Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Ney yine mi? Boş mesajlarla gold olmuştun senin önerdiğinden daha F/P bir monitör önerene ustalara bırak demiştin.Yine mi?
Ney yine mi? Boş mesajlarla gold olmuştun senin önerdiğinden daha F/P bir monitör önerene ustalara bırak demiştin.Yine mi?
Seni Takip etmediğim için. Dur ayarlayim sonra girersin.Ben neden senin profiline giremiyorum kanka
Düzeldi kanka sağ olSeni Takip etmediğim için. Dur ayarlayim sonra girersin.
Konuyu uzatmasan. Bitmiş konuyu açıyorsun etiketliyorsun. Karışmayın artık. Kimseyle konuşmuyor kendi halimde önerimi yapıyorum. Salın beni.Ney yine mi? Boş mesajlarla gold olmuştun senin önerdiğinden daha F/P bir monitör önerene ustalara bırak demiştin.![]()
Acıyorum cidden.Konuyu uzatmasan. Bitmiş konuyu açıyorsun etiketliyorsun. Karışmayın artık. Kimseyle konuşmuyor kendi halimde önerimi yapıyorum. Salın beni.
Ne alaka?Benim cevabım kesin ve net. Katı kurallar olmaması adına böyle bir sistem uygulanmasın.
Desteklediğin şeyi like atıp geç alıntı yaparak +1 yazmak saçmaHaklısın. Eğer bir konuda görüşümüz aynıysa ben genelde alıntı yapıp arkadaşın dediği doğru deyip, söylemediği bir şey varsa onu ekliyorum.
Sadece alıntı yapıp +1 falan yazmak bence de saçma. Fakat bu şeyi fazla kez yaptıklarında uyarı alıyorlarmış zaten![]()
Ne ne alaka? Katı kural olmasın diyen sizlersiniz. 1 katı kural koyulunca domino gibi devam eder.Ne alaka?
Teknik destek konusuna gelmiş adam muzlu kek severim yazmış. Serbest mi olsun bu? Konu sahibi sinir kirizi geçiriyor bir yandan da.Ne ne alaka? Katı kural olmasın diyen sizlersiniz. 1 katı kural koyulunca domino gibi devam eder.