde OpenCritic 91-98 puan almış üstüne 1.5 ay da 2023'ün en çok satan 4. oyunu olmuş oyunu oynayan herkes çok beğenip tam puanlar vermiş sen de gelip bu oyunu mu gömüyorsun oyuna aynı oyun deyip iftira atarak utanmıyor musun en basit ağ atma mekaniği bilme bambaşka gelmiş adam aynı oyun diyor.

screenshot-png.610953

screenshot-png.610955
Oradan oraya atlayıp zıplama simülasyonuna 90-95 arası puan verenlerin olması inanılmaz gerçekten ne senaryo var ne akla mantığa yatkın bir oyun mantığı. Sony'nin alttan alttan para vermesi meşhur olduğu için bu ödüllere filan inanmıyor insan kusura bakma.

PS oyunları pahalı doğru. PS oyunları PC ye geliyor bu da doğru en basit örneği en çok satanları. Xbox, PS5'ten daha güçlü bir cihaz artık somut olarak kağıt üstünde bile net olan bir şeyi inkar etmeyin bu kadar fanboyluk fazla
@Yunus274 hocam biz niye tartışıyoruz ki valla şuan açım, yemek yemek yerine bu arkadaşın yazdıklarına katlanıyorum. Sana kolay gelsin ben yemek yemeye gidiom

Ben ikisini de oynamadım. Starfield oynanışını gördükten sonra vazgeçtim. Spiderman i de PS yok bende o yüzden oynamadım. En büyük neden de oyun oynamaya zamanım yok.Ben genel oyuncuların dediklerine göre konuşuyorum. yılın RPG adayları listesine bile "ayıp olmasın o kadar şişirdiler oyunu, bunu bir yere koymazsak içimizden geçerler" diyerek koymuşlar gibi. Zaten başka da adaylığı yoktu.
Oynamadığın oyun hakkında atıp tutuyorsun ama o nasıl olacak? Grafikleri yeterince iyi olmasa da bu oyun tabi ki en iyi RPG lerden biriydi oynamadıysan bunun hakkında nasıl yorum yapaliyorsun?

PS oyunları pahalı doğru. PS oyunları PC ye geliyor bu da doğru en basit örneği en çok satanları. Xbox, PS5'ten daha güçlü bir cihaz artık somut olarak kağıt üstünde bile net olan bir şeyi inkar etmeyin bu kadar fanboyluk fazla
PS oyunları pahalı değil hepsi pahalı, PS oyunları PC'ye gelene kadar aradan kaç sene geçiyor ki artık geleceği de meçhul. Güçlü olduğu iddia edilen cihazda 2014 grafikleri ile oyun çıkartılmak zorunda kalıyorsa birileri, bu cihazın gücü nerede?

Ben Örümcek Adam'ı oynadım. Hepsi de harika oyunlardır. Starfield'ı tek başlarına şişirmediler yalnız. Bayağı bir yardım aldılar. :)
Harika oyunlara bak zıplama simülasyonu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS oyunları pahalı değil hepsi pahalı, PS oyunları PC'ye gelene kadar aradan kaç sene geçiyor ki artık geleceği de meçhul. Güçlü olduğu iddia edilen cihazda 2014 grafikleri ile oyun çıkartılmak zorunda kalıyorsa birileri, bu cihazın gücü nerede?
Oyunu yapanlarla alakalı bir durum o Xbox'a oyun yapanlar iki cihaza birden tam optimizasyon üzerinde çalışıyorlar oysa tek Series X çıkmış olsaydı makinanın üzerinde daha çok çalışacakları için gücünü tam kullanabilirlerdi. Youtube videoları ortada bazı oyunlarda cidden Series X daha iyi görüntü veriyor. PS5'te öyle bir görüntü farkı göremedim ben.

EA FC 24 Ultimate Edition şu an PS Store da indirimli hali 1000 TL. Xbox Store'da ise indirimli hali 799 TL arada 200 TL fark var ikisi de bu yıl çıkan oyunlar!

Son düzenleme:
Starfield'ı eleştiriyorsan Spider Man'i övemezsin bu kadar basit' Spider Man'in hikayesi ne dostum karşıda kötü adamlar var oradan oraya zıplayıp onları yeniyoruz aman Allahım muhteşem bir hikaye bayıldım buna :D en azından Starfield sana rol yapma imkanı veriyor çeşitli ülke ve çeteler arasında istediğin role giriyorsun en azından bir hikayesi var. Spider Man nedir yahu oyun mu!
Sen gerçek olamazsın palyaço ciddi ciddi ZORTFİLED gibi rezil bir oyun ile Marvel’s Spider-Man 2 gibi teknoloji harikası bir oyunu karşılaştırıyorsun Xbot olduğun için sende mantık aramıyorum da bu kadar da düşme be.
F7X2codXYAEGKn3

F5WPbn4WQAEtu-Q

Bu da utanmadan karşılaştırdığı Marvel’s Spider-Man 2

Attığın videoya bak elinde taramalı tutan adamları ufacık kız önce sokakta geniş alanda sonra içerde dar alanda paketliyor aman Allahım senaryoya oynanışa bak Sony kimbilir kaç para basıyor bunları övenlere :D
La bu adam gerçek olmaz:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Ciddi ciddi bu paranoid şizofreni hastası Xbot kardeşimiz Sony özel oyunlarını insanlara para vererek övdürdüğünü düşünüyor bu gitmiş.

