- Reaksiyon skoru
- 26
"Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zaten"çinde 1. Nesil intel işlemci üreten çip tesisi mi var? Allah allah yav? Yoksa toptan kullanılmış mı çindekiler? Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zatenülkedeki pc oyunculuğuna darbe resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amerika Birleşik Devletleri
- Chandler, Arizona – Fab 32 ve diğer 45 nm tesisleri burada yer alıyordu. Bu fab, Intel’in 45 nm üretimi için büyük ölçekli fabrikalardan biridir.
- Hillsboro, Oregon – Intel’in Oregon’daki D1D gibi tesislerinde 45 nm süreçler için üretim ve geliştirme yapılıyordu.
- Rio Rancho, New Mexico – 45 nm üretim için başka bir Intel tesisi planlanmıştı.
İsrail
İrlanda
- Kiryat Gat – Intel’in Fab 28 gibi 45 nm üretim yapan tesisleri bulunuyordu. Bu fab, Intel’in uluslararası üretim ağının önemli parçalarındandı.
- Leixlip, İrlanda – Intel’in Avrupa’daki önemli üretim tesislerinden biri. 45 nm dahil çok sayıda üretim hattı burada yer almıştır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çinden işlemci mi aldın?
işte bu önyargı sizi bu hale getirdi. Her yer örümcek ağı dolmuş. Yakında piyasalarda görünce "Allah Allah bu nasıl olur" deyip, farklı bir X firma yapsa "ooooo adamlar getirmiş abiii" dersiniz
Umarım iddaalarınızı kanıtlayabilirsiniz.