Konu kilit

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Höstad

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Bir kaç gün önce anakart önerisi sırasında biriyle atışmıştık tartıştığım kişi ana bacı katıp mesajını sildi bende haliyle sinirlendim forumda gidip adlileye suç duyurusunda bulunacaktım sonra bi kaç alıntı geldi bakmadım bugün bi bakayım dedim yok 13 yaşında çocukmuşumda yok panelciymişte cart curt ben insanların kendi anasının meze olduğunu kabul etmesine şaşırıyorum demek ben analarına bacılarına hakaret etsem oh iyi oldu diyecekler yani bekliyorlarki adam ana bacı katsın biz sus pus kalalım adam mesajı silmiş görmüyorlar tabi veya gördüler ama kendi ana bacılarının meze olduğunu kabul ediyorlar herkesinki olsun istiyorlar garip bir durum yazmak istedim burayı lol valo falan zannettiler bulunmaz zannettiler heralde kendilerini eskiden böyle şeyler yoktu millet hürmet ederdi aile din allah kutsal şeylerdi şimdi herkese istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar sonra korkup siliyorlar mesajları

Bir kaç gün önce anakart önerisi sırasında biriyle atışmıştık tartıştığım kişi ana bacı katıp mesajını sildi bende haliyle sinirlendim forumda gidip adlileye suç duyurusunda bulunacaktım sonra bi kaç alıntı geldi bakmadım bugün bi bakayım dedim yok 13 yaşında çocukmuşumda yok panelciymişte cart curt ben insanların kendi anasının meze olduğunu kabul etmesine şaşırıyorum demek ben analarına bacılarına hakaret etsem oh iyi oldu diyecekler yani bekliyorlarki adam ana bacı katsın biz sus pus kalalım adam mesajı silmiş görmüyorlar tabi veya gördüler ama kendi ana bacılarının meze olduğunu kabul ediyorlar herkesinki olsun istiyorlar garip bir durum yazmak istedim burayı lol valo falan zannettiler bulunmaz zannettiler heralde kendilerini eskiden böyle şeyler yoktu millet hürmet ederdi aile din allah kutsal şeylerdi şimdi herkese istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar sonra korkup siliyorlar mesajları
Sen şakamsın ya o zaman gidip verseydin kardeşim adamı bi avukata adam senin annene sövüp mesajı siliyorsa ekran görüntüsü alıp açsaydın dava uzatmayın diye seni uyardığımızda bize de sataştın ve o konun üstüneden 10 gün geçmesine rağmen gelip bana gecenin 4-5 de şu mesajı atıyorsun şikayet edince de modlar benim konumu kapatıyor sanki ben adama gecenin 5 de yazmışım gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 gün geçmiş olaya bir kaç gün önce demen de ayrı bi olay ztn de sen gidip anana bacına söven adama yazacak kadar cesaretli olsaydın gelip bana yazmazdın he ben naparım gider seni şikeyet ederim uyap tan takip et birazdan da dilekçeyi atacam sonra deme ben bunu şunu demedim yazdığın herşeyin kanıtlı fotoğraflı herşeyi var

Ekler

• IMG_7261.webp
    IMG_7261.webp
    118.5 KB · Hit: 23
  • IMG_7262.webp
    IMG_7262.webp
    42 KB · Hit: 22
  • IMG_7263.webp
    IMG_7263.webp
    35.7 KB · Hit: 23
Son düzenleme:
Birkaç alıntı geldi bakmamışım demişim gayet te yazdığım herşeye takır takır cevap vermişsin bende gereken cevabı vermişim kimse burda anansını bacısını meze etmiyor kimseninde başkasına karşı böyle bi amacı yok ama sen kavgayı başlatıp adamı kışkırtmışsın adam a620 alınmaz diyip random gülüp bilmiyorsanız önermeyine getirmiş sen hemen adamı kışkırttın yok azının payını vericem illa yok bilmem ne adamı kışkırtıyorsun sonra birbirinizin ailelerine kadar konuyu getiriyorsunuz sonra işin içinden çıkamayınca dava edicem diyorsun bende ne diyorum ikinizde suçlusunuz bu dava düşer diyorum sen de bana Sanane ben istediğim kişiye dava açarım sana mı soracam diye atarlanıyorsun sve ne hikmetse olayın üstünden 10 gün geçmiş bana ve diğer arkadaşa bişeyler daha yazmışsın bizde kendi aramızda böyleleri ile uğraşılmaz diyip seni kalle almadık ama sen daha heralde yastıktan kafayı yeni kaldırdığın için bana 10 gün sonra kapanmış olayın benle bi alakası olmayan sana ailevi değerler üzerinden bişey demediğim olayda gelip bana gecenin 4-5 inde bana sallıyorsun ailevi değerlerim hakında konuşuyorsun ve utanmadan burda kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun az ERKEK OL VE GİT ANANA BACINA Hakaret eden kişiye yaz niye böyle şöyle oldu bu olay ama iş kolay dimi senin susturuna konuşacan ki içindeki sönsün seni gidi seni ilk başta da söyledim şimdi de söylürum Ailevi değerlerine çok önem verirorsan millete sallama veya gelip bana yazma GİT ŞİKAYET ET PAŞAM

Ekler

• IMG_7271.webp
    IMG_7271.webp
    140.3 KB · Hit: 16
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,425
Üyeler