Jaja50 80+ Silver Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 4,274 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 robin yazmış: Mesaj kasinca ne oluyor yani? Herkes böyle büyütüyor da sanane be kardeşim. Moderatör bile mesaj kasmayı ciddiye almıyordu Devamı için tıklayın... d-dostum mesaj kasınca altın bilgisayar verdiklerini unuttun mu
robin yazmış: Mesaj kasinca ne oluyor yani? Herkes böyle büyütüyor da sanane be kardeşim. Moderatör bile mesaj kasmayı ciddiye almıyordu Devamı için tıklayın... d-dostum mesaj kasınca altın bilgisayar verdiklerini unuttun mu
RTX 7090Ti 80+ Silver Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3,812 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 3,601 Konum İstanbul İsim ...... 15 Kasım 2020 #28 White Ravens yazmış: Valla kral, ben de Satürn'ün halkalarında araba sürmek istiyorum ama o işler öyle olmuyor. Devamı için tıklayın... Küçüklük hayalim (14 yaşındayım oradan hesapla xd)
White Ravens yazmış: Valla kral, ben de Satürn'ün halkalarında araba sürmek istiyorum ama o işler öyle olmuyor. Devamı için tıklayın... Küçüklük hayalim (14 yaşındayım oradan hesapla xd)