KONU İÇERİĞİNDEKİ SİSTEM F/P OLARAK NASIL?

O fiyata 9070xt sistem toplanır

Anladım hocam dönüşlerin için çok teşekkür ederim. O zaman herhangi bir satıcıya bağlı kalmaksızın parçaları ayrı ayrı toplasak daha f/p elde edebileceğiz gibi görünüyor. Sıvı soğutma aslında bilgisayarını zorlayacak işler yapmayacak da ilk sistemi ondan biraz da görüntü amaçlı eklemiştim ama sakat işlere girmeye gerek yok güzel bi hava soğutucu koyar geçeriz dediğiniz gibi
hocam teker teker toplamak kesinlikle daha mantıklı çünkü bir sitede bir parça ucuz iken başka parçalar absürt şekilde pahalı olabiliyor parça önerisi isterseniz yardımcı olur görüntü amaçlı sıvı alınacaksa yardımcı olabilirim hava şart değil.

O fiyata 9070xt sistem toplanır
Anladım kral teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam teker teker toplamak kesinlikle daha mantıklı çünkü bir sitede bir parça ucuz iken başka parçalar absürt şekilde pahalı olabiliyor parça önerisi isterseniz yardımcı olur görüntü amaçlı sıvı alınacaksa yardımcı olabilirim hava şart değil.
Hocam evet daha çok görüntü amaçlı RGB bir sıvı soğutucu önerin varsa fikirlere açığım direkt. Dediğim gibi arkadaş LOL ve CS bağımlısı gibi bişey o yüzden hikayeli oyuna da ikna edemiyorum böyle bi sistemde oynanır diyerek. Siz bana görüntü amaçlı bir şey önerin ilerleyen zamanlarda bir şey olursa o onun problemi bunu izah ederim kendisine zaten sorun olmaz. Bu arada teker teker parça toplama mentalitesine geçeyim ben de hocam madem hep bi siteye bağlı kalmak mantıklı olur diye düşünüyordum

Bu soğutucu yeterli olacaktır 240 lık sıvı soğutmaların çoğuyla aynı performans veriyor ve kule tipi soğutucularda en f/p olan bu gibi
Ekran kartı için de asusun prime modeli de iyidir ancak indirim kovalarsan daha iyi fiyat bulabilirsin toplama işinden anlıyorsan tek bir siteye bağlı kalmamak en mantıklısı olacaktır.
Dün gece vatanda asus TUF 9070xt si 33 ya da 34e satıldı fiyatı çok iyiydi

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Sistemde neresi 55 tutmus anlamadim kasa cop,anakart cop,ssd luzumsuz pahali 40-43 ederi olan kasa ne fiyata gelmis

Sistemde neresi 55 tutmus anlamadim kasa cop,anakart cop,ssd luzumsuz pahali 40-43 ederi olan kasa ne fiyata gelmis
Kral rica etsem "çöp" gibi keskin ve net bir tabir yaparken neye göre yaptığını da yazar mısın? Neyi düzeltmem gerektiğini. Mesela dersin ki ana kartın markası çok kötü o markadan uzak dur o yüzden çöp ya da kasanın yan görüntüsü hiç hoş değil veya teknik olarak girişleri çok uygun değil vs. yazarsan daha çok dikkate alacağım genelde böyle direkt çöp yazılan yorumları dikkate almıyorum. Farkındaysan konu içeriğinde belirttim neyi düzeltebiliriz hangi parçayı daha f/p hale getirebiliriz gibisinden. Fikirlerin için yine de teşekkür ederim

Bu soğutucu yeterli olacaktır 240 lık sıvı soğutmaların çoğuyla aynı performans veriyor ve kule tipi soğutucularda en f/p olan bu gibi
Ekran kartı için de asusun prime modeli de iyidir ancak indirim kovalarsan daha iyi fiyat bulabilirsin toplama işinden anlıyorsan tek bir siteye bağlı kalmamak en mantıklısı olacaktır.
Dün gece vatanda asus TUF 9070xt si 33 ya da 34e satıldı fiyatı çok iyiydi
Tamamdır hocam tüm bunları dikkate alacağım ve bu soğutucuyu not aldım kenara. Birden fazla bilindik ve güvenilir e ticaret sitelerine bakıp kıyaslama yaparak satın alacağız o halde. Teker teker parça sipariş edip teslim alıp vatanda vs. gibi güvenilir bir yerde montaj+testlerini yaptıracağız diye anlıyorum.

Herkese merhaba;

Arkadaşa sistem topluyoruz toplam bütçesi kasa+monitör+ekipman dahil 70-80k aralığında. Çoğunlukla LOL ve CS oynuyor ama ilk sistemi olacağı için sağlam bir sistem olsun istiyor. Ekte ekran resmini paylaştığım sistem sizce f/p açısından nasıl? Kasa bütçesini 50-55k arasıymış gibi düşünebilirsiniz. Değişiklik yapılabilecek veya şöyle olsa daha uyumlu olur diyebileceğiniz bir durum var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Eve geçince daha mantıklı parçalarla öneri yapacam. Sizin topladığıniz bu haliyle alinmaz.

