Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

Anlattığım tam olarak buydu. 'Olması gerek bence' konusunu konuşmak için geldim. Ama adamlar şu an var mı, yok mu onu tartışıyorlar. Şaka gibi maalesef, ama seni anlıyorum dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki ana dilim var?? Konuştuğun kişinin hangi dillere ve milletlere mensup olduğunu bilmeden yorum yapınca maalesef böyle oluyor. xD
Okuduğunu gene anlayamıyorsun. "7 yaşında okuma yazma bilmezken" kısmını tekrar oku, tekrar anlayamazsan benim yapabileceğim bir şey yok daha. Koskoca yazıda kendince bir tane açık yakalamışsın, onu da gene anlama sorunundan yanlış yakalamışsın. Gerçekten çok komik duruma düştün dostum. Uzatma bence.

Okuduğunu gene anlayamıyorsun. "7 yaşında okuma yazma bilmezken" kısmını tekrar oku, tekrar anlayamazsan benim yapabileceğim bir şey yok daha. Koskoca yazıda kendince bir tane açık yakalamışsın, onu da gene anlama sorunundan yanlış yakalamışsın. Gerçekten çok komik duruma düştün dostum. Uzatma bence.
Hocam, en iyisi konu burada kapansın. İkimizin de birbirimizi anladığını düşünmüyorum. Belki ben hatalıyımdır, belki sen. Önemli değil, yoruldum artık. Eyvallah, haklısındır kendince, ben de böyle düşünüyorum diyelim. Saygıda kusurum olduğu konularda kusuruma bakmayın. İyi geceler ve iyi forumlar dileğiyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri