klavye fare bağlaXbox Series S kullanıyorum. PC'den geçiş yaptım. PC'de aktif olarak R6S oynuyordum, Gamepass'de görünce bir de burada deneyeyim dedim ama demez olaydım. Kısaca Aim'imi nasıl geliştiririm??
Bi yöntem bulursan bana da söyleXbox Series S kullanıyorum. PC'den geçiş yaptım. PC'de aktif olarak R6S oynuyordum, Gamepass'de görünce bir de burada deneyeyim dedim ama demez olaydım. Kısaca Aim'imi nasıl geliştiririm??
adam kola alışmak için zaten geçmişklavye fare bağla
knk fazla oynaman lazım ozaman alışıyorsun başka çözüm yokXbox Series S kullanıyorum. PC'den geçiş yaptım. PC'de aktif olarak R6S oynuyordum, Gamepass'de görünce bir de burada deneyeyim dedim ama demez olaydım. Kısaca Aim'imi nasıl geliştiririm??
Çok zor. Hele FPS oyunları...
Alışırsın diye tahmin ediyorum. En kötü benim gibi "Aim Assist" açarsın.bende ps5 dijital almayı düşünüyorum ama açıkçası benimde endişem alışamamak. 2 bin lira kaldı almama ama eğer alışamazsam 6 bin lira çöpe gidecek. Umarım konsol alışılabilen bir şeydir.
Bu hayatta alışılmayacak ne varkibende ps5 dijital almayı düşünüyorum ama açıkçası benimde endişem alışamamak. 2 bin lira kaldı almama ama eğer alışamazsam 6 bin lira çöpe gidecek. Umarım konsol alışılabilen bir şeydir.