Koymuyor adan 3090 lı pc yüksek kalite açar mı diye soruyor ekran kartım 3080 ayrıcaBaşkasının 30.000 lirası olması troll konu yazanlara koyuyor
katılıyorum ama şöyle eğlene bilcemiz gülcemiz şakaların espirilerini olduğu konu kategorisi olabilir
ben davarım nedir arakdaş xd.Etiket için teşekkürler. Ben davarım.
banmi yedi labence buda troll konu
Adam 50K maaş alıyordur belki.35.000 oyun oynamak için bilgisayara veren enayi sayılır. Insanlara da birisinin bu kadar enayi olabileceği gerçek gelmiyor
Onlar çoğunlukla arkadaşlarından duyma bilgilerle oluyor mesela bir tanesi RX 570 çok iyi demiştir bunlar da en iyi kart filan sanmıştır olaydan uzağım aslında yorum yapmasam daha iyi.Troll konu olduğu BARİZ belli olanlara troll konu yazmaya devam edeceğim. Ama konuda bahsedilen gibi yapmıyorum ben. Geçen biri vatandan 7k' ya RX 570 toplayıp onu savunuyodu. Onun gibi şeylere. Adam harbiden troll.
Burada bende varım diyenlerin yarısından çoğu konuya troll konu diyenlerBirçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile biliyorsa sıkıntı var demek.
Bir konunun troll olduğunu düşünen arkadaşlar o konuya mesaj yazmayabilir.
Profil resmine bak adamın. Ama arkanda birileri olmasın. Yakından bak.banmi yedi la
knk adam para biriktiremez mi çalışır kazanır 2 sene çalışır bir meslek okuyup çalışırsa 6-7 aya bakar ortalama ve ailesinin yanında oturuyordur olabilir benim kuzenim öyle makine mühendisliği okudu ve 20-30 k ya topladı.Troll konu olduğu BARİZ belli olanlara troll konu yazmaya devam edeceğim. Ama konuda bahsedilen gibi yapmıyorum ben. Geçen biri vatandan 7k' ya RX 570 toplayıp onu savunuyodu. Onun gibi şeylere. Adam harbiden troll.
32K para verdim herşeyiyle istersen tek tek faturaları atayım yarın sabah.35.000 oyun oynamak için bilgisayara veren enayi sayılır. Insanlara da birisinin bu kadar enayi olabileceği gerçek gelmiyor
7K' ya RX 570 topluıyorsa toplamasın daha iyi. Bir de forumda aklı sıra millete yardımcı olucak.knk adam para biriktiremez mi çalışır kazanır 2 sene çalışır bir meslek okuyup çalışırsa 6-7 aya bakar ortalama ve ailesinin yanında oturuyordur olabilir benim kuzenim öyle makine mühendisliği okudu ve 20-30 k ya topladı.
50K maaş alıyor olabilir ama bu 35.000 ini bilgisayar toplamasını mantıklı yapmıyor bence.Adam 50K maaş alıyordur belki.
Onlar çoğunlukla arkadaşlarından duyma bilgilerle oluyor mesela bir tanesi RX 570 çok iyi demiştir bunlar da en iyi kart filan sanmıştır olaydan uzağım aslında yorum yapmasam daha iyi.
O kesin yan hesaptı.Profil resmine bak adamın. Ama arkanda birileri olmasın. Yakından bak.
Edit:
Kaldırılmış. Ama hoş şeyler yoktu orada.