❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
çinde 1. Nesil intel işlemci üreten çip tesisi mi var? Allah allah yav? Yoksa toptan kullanılmış mı çindekiler? Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zaten :) ülkedeki pc oyunculuğuna darbe resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amerika Birleşik Devletleri

• Chandler, Arizona – Fab 32 ve diğer 45 nm tesisleri burada yer alıyordu. Bu fab, Intel’in 45 nm üretimi için büyük ölçekli fabrikalardan biridir.
  • Hillsboro, Oregon – Intel’in Oregon’daki D1D gibi tesislerinde 45 nm süreçler için üretim ve geliştirme yapılıyordu.
  • Rio Rancho, New Mexico – 45 nm üretim için başka bir Intel tesisi planlanmıştı.

İsrail

• Kiryat Gat – Intel’in Fab 28 gibi 45 nm üretim yapan tesisleri bulunuyordu. Bu fab, Intel’in uluslararası üretim ağının önemli parçalarındandı.
İrlanda

• Leixlip, İrlanda – Intel’in Avrupa’daki önemli üretim tesislerinden biri. 45 nm dahil çok sayıda üretim hattı burada yer almıştır.

Çinden işlemci mi aldın?
"Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zaten"

işte bu önyargı sizi bu hale getirdi. Her yer örümcek ağı dolmuş. Yakında piyasalarda görünce "Allah Allah bu nasıl olur" deyip, farklı bir X firma yapsa "ooooo adamlar getirmiş abiii" dersiniz :D her şey gönlünüzce olsun.

Umarım iddaalarınızı kanıtlayabilirsiniz.

Hala savunuyor yarma ya

Dostum dünyada Çin diye bir ülke var. Biraz oralarda neler yapıldığını araştır. İstediğin her nesilin, her ekran kartının, her anakartın yapılabilir olduğunu göreceksin. Ve evet bunlar sıfır :) ikinci el değil.

Adamlar AM5 anakarta DDR4 ram takılabilir hale getirdi sen işlemciden bahsediyorsun.
Firma yetkilisi biraz önce Çinden çakma işlemci, ekran kartı ve anakart aldığını itiraf etti Cimer'e başvurmak isteyen varsa bu ekran kaydıyla başvurabilir.

çinde 1. Nesil intel işlemci üreten çip tesisi mi var? Allah allah yav? Yoksa toptan kullanılmış mı çindekiler? Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zaten :) ülkedeki pc oyunculuğuna darbe resmen

Amerika Birleşik Devletleri

• Chandler, Arizona – Fab 32 ve diğer 45 nm tesisleri burada yer alıyordu. Bu fab, Intel’in 45 nm üretimi için büyük ölçekli fabrikalardan biridir.
  • Hillsboro, Oregon – Intel’in Oregon’daki D1D gibi tesislerinde 45 nm süreçler için üretim ve geliştirme yapılıyordu.
  • Rio Rancho, New Mexico – 45 nm üretim için başka bir Intel tesisi planlanmıştı.

İsrail

• Kiryat Gat – Intel’in Fab 28 gibi 45 nm üretim yapan tesisleri bulunuyordu. Bu fab, Intel’in uluslararası üretim ağının önemli parçalarındandı.
İrlanda

• Leixlip, İrlanda – Intel’in Avrupa’daki önemli üretim tesislerinden biri. 45 nm dahil çok sayıda üretim hattı burada yer almıştır.

Çinden işlemci mi aldın?
Kanka çinde seni bile üretebilirler :D

işte bu önyargı sizi bu hale getirdi. Her yer örümcek ağı dolmuş. Yakında piyasalarda görünce "Allah Allah bu nasıl olur" deyip, farklı bir X firma yapsa "ooooo adamlar getirmiş abiii" dersiniz :D her şey gönlünüzce olsun.

Önyargı? O lafın size olduğunu nasıl kanıtladınız? Böyle ürünleri bu fiyata satan hiçbir markaya oo adamlar getirmiş abi demeyeceğiz, am5 anakarta ddr4 takan çinli üniversite öğrencisi projeleri de hiçbir zaman pratikte yaygınlaşmayacak. Siz ucuz malı pahalıya satma peşinde koşmaya devam edin. Gercekten söylüyorum buradakiler sizin hedef kitleniz değil ve olmayacak. Biz ve bizim gibi bilinçli tüketiciler olduğu sürece. Umarım o 2009da üretilimiş işlemcilerin sıfır temin ettiğinizi kanıtlayabilirsiniz. Bende sizden bunu rica edeceğim zamanı gelince 😘

Am5 e ddr4 ram mi kahkaha atarken altıma edecektim az kalsın şu işi yapıyorsun sen niye stant up çı olmadın komediysen olur parayı kırardın

Kanka çinde seni bile üretebilirler :D
üretmiyor ki artık geri dönüşüme gidecek çipleri toplayıp fabrikadamı artık merdiven altındamı bilmiyorum dandik bir board yapıp onda topluyorlar sonra sıfır diye satıyro çançinçonlar onlarda bizim gibi ülkeler toplu satıyor işte

Adamlar sırf HYTE gibi markaların kasalarının kopyalarını Çinde ürettirip marka basmıyorlarmış bir de Çinden çakma ekran kartı, işlemci ve anakart getirtiyorlarmış bunu da öğrenmiş olduk. Bu firmadan sistem alanlar içindeki ürünlerin orijinalliğini kontrol etsinler bence en kısa zamanda.

Bir firma yetkilisi bu kadar kısa zamanda kendi firmasına ancak bu kadar zarar verebilirdi kutluyorum aynen devam et burada millete cevap vermeye.

Adamlar sırf HYTE gibi markaların kasalarının kopyalarını Çinde ürettirip marka basmıyorlarmış bir de Çinden çakma ekran kartı, işlemci ve anakart getirtiyorlarmış bunu da öğrenmiş olduk. Bu firmadan sistem alanlar içindeki ürünlerin orijinalliğini kontrol etsinler bence en kısa zamanda.

Bir firma yetkilisi bu kadar kısa zamanda kendi firmasına ancak bu kadar zarar verebilirdi kutluyorum aynen devam et burada millete cevap vermeye.
zaten var ya dolu turbox rx 550 r7 240 falan ömürleri uzun değil ztn

hatta görseli var bende bozuk bir tane denk gelmişti dükkanda

silmişim galeriden de yazsan çıkar i5 1. 3. nesil kasalarda da turbox anakart ekran kartları var ztn

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,287
Üyeler
190,004
Son üye
nevusarm