Eve geçince daha mantıklı parçalarla öneri yapacam. Sizin topladığıniz bu haliyle alinmaz.
Tamamdır kral dönüşlerini bekliyorum. Henüz acelemiz yok zaten araştırma sürecindeyiz bu ay sonuna kadar. Satın alım Ağustos başında yapılacak arkadaş polis akademisinden yeni mezun oluyor daha :) Çok sağolasın ilgin için

Anladım kral teşekkür ederim

Hocam evet daha çok görüntü amaçlı RGB bir sıvı soğutucu önerin varsa fikirlere açığım direkt. Dediğim gibi arkadaş LOL ve CS bağımlısı gibi bişey o yüzden hikayeli oyuna da ikna edemiyorum böyle bi sistemde oynanır diyerek. Siz bana görüntü amaçlı bir şey önerin ilerleyen zamanlarda bir şey olursa o onun problemi bunu izah ederim kendisine zaten sorun olmaz. Bu arada teker teker parça toplama mentalitesine geçeyim ben de hocam madem hep bi siteye bağlı kalmak mantıklı olur diye düşünüyordum
evet teker teker toplamak hep daha iyi çünkü indirim kovalayabiliyorsunuz max bütçeyi söyleyin ona göre parça önerisi yapayım size lol-cs gibi oyunlar için çok büyük bütçelere gerek yok 25-30k ya toplayacağın sistem de çok rahat açar fakat geleceğe yönelik olmasını istiyorsan ayrı tabii ki.

evet teker teker toplamak hep daha iyi çünkü indirim kovalayabiliyorsunuz max bütçeyi söyleyin ona göre parça önerisi yapayım size lol-cs gibi oyunlar için çok büyük bütçelere gerek yok 25-30k ya toplayacağın sistem de çok rahat açar fakat geleceğe yönelik olmasını istiyorsan ayrı tabii ki.
Kral konu şöyle. Arkadaş hayatı boyunca internet kafelerde süründü parasızlıktan. Şimdi de güzel bi para geçti eline kasa+monitör+ekipman için 70-80k arası bir bütçe ayırdığını söyledi bana. Evet oynadığı oyunlar yüksek performans gerektiren oyunlar değil haklısın fakat hem geleceğe yönelik hem de ilk sistemi ya güzel bişey olsun istiyor. Ben de monitörü 2k'da 240 Hz performans verebilen 27 inch bir monitör buldum ona 12k ya ASUS Tuf marka model olarak. Ekipmanı da boşver. Geriye kalan bütçe 50-55k gibi bir bütçe oluyor. O aralıkta önerirsen çok müteşekkir olurum. Şimdiden emeklerin için teşekkür ederm

Kral konu şöyle. Arkadaş hayatı boyunca internet kafelerde süründü parasızlıktan. Şimdi de güzel bi para geçti eline kasa+monitör+ekipman için 70-80k arası bir bütçe ayırdığını söyledi bana. Evet oynadığı oyunlar yüksek performans gerektiren oyunlar değil haklısın fakat hem geleceğe yönelik hem de ilk sistemi ya güzel bişey olsun istiyor. Ben de monitörü 2k'da 240 Hz performans verebilen 27 inch bir monitör buldum ona 12k ya ASUS Tuf marka model olarak. Ekipmanı da boşver. Geriye kalan bütçe 50-55k gibi bir bütçe oluyor. O aralıkta önerirsen çok müteşekkir olurum. Şimdiden emeklerin için teşekkür ederm
ekran kartı : https://www.akakce.com/ekran-karti/...16g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965149486.html - 33k

işlemci : https://www.akakce.com/islemci/en-u...-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html - 5.8k

soğutucu : https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284997.html - 2.3k

ana kart : https://www.epey.com/anakart/asus-prime-b650m-k.html - 5.5k

ram : https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html - 1.9k (x2) 4k

ssd : https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ceria-pro-1tb-m-2-disk-fiyati,1630047559.html - 3k

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...gold-rainbow-siyah-kasa-fiyati,511196903.html - 5k

şöyle 58k tutuyor bir tık aştı bütçeyi fakat gayet güzel oldu.

Kral sorun değil bence çünkü sistem gerçekten çok iyi. Şu attığın RAM'den tabii ki 2 adet sipariş geçilecek diye düşünüyorum 32 GB sistem kuruyoruz. Kasa psu çok iyi kendin gibi 80+ gold :D Çok teşekkür ederim bu arada işimi aşırı kolaylaştırdın şu an Allah razı olsun

Kral sorun değil bence çünkü sistem gerçekten çok iyi. Şu attığın RAM'den tabii ki 2 adet sipariş geçilecek diye düşünüyorum 32 GB sistem kuruyoruz. Kasa psu çok iyi kendin gibi 80+ gold :D Çok teşekkür ederim bu arada işimi aşırı kolaylaştırdın şu an Allah razı olsun
hayırlı olsun :D

Geri