Son düzenleme:
Oynamadığın oyun hakkında atıp tutuyorsun ama o nasıl olacak? Grafikleri yeterince iyi olmasa da bu oyun tabi ki en iyi RPG lerden biriydi oynamadıysan bunun hakkında nasıl yorum yapaliyorsun?
Orda diyorum ki "başka da adaylığı yok". Hani bu oyun yılın oyunu olacaktı. Kahinatın oyunuydu noldu? Aday bile gösterilmedi. Ben açık açık diyorum oynamadım diye. senin gibi fanboylukda yapmıyorum. Bana "starfield oynamadın o zaman eleştirme" diyen adam, oynamadığı TLOU2 ye "ağbi geniş alanda 2 3 adam var , kız var ateş ediyor, dar alanda ateş ediyor hani nerde hikaye, nerde senaryo çöp oyun kanke" demesini biliyorsun.

Zıplama simülasyonu, bir Xbot'un saçmalaması olabilirken benim Starfield için fast travel simülasyonu demem objektif bir yorum olur. Arada ciddi bir fark var anlayacağın.

Sen gerçek olamazsın palyaço ciddi ciddi ZORTFİLED gibi rezil bir oyun ile Marvel’s Spider-Man 2 gibi teknoloji harikası bir oyunu karşılaştırıyorsun Xbot olduğun için sende mantık aramıyorum da bu kadar da düşme be.
https://twitter.com/TWTHEREDDRAGON/status/1697299278799032788
https://twitter.com/i/status/1697334928789352531

Bu da utanmadan karşılaştırdığı Marvel’s Spider-Man 2

La bu adam gerçek olmaz:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Ciddi ciddi bu paranoid şizofreni hastası kardeşimiz Sony oyunlarını insanlara para vererek övüldüğünü düşünüyor bu gitmiş.
Valla delirdim hocam bana diyor "sen oynamadın o zaman sus" ama kendisi oynamadığı PS oyunlarına kolayca çöp demesini biliyor ve bu oyunların hepsi de yılın oyunu adayları.

Valla delirdim hocam bana diyor "sen oynamadın o zaman sus" ama kendisi oynamadığı PS oyunlarına kolayca çöp demesini biliyor ve bu oyunların hepsi de yılın oyunu adayları.
O değil de, Starfield için 8300 TL'yi gözden çıkaran ben, fanboymuşum. :)

Oyunu yapanlarla alakalı bir durum o Xbox'a oyun yapanlar iki cihaza birden tam optimizasyon üzerinde çalışıyorlar oysa tek Series X çıkmış olsaydı makinanın üzerinde daha çok çalışacakları için gücünü tam kullanabilirlerdi. Youtube videoları ortada bazı oyunlarda cidden Series X daha iyi görüntü veriyor. PS5'te öyle bir görüntü farkı göremedim ben.

EA FC 24 Ultimate Edition şu an PS Store da indirimli hali 1000 TL. Xbox Store'da ise indirimli hali 799 TL arada 200 TL fark var ikisi de bu yıl çıkan oyunlar!
Aga siz ne yasiyonuz kağıt üstünde güçlü olması somut olarak güçlü olması anlamına gelmiyor he bak eğer xbox sony gibi gta6 için yeni bir konsol cikarirsa adam akıllı tek bi konsol o zaman bakilabilir ancak şuan ps5 series x ten güçlü daha stabil bir performans sunuyor gamepass ve ps plus fiyat olarakta ikiside ne yazikki uçuk ama baktığın zaman ps plus kütüphanesi daha dolu gamepassten kendi oyunlarını her zaman getirmesede bu gamepassten daha iyi oyunlar olduğu anlamını degistirmez saygılar.

O değil de, Starfield için 8300 TL'yi gözden çıkaran ben, fanboymuşum. :)
Siz biraz pahalıya gitmişsiniz hocam. Ben 5 tl ye aldığım gp üyelikle bile oyunu görünce indirmeye tenezzül etmedim. 2012 den kalma grafikleri olan oyuna 8300 TL gözden çıkarsam kendimi keserdim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,818
Üyeler
185,326
Son üye
Alp Morgan
Geri