Bir de üsttekinin mesajını kopyala yapıştır yapıp bilgili olduğunu sananlar var+1 yazmanın bir amacı yok. Boş mesaj.
Bir de üsttekinin mesajını kopyala yapıştır yapıp bilgili olduğunu sananlar var+1 yazmanın bir amacı yok. Boş mesaj.
Konu sahibi ile 5 sayfa mesaj yazmışım sorunu bulmak ve konu sahibi sakinleştirmek için adam gelmiş muzlu kek severim diyor. Deli olmamak elde değil.Ama bu kuralın ucu çok açık. Moderatörler kafasına göre yorumlayıp ceza verebiliyor malum forumda.
hocam teşekkür etmek gereksiz mesaja girer miKonu sahibi ile 5 sayfa mesaj yazmışım sorunu bulmak ve konu sahibi sakinleştirmek için adam gelmiş muzlu kek severim diyor. Deli olmamak elde değil.
Teşekkür mesajına bir şey demiyorum.hocam teşekkür etmek gereksiz mesaja girer mi
onun yerine mesajı mı beğenmeliyim
Gelmeli.Gelmemeli.
Çünkü arkadaş daha güncel, daha net bir cevap almak istediği için konu açıyor olabilir. Katı kural isteyende yok, boş boş mesaj kasıp gold olunca milleti aşağılayanlar da var.Çünkü biz bu forumu katı kuralları olmadığı için seviyoruz. Zaten 10'larca var bu konudan bir daha açmanıza gerek yok sonuç belli.
Kim o?Gelmeli.
Çünkü arkadaş daha güncel, daha net bir cevap almak istediği için konu açıyor olabilir. Katı kural isteyende yok, boş boş mesaj kasıp gold olunca milleti aşağılayanlar da var.
Sadece bir tane değil, en büyük örneği @Naci.Kim o?
Yine mi?Sadece bir tane değil, en büyük örneği @Naci.
Ben neden senin profiline giremiyorum kankaYine mi?