ahmet.dogru_
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Uygunsuz içerik / 18. Kural ihlali
Konu silindi.
Son düzenleme:
Oyundan kaynaklı bir sorun değil ekran kartıla alakalı bir ayarı var galibaMerhaba steamden csgoyu onarabilirsin
Şu anda onları bilmiyorum ama steame girdiğim an da direk pc kapanıyor bu ekran kartını yeni taktım diğer ekran kartımda böyle bir şey olmuyordu.Sistemin tüm özellikleri atabilir misin ?
Yani oyuna girdiğim vakit pc kapanıyorHerhangi bir overclock yaptınız mı oyundan atması normal fazla geliyor olabilir overclock.(Aynı karta sahibim)
Ozaman ramlerini kontrol etmende fayda var. Bir program bile yük yaratıyorsa sıkıntı.Pardon yanlış yazmışım oyndan atmıyor direk olarak steame açsam bile pc kapanıyor.
Oyuna girince pc kapanıyorsa dosyalarda yapıyodur tek cs go da yapıyorsa csnin dosyalarını öner steam cs nin üstüne sağ tıkla özellikler de ordan dosya bütünlüğünü doğrula de farklı farklı oyunlarda da yapıyorsa power yetmiyor olabilir ama power yeteceğini düşünüyorum.Elimde Asus Amd Radeon R7 240 2GB 128 Bit var. Güç kaynağı az olduğu için 250 liyi 350 li yaptım. Ama csgo ya girerken oyundan atıyor.