Çözüldü✓ Koorui G2721E 27' 320HZ 2K ALINIR MI ?

Darkways

80+
Reaksiyon skoru
13

Bütçeme en uygun yüksek hz 2k bu monitörü bulabildim taksit imkanları peşin fiyatına 9 taksit oluyor özellik olarak iyi midir? sizce markayı tavsiye edermisiniz daha önce görmedim kullananı duymadım
KTC almak istedim ama taksit imkanları uymuyor 1k daha pahalı birde ?

@Tayfunns usta forumda duyduğum kadarıyla sen bilgiliymişsin ufakda olsa yorum yaparmısın

Alınır, iyi monitör. H27e6 modeli için taksit imkanı uymuyorsa değerlendirebilirsin.

Alınır, iyi monitör. H27e6 modeli için taksit imkanı uymuyorsa değerlendirebilirsin.
Peki bişi sorabilirmiyim Samsung G65b ve bunun arasında kaldım g65b fiyatı artmış biraz geç kaldım almak için açık konuşayım gönlüm g65b den yana arasında beni üzecek bi fark yok ise bunu alacağım KTC - G65B - Koorui seçeneğe istinaden tercih olarak sence hangisi alınmalı senin bilgine dayanarak karar vericem aşırı özellik açıklaması beklemiyorum sadece sonuç

Peki bişi sorabilirmiyim Samsung G65b ve bunun arasında kaldım g65b fiyatı artmış biraz geç kaldım almak için açık konuşayım gönlüm g65b den yana arasında beni üzecek bi fark yok ise bunu alacağım KTC - G65B - Koorui seçeneğe istinaden tercih olarak sence hangisi alınmalı senin bilgine dayanarak karar vericem aşırı özellik açıklaması beklemiyorum sadece sonuç
Bütçeni sarsmayan en uygun modeli alabilirsin. Ama illa sıralama yapacak olursam içerik tüketimi için; g65b>h27e6>g2721e

Hangi model ile kıyasladın cano
g6 360 hz var bende 27kya almıştım 2 ay önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inç 2k ile ne kadar farkı var diye sorarsan bilemem çünkü 60 hz ips monitörden geçmiştim onda dia 3e çıkıp bunda goldum şu an awklfjghakjsad

g6 360 hz var bende 27kya almıştım 2 ay önce

27 inç 2k ile ne kadar farkı var diye sorarsan bilemem çünkü 60 hz ips monitörden geçmiştim onda dia 3e çıkıp bunda goldum şu an awklfjghakjsad
He gördüm sen söyleyince 30k olmuş sende olan. Nasıl memnun musun cano

500 hz monitör alacak paran varsa ekran kartın da iyiyse 4k al bence fpsle ömür geçmez para kazanmıyosan

He gördüm sen söyleyince 30k olmuş sende olan. Nasıl memnun musun cano
memnunum ben en çok 190 fps forza ve 360 fps cs oynuyom awp oynarken çok fark ediyor

500 hz monitör alacak paran varsa ekran kartın da iyiyse 4k al bence fpsle ömür geçmez para kazanmıyosan

memnunum ben en çok 190 fps forza ve 360 fps cs oynuyom awp oynarken çok fark ediyor
9070xt ekran kartı 9800x3d işlemcim var. Cs oynuyorum ağırlıklı olarak ama çok sıkıyor bazen. Hikayeli oyunlar da oynamak istiyorum artık diye bunu düşündüm. 27 inch olmasından çekiniyorum 4:3 oynuyorum. Fark eder mi sence 27 geçince ne diyosun o işe

Geri