Neler Yeni

Koridor için lamba tavsiyesi

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Bütçe
600
Koridorda düşük güçte sürekli olacak şekilde aydınlatma sağlayacak bir ışığa ihtiyacım var.

Ne önerirsiniz?
Şarjlı, pilli, fişe takılan... kullanıp da memnun olduğunuz ürün varsa bakalım.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert
Wifi ampul kullanabilirsin. Telefon uygulamasındaki otomasyonla dilediğin zaman aralıklarında otomatik yanar, söner.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin;

S-Link Swapp SL-RGB12 Akıllı Rgb Lamba Ampul 12W 50Hz 1000 Lümen Wifi Tuya Destekli

Son düzenleme:

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Gece salondan ya da mutfaktan çıkınca odaya geçmek zor oluyor.
Önümü görsem yeter modunda bir ışık arıyorum. Sensörlülerin ucuz olanları pek düzgün çalışmaz gibi geliyor fişe takılan bir model de bakabilirim.

Hangi ürünler mantıklı olursa onlara yöneleyim

Wifi ampul kullanabilirsin. Telefon uygulamasındaki otomasyonla dilediğin zaman aralıklarında otomatik yanar, söner.

Örneğin;

S-Link Swapp SL-RGB12 Akıllı Rgb Lamba Ampul 12W 50Hz 1000 Lümen Wifi Tuya Destekli
Teşekkürler. Ürün gayet güzel gözüküyor, İnceliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert
Gece salondan ya da mutfaktan çıkınca odaya geçmek zor oluyor.
Önümü görsem yeter modunda bir ışık arıyorum. Sensörlülerin ucuz olanları pek düzgün çalışmaz gibi geliyor fişe takılan bir model de bakabilirim.

Hangi ürünler mantıklı olursa onlara yöneleyim

Teşekkürler. Ürün gayet güzel gözüküyor, İnceliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Rica ederim. Senelerdir özellikle koridorlarda bu ampulleri kullanıyorum. Wifi üzerinden uygulamayla iletişim kurduğu için her gün gün doğumu ve batım saatlerini otomatik güncel tutarak, hava kararınca yanmasını ve gündoğumunda sönmesini sağlıyor. Farklı otomasyon senaryolarıyla geliştirebilirsiniz. Örneğin, akşam yandıktan sonra her saat başı bir miktar otomatik kısılması gibi… Yada konumunuza göre eve girdiğinizde yanıp, evden ayrıldığınızda sönmesi gibi…

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Rica ederim. Senelerdir özellikle koridorlarda bu ampulleri kullanıyorum. Wifi üzerinden uygulamayla iletişim kurduğu için her gün gün doğumu ve batım saatlerini otomatik güncel tutarak, hava kararınca yanmasını ve gündoğumunda sönmesini sağlıyor. Farklı otomasyon senaryolarıyla geliştirebilirsiniz. Örneğin, akşam yandıktan sonra her saat başı bir miktar otomatik kısılması gibi… Yada konumunuza göre eve girdiğinizde yanıp, evden ayrıldığınızda sönmesi gibi…
Bu attığınız modeli alıp geçeyim en iyisi.
Bu kadar özellik Bu fiyata bedava.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert

Bazen amazon’da 3 al 2 öde kampanyası oluyor.

Özellikle wifi desteği olduğundan emin olun. Sadece bluetooth destekli olanları tercih etmeyin. Ev dışından bile ampullere müdahale edebilirsiniz.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım

Bazen amazon’da 3 al 2 öde kampanyası oluyor.

Özellikle wifi desteği olduğundan emin olun. Sadece bluetooth destekli olanları tercih etmeyin. Ev dışından bile ampullere müdahale edebilirsiniz.
Tamamdır söylediğiniz tüm özellikleri dikkatlice inceleyip alacağım. Tekrar teşekkür ederim. İyi günler.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert
Koridor için “sensörlü” gece aktif olup, gündüz yanmayan bir diğer ampul çözümü olarak;

Bunu da ayrıca kullanıyorum. Soğuk beyaz, sıcak beyaz seçenekleri mevcut.

Top Bottom