Neler Yeni

Konudaki 2 telefon alınır mı? sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıdvan
Fullde değil düşük 60fps oukitel oynatır herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı almam bide okuldaki hocalar eyvallah onlarada selamlar telefonun 16gbinin 5i onların bekleyemem oukitel c21 iyi herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

C2mi C21mi
Realme C2

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
dostum ben aldıgımda 64 gb 1200 liraya almıştım ama cidden realme telefonlardaki wifi sıkıntısı var ona dikkat et
o zaman 1200tl kanka şuan ondan daha iyileri var 2gb bu günde iş bile yapamaz zaten oyun oynayacağım yazmışım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıdvan
kardeşim anlamadın heralde realme markasından bahsediyorum ben ram felan ondan bahsetmiyorum aldığımda türkiyede telefonun kabı bıle yoktu

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
kardeşim anlamadın heralde realme markasından bahsediyorum ben ram felan ondan bahsetmiyorum aldığımda türkiyede telefonun kabı bıle yoktu
Senin bana önerdiğin telefon işime dahi yaramaz hem kap ne alaka? Oyun amaçlı alacağım sen iş telefonu öneriyorsun hem depolama 32 ramde 2 c21 alırım daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıdvan
Senin bana önerdiğin telefon işime dahi yaramaz hem kap ne alaka? Oyun amaçlı alacağım sen iş telefonu öneriyorsun hem depolama 32 ramde 2 c21 alırım daha iyi
hacım anlamıyorsun heralde telefonu önerdimmi ben sana telefon markasını kötülüyorum

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Omnissiah

80+ Bronze
realme c2 diyip bana linkinide atıyorsun bu güzel kötüleme için eyw
İkisinden alakasız olacak ama üçüncü seçenek olarak General Mobile düşünürsen Gm20 alabilirsin neredeyse aynı fiyata denk geliyor ben kullanıyorum 64 gb depolama ve 4gb ram ile geliyor. Batarya ise 4000 mAh. Oyunda oynadım oynatıyor büyük çaplı oyunlarda arada donma olabilir ama çok gözüme çarpan bir donma sorunu yaşamadım hatta telefon yarım saati falan geçince ısınmaya başlayınca o donmalar meydana geldi onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Kamerası ise gayet iş yapıyor.

İkisi arasında istiyor isen Ouikitelin işlemcisi oyun amaçlı olarak daha başarılı ama kamerası o kadar iyi değil hatta kerem enginar kameranın gündüz yeterli olduğunu ama laglı olduğunu söylemişti yanılmıyor isem. Yani kamerayı takmıyorum oyun amaçlı istiyorum diyorsan tercihin bu olabilir ama bu firmayı yeni duydum eğer bir sorun olursa garantisi ne durumda bilmem.

Realme ise kamerada daha iyi olan bir telefon ama 32 gb eğer çok indirme yapıyor isen sana yetmeyebilir. Hafıza kartı ile ama arttırabilirsin depolama alanını.

Umarım faydalı olmuştur tercihine bağlı

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
İkisinden alakasız olacak ama üçüncü seçenek olarak General Mobile düşünürsen Gm20 alabilirsin neredeyse aynı fiyata denk geliyor ben kullanıyorum 64 gb depolama ve 4gb ram ile geliyor. Batarya ise 4000 mAh. Oyunda oynadım oynatıyor büyük çaplı oyunlarda arada donma olabilir ama çok gözüme çarpan bir donma sorunu yaşamadım hatta telefon yarım saati falan geçince ısınmaya başlayınca o donmalar meydana geldi onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Kamerası ise gayet iş yapıyor.

İkisi arasında istiyor isen Ouikitelin işlemcisi oyun amaçlı olarak daha başarılı ama kamerası o kadar iyi değil hatta kerem enginar kameranın gündüz yeterli olduğunu ama laglı olduğunu söylemişti yanılmıyor isem. Yani kamerayı takmıyorum oyun amaçlı istiyorum diyorsan tercihin bu olabilir ama bu firmayı yeni duydum eğer bir sorun olursa garantisi ne durumda bilmem.

Realme ise kamerada daha iyi olan bir telefon ama 32 gb eğer çok indirme yapıyor isen sana yetmeyebilir. Hafıza kartı ile ama arttırabilirsin depolama alanını.

Umarım faydalı olmuştur tercihine bağlı
General mobile'nin çoğu forumda oyun için değil iş için üretildiği söyleniyor depolamada hafıza kartım var onla arttıracağım zaten oukitelin kalitesi berbat ötesi kullananların yorumu böyle oppo kısmına yada huawei kısmında p serisine yöneleceğim

Top Bottom