Neler Yeni

''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

T.P.G.

80+ Titanium
Biliyorsunuz ki gün içinde ''konu dışı'' altında bir sürü boş/troll konu açılıyor. Hani en azından bu kategori açılmadan önce denetlense ve gereksiz konular engellense güzel olur bence. Bazen raporluyoruz ama modlar çevrimdışı oluyor boş bir konu 10 15 sayfa oluyor. O yüzden bence artık gerekli.

@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sonuna kadar destekçisiyim bu konunun, bu aralar çok abartılmaya başlandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Biliyorsunuz ki gün içinde ''konu dışı'' altında bir sürü boş/troll konu açılıyor. Hani en azından bu kategori denetlense ve gereksiz konular engellense güzel olur bence. Bazen raporluyoruz ama modlar çevrimdışı oluyor boş bir konu 10 15 sayfa oluyor. O yüzden bence artık gerekli.

10-15 sayfa olana kadar bir moderatör girip bakıyordur bence. Uygun olmayan bir şey olsa kilitliyorlar zaten konuyu :D

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker
Biliyorsunuz ki gün içinde ''konu dışı'' altında bir sürü boş/troll konu açılıyor. Hani en azından bu kategori denetlense ve gereksiz konular engellense güzel olur bence. Bazen raporluyoruz ama modlar çevrimdışı oluyor boş bir konu 10 15 sayfa oluyor. O yüzden bence artık gerekli.

kişiden kişiye değişebilir. senin için boş benim için önemli yada benim için boş senin için önemli olabilir.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kişiden kişiye değişebilir. senin için boş benim için önemli yada benim için boş senin için önemli olabilir.
Bu söylediğin forum kültürüne aykırı? Herkes istediği konuyu açsın konu dışı desin o zaman.

Top Bottom