Liberal Kenobi
80+ Bronze
Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
kötü düşünüp moralini bozma dostumBen koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
dayı valla ben hiç yakalanmadım test filan olmadım ara sıra ateşim çıktı çok fen öksürdüm belki de oldum ama resmi olarak bilmiyorumBen koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
Umarım yalan söylüyosundur.Eğer söylemiyorsanda canını sıkma ölümlü dünya ayriyeten ölüm ihtimali gerçekten düşük bende oldum ölmedim ailecek olduk ölmedik bu ihtimalleri düşünme bile.Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
yapıcak bir şey yok malesef eğer müslüman isen bol bol dua edebilirsin ve ben senin gibi şüpheli olsaydım sürekli onları arayıp nasıl olduklarını sorardım ve onlar iyiyim derse en azından içim bir tık rahatlardıBen koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?