Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,561
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Her doğuran anne olmuyor her baba adını alan da baba olamıyor intihar diye bişeyi sakın ha aklından bile geçirme intihar seni kurtarmaz aksine seni olduğundan daha çok çıkmazsa sokar Allah seni yaratmış ise bir bildiği var kim ne derse desin aldırış dahi etme ister adı anne veya baba olan o kişiler git kurtulalım intihar et desin ister başkaları hiç umursama keşke açıktan okuluna devam edebilseydin yapabiliyorsan kesinlikle yap 18 yaşını doldurunca sana benim tavsiyem devlet korumasına gir annen ve babandan uzaklaş biraz kendin polise git bana böyle davranıyorlar devlet himayesine girmek istiyorum de onlar seni okutur da bakar da dışarıda da seni tehlikeler bekler dışarıda vs kalmayı da düşünme senin için demiyorum ama böyle ailesinden şiddet gören zorbalık görenler yasa dışı şeylere uyuşturucu kumar vs ye giriyor sakın onlara yönelme pişman olacağın şeyler yapma hatta numaramı vereyim görüşelim konuşalım tanışalım arkadaş olalım İstanbul da yaşıyorum burada isen veya gelirsen buluşalım seni kaybetmeyi asla istemeyiz onlar için değilsen bizim için değerlisin Allah için değerlisin bunu asla unutma Allah yardım olsun kardeşim benim ne zaman istersen her türlü yardıma hazırım ben mesaj atman yeterli unutma BAŞARI DÜŞTÜĞÜN HER SEFERİNDE AYAĞA KALKACAK GÜCÜ BULMAK DEMEKTİR sen güçlü ol kimse senin karşında duramaz herşeye inat yasa başarılı ol kal sağlıcakla