Konu açmak hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Foruma daha bugün girdim. Ve 200+ Yorum yazmışım. Gündüz 5'ten beri elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum ancak Aynı gönderilerden 378163 tane var. keşke millet önce postlara bakıp paylaşsa
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Dün geldim bende ve en çok sorulan soru 3600 vs 2700X aynı konulardan bıktım bende.

Buranın kitlesinin yaş sınırı düşük hadi onu geçtim bilgisi diğer forumlara göre daha az. Dediğin gibi çekilişler ayakta tutuyor forumu. Rehber gibi işe yarar boş olmayan konular olsa tutar bu forum.
Kitlenin yaş sınırının düşük olması bir kriter değil aslında,ben ilk 2004 yılında forum hayatıma başladığımda kaçtane yöneticinin uyardığını ve konu açma ile ilgili öğretici resimler eklediğini bilirim,Yaş önemli değil,
Çekiliş tabii ki güzel düşünülen bir şey insanlar forumlara gelmek için biraz da nedeni olmalı ama bunu bir hayat biçimi yapmamalı günde 24 saat forumda olup sürekli post kasmak tabiri..
İnşallah çekilişten sonrada güzel olacağına inaniyorum.

Kitlenin yaş sınırının düşük olması bir kriter değil aslında,ben ilk 2004 yılında forum hayatıma başladığımda kaçtane yöneticinin uyardığını ve konu açma ile ilgili öğretici resimler eklediğini bilirim,Yaş önemli değil,
Çekiliş tabii ki güzel düşünülen bir şey insanlar forumlara gelmek için biraz da nedeni olmalı ama bunu bir hayat biçimi yapmamalı günde 24 saat forumda olup sürekli post kasmak tabiri..
İnşallah çekilişten sonrada güzel olacağına inaniyorum.
Düzgün bilgisi ve dili olsun yeter bana. Örneğin 7 yaşındaki çocuk bile izliyor kanalı ona laf anlatmak zor mesela.

Düzgün bilgisi ve dili olsun yeter bana. Örneğin 7 yaşındaki çocuk bile izliyor kanalı ona laf anlatmak zor mesela.
Ama 7 yaşındaki bir çocuktan dil bilgisi bekleyemezsin,ona belirttiğim gibi kurallar koyarak ve denetleyerek aşılarsın,

Dostum tabii ki bizde ekşi sözlük yazarı değiliz, :) Ama işte gerçekten açılan konulara bakılınca ekşi sözlük yazarı olsa da anlatsa :)
Bence forum gayet iyi :) daha yeni açıldı ve fazla bir performans bekliyemeyiz :D

Ama 7 yaşındaki bir çocuktan dil bilgisi bekleyemezsin,ona belirttiğim gibi kurallar koyarak ve denetleyerek aşılarsın,
Dil bilgisi dediğim cümlenin sonuna nokta koysun, büyük harfle başlasın ve "ehuehuehu" gibi şeyler kullanmasın. Bunu yapabilecek düzeydedir diye düşünüyorum.

Parti kur oy verelim kral

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,096
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım