Koridor için lamba tavsiyesi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
743
Bütçe
600
Koridorda düşük güçte sürekli olacak şekilde aydınlatma sağlayacak bir ışığa ihtiyacım var.

Ne önerirsiniz?
Şarjlı, pilli, fişe takılan... kullanıp da memnun olduğunuz ürün varsa bakalım.

Hocam kusura bakmayın yoğun çalıştığım için geç dönüş yapabildim. Ürün çok hoş duruyor inceleyeceğim.
Sorun değil hocam ben de almayı düşündüm ürünü ama sürekli şarj işiyle uğraşır mıyım bilmiyorum üşendirici geldi 😅

Wifi ampul kullanabilirsin. Telefon uygulamasındaki otomasyonla dilediğin zaman aralıklarında otomatik yanar, söner.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin;

S-Link Swapp SL-RGB12 Akıllı Rgb Lamba Ampul 12W 50Hz 1000 Lümen Wifi Tuya Destekli

Son düzenleme:
Gece salondan ya da mutfaktan çıkınca odaya geçmek zor oluyor.
Önümü görsem yeter modunda bir ışık arıyorum. Sensörlülerin ucuz olanları pek düzgün çalışmaz gibi geliyor fişe takılan bir model de bakabilirim.

Hangi ürünler mantıklı olursa onlara yöneleyim

Wifi ampul kullanabilirsin. Telefon uygulamasındaki otomasyonla dilediğin zaman aralıklarında otomatik yanar, söner.

Örneğin;

S-Link Swapp SL-RGB12 Akıllı Rgb Lamba Ampul 12W 50Hz 1000 Lümen Wifi Tuya Destekli
Teşekkürler. Ürün gayet güzel gözüküyor, İnceliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Gece salondan ya da mutfaktan çıkınca odaya geçmek zor oluyor.
Önümü görsem yeter modunda bir ışık arıyorum. Sensörlülerin ucuz olanları pek düzgün çalışmaz gibi geliyor fişe takılan bir model de bakabilirim.

Hangi ürünler mantıklı olursa onlara yöneleyim

Teşekkürler. Ürün gayet güzel gözüküyor, İnceliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Rica ederim. Senelerdir özellikle koridorlarda bu ampulleri kullanıyorum. Wifi üzerinden uygulamayla iletişim kurduğu için her gün gün doğumu ve batım saatlerini otomatik güncel tutarak, hava kararınca yanmasını ve gündoğumunda sönmesini sağlıyor. Farklı otomasyon senaryolarıyla geliştirebilirsiniz. Örneğin, akşam yandıktan sonra her saat başı bir miktar otomatik kısılması gibi… Yada konumunuza göre eve girdiğinizde yanıp, evden ayrıldığınızda sönmesi gibi…

Rica ederim. Senelerdir özellikle koridorlarda bu ampulleri kullanıyorum. Wifi üzerinden uygulamayla iletişim kurduğu için her gün gün doğumu ve batım saatlerini otomatik güncel tutarak, hava kararınca yanmasını ve gündoğumunda sönmesini sağlıyor. Farklı otomasyon senaryolarıyla geliştirebilirsiniz. Örneğin, akşam yandıktan sonra her saat başı bir miktar otomatik kısılması gibi… Yada konumunuza göre eve girdiğinizde yanıp, evden ayrıldığınızda sönmesi gibi…
Bu attığınız modeli alıp geçeyim en iyisi.
Bu kadar özellik Bu fiyata bedava.

Bazen amazon’da 3 al 2 öde kampanyası oluyor.

Özellikle wifi desteği olduğundan emin olun. Sadece bluetooth destekli olanları tercih etmeyin. Ev dışından bile ampullere müdahale edebilirsiniz.

Bazen amazon’da 3 al 2 öde kampanyası oluyor.

Özellikle wifi desteği olduğundan emin olun. Sadece bluetooth destekli olanları tercih etmeyin. Ev dışından bile ampullere müdahale edebilirsiniz.
Tamamdır söylediğiniz tüm özellikleri dikkatlice inceleyip alacağım. Tekrar teşekkür ederim. İyi günler.

Koridor için “sensörlü” gece aktif olup, gündüz yanmayan bir diğer ampul çözümü olarak;

Bunu da ayrıca kullanıyorum. Soğuk beyaz, sıcak beyaz seçenekleri mevcut.

Geri