Neler Yeni

Konu dışı kategorisinin ayrılmasını sevmedim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
açsam ne fayda eskisi gibi muhabbet dönmüyor.baksana açılan konulara hep 30 hit falan alıyorlar ve çok az mesaj geliyor
Muhabetten yana olmaktansa yardıma ihtiyacı olan konulara bilgilerin ile katkıda bulunabilirsin :)

Jaja50

80+ Silver
Muhabetten yana olmaktansa yardıma ihtiyacı olan konulara bilgilerin ile katkıda bulunabilirsin :)
işte bunada katılıyorum,yardıma ihtiyacı olanların konuları alt da kalıyordu ama bu seferde konu dışı kategorisi ölmüş oldu.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Zaten goygoy yapmak isteyen 1 tuşa basacak sanki konu dışı ya şifre ile girilebiliyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
işte bunada katılıyorum,yardıma ihtiyacı olanların konuları alt da kalıyordu ama bu seferde konu dışı kategorisi ölmüş oldu.
Tahmin edemeyeceğin kadar çok boş muhabbet yapılıyordu. Emin ol böylesi daha iyi.

Jaja50

80+ Silver
Zaten goygoy yapmak isteyen 1 tuşa basacak sanki konu dışı ya şifre ile girilebiliyor
ben yapmak istiyorum ama forumu açtığımda oraya tıklamak içimden bile gelmiyor.ne güzel eskiden önüme çıkıyordu ilgimi çekince tıklıyordum,o bölüme kimsenin tıklayıp a bakayım ne varmış diyeceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahmin edemeyeceğin kadar çok boş muhabbet yapılıyordu. Emin ol böylesi daha iyi.
biliyorum :d o boşcular dan biride bendim

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ben yapmak istiyorum ama forumu açtığımda oraya tıklamak içimden bile gelmiyor.ne güzel eskiden önüme çıkıyordu ilgimi çekince tıklıyordum,o bölüme kimsenin tıklayıp a bakayım ne varmış diyeceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum :d o boşcular dan biride bendim :d
en azından yardıma ihtiyacı olanların konuları daha çok üstte kalıyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
O eski konu dışı muhabbetleri özlenecek...
10 Yıllık forum değil burası.

Konu dışı kategorisi ayrı bir bölüme alındı ve bu yüzden konu dışı kategoriler hiç hit almıyor.Bu durumdan şikayetciyim.
Gayet'de doğru bir güncelleme, konu dışı konuları görmekten sıkılmıştım. Benim konularımda konu dışı olmamasına rağmen hit almıyor ''REYİZ'' onu ne yapacağız?

Ekran görüntüsü 2020-10-23 213212.jpg

whhyfw.jpg

öğöğöğ.jpg

Beren

80+ Gold

Jaja50

80+ Silver

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Valla kral, ben de Satürn'ün halkalarında araba sürmek istiyorum ama o işler öyle olmuyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Konu dışı kategorisi ayrı bir bölüme alındı ve bu yüzden konu dışı kategoriler hiç hit almıyor.Bu durumdan şikayetciyim.
Yarı haklısın yarı değilsin
Evet direk tek yerde görünse daha iyidi
Ama Acil ve önemli konuları daha da alta sürüklediği ve ana saydada görünmediği için yardım bile alamadığı için bu güncelleme MANTIKLI olmuş

Top Bottom