Kesinlikle katılıyorum.Öneri ve teknik destek konularında bazenleri konudan alakasız saçma sapan konuşanlar mı dersin yoksa üsteki mesaja cevap olarak +1 yazanlar mı dersin.
+1 yazmalarının sebebi o mesajı destediklerini söylemek için ama insan kendisi bir şey yazar ayrıca sırf bununla mesaj kasanların da sayısı bi hayli fazla.
Konu sahibinin ciddi bir problemi var onu tespit etmeye ve çözmeye çalışırken bazıları geliyor, Muzlu kek severim, napim, çöpe at vb... gibi şeyler yazıyor.
Bence bunları yapan üyeler trolllükten ve konuya alakasız mesaj yazmaktan çift uyarı puanı alıp en az 1 gün banlanmalı.
@Mehmet Yılmaz
Konu dışı olmasa da olur. Orada her şey dönüyor zaten.Katılıyorum. Ancak bu kural bence konu dışında olmamalı. Oranın amacı zaten belli.
Bu mesaja bile yazıyorlar. İyice uç aklın başına gelsinNapim
Raporluyoruz ama çoğunda pek bir şey olmuyor.Mehmet abi az sonra gelip diyecek ki:
Raporlayabilirsin.
Teşekkür etmek girer mi bu olaya onun yerine mesajı mı beğenmeliyimÖneri ve teknik destek konularında bazenleri konudan alakasız saçma sapan konuşanlar mı dersin yoksa üsteki mesaja cevap olarak +1 yazanlar mı dersin.
+1 yazmalarının sebebi o mesajı destediklerini söylemek için ama insan kendisi bir şey yazar ayrıca sırf bununla mesaj kasanların da sayısı bi hayli fazla.
Konu sahibinin ciddi bir problemi var onu tespit etmeye ve çözmeye çalışırken bazıları geliyor, Muzlu kek severim, napim, çöpe at vb... gibi şeyler yazıyor.
Bence bunları yapan üyeler trolllükten ve konuya alakasız mesaj yazmaktan çift uyarı puanı alıp en az 1 gün banlanmalı.
@Mehmet Yılmaz
Ben trol icin yazmadim insanlar gorsun diye yazdim birde mehmet yilmaza yazdimBu mesaja bile yazıyorlar. İyice uç aklın başına gelsin
+1 yazmanın bir amacı yok. Boş mesaj.Ama bu kuralın ucu çok açık. Moderatörler kafasına göre yorumlayıp ceza verebiliyor malum forumda.