Neler Yeni

Konyaspor 100. yıl festivale gelen ünlüler

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
6AAC7B54-3676-4867-B85B-87CB54915D9C.jpeg
Vay be.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Konyaspor bu sene çok başarılıydı maşallah.
Konyalilari güzel bir festival bekliyor. maNga bile geliyor. Umarım Ece Seçkin'i mini etek giyiyor falan diye taşlamazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konyaspor bu sene çok başarılıydı maşallah.
Konyalilari güzel bir festival bekliyor. maNga bile geliyor. Umarım Ece Seçkin'i mini etek giyiyor falan diye taşlamazlar.
Sıkıntı çıkmaz inşallah yani ben öyle umuyorum zaten taşlayacak olan biri varsa konsere gelmez

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,236
İsim
Mert Can Ergün
Hepsi beş para etmez manga dışında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,236
İsim
Mert Can Ergün
Hepsine giderim çok iyi olacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende mangayı hiç dinlemedim hatta kim onu bile bilmiyorum ama yinede giderim
Adamlar eurovisiona katıldı 2.ci oldular hiç mi haberin olmadı yada bir kadın çizeceksin bunu duydun mu

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Mehmet Yılmaz
https://www.instagram.com/p/CdTzxJdMcUL/?utm_source=ig_web_button_share_sheet çok manyak adamlar geliyorda kaç paraya geliyorlar.Bu paraya hangi yıldızlar gelirdi kim bilir
Futbol fanatikleri sağolsun sağlam para kazandırtıyorlar futbol oyunlarını oynarım ama bu futbolu günahım kadar sevmem önceden bende fanatiktim ama akıllandım takım kaybediyor futbolcu parasını alıyor keyfine bakıyor taraftar ise kaybeden futbolculardan daha fazla üzülüyor kendisine, çevresindekilere zarar veriyor başka takımı tutana ana avrat sövüyor harbi futbol kadar boş bir şey yok futbol izlemek istiyorsanız en temiz futbol sokakta çocukların oynadığı futbolu izleyin. Şimdi Konya Spor bu sanatçılara o kadar para dökeceğine taraftarına o parayı verse taraftarlar daha çok mutlu olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Futbol fanatikleri sağolsun sağlam para kazandırtıyorlar futbol oyunlarını oynarım ama bu futbolu günahım kadar sevmem önceden bende fanatiktim ama akıllandım takım kaybediyor futbolcu parasını alıyor keyfine bakıyor taraftar ise kaybeden futbolculardan daha fazla üzülüyor kendisine, çevresindekilere zarar veriyor başka takımı tutana ana avrat sövüyor harbi futbol kadar boş bir şey yok futbol izlemek istiyorsanız en temiz futbol sokakta çocukların oynadığı futbolu izleyin. Şimdi Konya Spor bu sanatçılara o kadar para dökeceğine taraftarına o parayı verse taraftarlar daha çok mutlu olurdu.
Bana vermesine de gerek yok adam akıllı 3-5 transfer yapsınlar yeter.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Festivali belediye yapıyordur. Belediye oyuncu mu transfer etsin, o kadar yapılacak hizmet varken, borç varken. Onu yapacağına bu paraları bize versin şunu yapacagina bu paraları bize versin falan demek çok absürt.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Sen sevmiyorsun diye ülkenin birçoğunun sevdiği bir spora boş demek haddine değil. Onun zevki orada kardeşim üzülüp sevinmek kadar güzel bir duygu yok. Aşırıya kaçanlara ben de kızıyorum sağı solu kıranlara.

Ayrıca güzel bir etkinlik ve oradaki esnaflara da çok büyük katkısı olacak sadece tek taraflı düşünme. 9 gün süren bir etkinlik az bir süre değil. Çevre illerden de gelecekler olacaktır.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Mehmet Yılmaz
Bana vermesine de gerek yok adam akıllı 3-5 transfer yapsınlar yeter.
Futbolcu olmak kadar basit bir şey yok buna rağmen futbolda oyuncularda çok pahalı bunların böbreklerini satsan transfer ücretini karşılamıyor şimdi birisi çıkıp yetenek diyecek öyle ise dünyanın en yetenekli oyuncularına sahip bir takım her maçı kazanmalı ama öyle olmuyor bana göre sporda en önemli şey yetenekten daha çok azim, hırs olsun yeter o adam her türlü maç kazandırır bizim milli takımda böyle oyuncuları göremiyorum hatta çoğu futbolcu bundan yoksun bu devirde sporcu olacaksın kaybetsen de, kazansan da paranı alıyorsun! Bir işçi çalıştığı yeri zarara sokacak bir hata yapsa hemen işten çıkartılır ama futbolda öyle değil futbolcu parasını alıyor mücadele etmiyor futbolcu keyfine bakıyor taraftar kanser oluyor. Bence Konya Spor o parayı taraftarına yedirtse daha iyiydi veya maça gelenlere küçük süprizler yapabilirlerdi adamlar seni desteklemeye gelmiş sen gidiyorsun o paraları sanatçılara yedirtiyorsun belki çoğu bu sanatçıları sevmiyor.

Top Bottom