Konsolda Aim Geliştirme

abcd1234

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,436
Xbox Series S kullanıyorum. PC'den geçiş yaptım. PC'de aktif olarak R6S oynuyordum, Gamepass'de görünce bir de burada deneyeyim dedim ama demez olaydım. Kısaca Aim'imi nasıl geliştiririm??

Xbox Series S kullanıyorum. PC'den geçiş yaptım. PC'de aktif olarak R6S oynuyordum, Gamepass'de görünce bir de burada deneyeyim dedim ama demez olaydım. Kısaca Aim'imi nasıl geliştiririm??
klavye fare bağla

Konsol hiç oynamadım ama oynaya oynaya alışırsın galiba

klavye fare bağla
adam kola alışmak için zaten geçmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk fazla oynaman lazım ozaman alışıyorsun başka çözüm yok :D

Çok zor. Hele FPS oyunları...

bende ps5 dijital almayı düşünüyorum ama açıkçası benimde endişem alışamamak. 2 bin lira kaldı almama ama eğer alışamazsam 6 bin lira çöpe gidecek. Umarım konsol alışılabilen bir şeydir.

bende ps5 dijital almayı düşünüyorum ama açıkçası benimde endişem alışamamak. 2 bin lira kaldı almama ama eğer alışamazsam 6 bin lira çöpe gidecek. Umarım konsol alışılabilen bir şeydir.
Alışırsın diye tahmin ediyorum. En kötü benim gibi "Aim Assist" açarsın.

Oynadıkça alışıyor insan bende çok zorlanıyordum. Ama gerçekten R6S de zor oluyor 😅😅

Bu hayatta alışılmayacak ne varki 🚬

Geri