Neler Yeni

Konu kapandı Reportlayin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shix2x

80+ Bronze
Neden ki reus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka yapmıştım la darkwebe girmek yasal zaten bişi indirmediğin sürece sorun yok

@Moech reis konuda bir clayz adımda bir adam şikayet edebilcegini soyluyir böyle bir şey yapabilirmi?

@Moech reis konuda bir clayz adımda bir adam şikayet edebilcegini soyluyir böyle bir şey yapabilirmi?
Git özür falan dile dm den. Başın fena ağrıyabilir.

büyük ihtimal kayıtlı sitelerden buldular Google One darkweb raporun da şifrelerim hep internette zaten
Buarada darkweb olayı tamamen sahte bütün forumdan özür diliyor ve bu durumu göz ardı etmenizi istiyorum arada bir konu açtiğımda saçma şeyler yazıp insanların tepkilerine bakmayı seviyorum sadece.

Ben 21 yaşımda bile dediğin sitelerden korkuyorum sen nasıl korkmuyorsun hayret ediyorum cidden

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Eren
Makale okuyorum sadece ismim falan yok sadece gmail var bişi olur mu

Sadece makale okuyorum
İster makale oku ister farklı bişey yap. Oraya girmek yasal değil ne yaptığına bakmaz. Bugün makale okumak için giriyorsan yarın kötü bişey için girersin kendim bile anlayamazsın bi anda olur.

Ben 21 yaşımda bile dediğin sitelerden korkuyorum sen nasıl korkmuyorsun hayret ediyorum cidden
Sahteydi sadece insanların tepkilerine bakmak için

İster makale oku ister farklı bişey yap. Oraya girmek yasal değil ne yaptığına bakmaz. Bugün makale okumak için giriyorsan yarın kötü bişey için girersin kendim bile anlayamazsın bi anda olur.
Girişler yasal diye biliyorum illegal bir şey yapmadiğin sürece devlet takip ediyor zaten

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Eren
Buarada darkweb olayı tamamen sahte bütün forumdan özür diliyor ve bu durumu göz ardı etmenizi istiyorum arada bir konu açtiğımda saçma şeyler yazıp insanların tepkilerine bakmayı seviyorum sadece.
Kusura bakma ama çok fena R yapıyosun şuan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,727
Üyeler
169,330
Son üye