Konu yok

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
19,483
Konu Yok.

Son düzenleme:
Güzel etkinlik boş zamanımız çok

Güzel etkinlik boş zamanımız çok
Boş zamanın olmasa bile İman adına ibadet için zaman ayrılmazsa yazıklar olsun zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dostlarım, biliyorsunuzki 2020 yılında bolca bela ile uğraşıyoruz ve en beteride bu virüs ve daha neler olucak belirsiz. Sözler köşkünün yapmış olduğu ve çok hoşuma giden bir şeyi sizinle paylaşmak ve hep beraber yapmak istedim.

Burdan salavat veya hatim alıp, gereken süre zarfında okuyup destek olursanız çok mutlu olurum, kendimde salavat aldım.

Zaman ayıramıyacak durumda isenizde, en azından bu konunun altına "Sallallahü Aleyhi Vesellem" yazar iseniz, hem salavat getirmiş olursunuz hemde daha çok kişinin görmesini ve daha çok salavat veya hatim olmasına vesile olursunuz, lütfen kısa bir zamanınızı ayırıp en azından 1 tane salavat yazın. İsterseniz verdiğim linktende istediğiniz kadar salavat veya hatim alıp okuyabilirsiniz. Şu zor günlerde elimizden geleni yapıp Rabbimizden yardım isteyelim.

Şimdiden Allah hepinizden razı olsun, desteklerinizi bekliyorum.
Allah Ülkemizi belalardan, musibetlerden korusun ve bende cüz alarak yardım etmeye çalışacağım

Boş zamanın olmasa bile İman adına ibadet için zaman ayrılmazsa yazıklar olsun zaten

Allah Ülkemizi belalardan, musibetlerden korusun ve bende cüz alarak yardım etmeye çalışacağım

Teşekkürler kardeşim.

Olabildiğince çok kişiye ulaşalım dostlarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,313
Üyeler
197,864
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri