Korona benden aileme geçti, babaannem ve halamın ölmesinden korkuyorum

Geçmiş olsun. Ölürse ölür yapılabilecek bir şey yok. Aşılılarsa ihtimali çok daha düşük.

Kötü düşünme kardeşim. Senin bir suçun yok ki. Herkese bulaşabiliyor. Zaten aşıları varsa bir şey olmaz inşAllah.

2 doz Biontech veya 2 doz Sinovac + 1 doz Biontech aşıları yoksa aşılarını tamamlamaları konusunda uyar.
Bunun dışında elinden gelebilecek pek bir şey yok. Zaman gösterecek.

Bu ara çevremde ölenler 2 doz Sinovac olup 3. dozu yaptırmayanlar.

Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
dayı valla ben hiç yakalanmadım test filan olmadım ara sıra ateşim çıktı çok fen öksürdüm belki de oldum ama resmi olarak bilmiyorum
öksürürken filan boğazım yanıyordu allah kolaylık versin

Benim dedem ve çok sevdiğim babanem öldü boşver ölümlü dünya her şey olabilir ama iyi düşün bence iyi olsun

Kankacım kötü düşünme niye ölsünler bi sakin olsana.

Bu arada her şey olabilir kendini herşeye hazırla ama bir müddet sonra herşeyi unutuyorsun zaten

Her şey olabilir. Ölüm sonuçta bu. Ama eğer onlar aşılılarsa ve şu anda durumları iyiyse ölüm riski çok az. Sen onlardan uzak durup, olabildiğince yanlarına yaklaşmamaya çalış. Yaklaşmak zorunda kalırsan da mutlaka maskeni tak, hatta çok korkuyorsan çift maske de kullanabilirsin.

Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse?
Umarım yalan söylüyosundur.Eğer söylemiyorsanda canını sıkma ölümlü dünya ayriyeten ölüm ihtimali gerçekten düşük bende oldum ölmedim ailecek olduk ölmedik bu ihtimalleri düşünme bile.

yapıcak bir şey yok malesef eğer müslüman isen bol bol dua edebilirsin ve ben senin gibi şüpheli olsaydım sürekli onları arayıp nasıl olduklarını sorardım ve onlar iyiyim derse en azından içim bir tık rahatlardı

Geçmiş Olsun bir şey olmaz İnşallah

Geri