G gryycsy 80+ Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Güray 29 Ekim 2021 #14 Sıkma canını kardeşim, herkes birbirine bulaştırabiliyor moralini bozma. İnşallah sıkıntısız geçer hepsinin ki
Sıkma canını kardeşim, herkes birbirine bulaştırabiliyor moralini bozma. İnşallah sıkıntısız geçer hepsinin ki
VorleN 80+ Silver Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 3,046 29 Ekim 2021 #15 Reznov yazmış: Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse? Devamı için tıklayın... En kötüyü düşünme bizim apartmanda 103 yaşında Alzheimer hastanı bir kadın var bakıcısından ona korona bulaşmış aşısı bile yok yeri geldi virüslü olduğunu unutup dışarıya vesaire çıktı ama virüsü atlattı.
Reznov yazmış: Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse? Devamı için tıklayın... En kötüyü düşünme bizim apartmanda 103 yaşında Alzheimer hastanı bir kadın var bakıcısından ona korona bulaşmış aşısı bile yok yeri geldi virüslü olduğunu unutup dışarıya vesaire çıktı ama virüsü atlattı.
Kadir_1987 80+ Silver Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2,517 29 Ekim 2021 #16 Reznov yazmış: Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse? Devamı için tıklayın... Allah acil şifalar versin inşaallah. Bozma moralini. Yapabilecek birşeyin yok. Dua et.
Reznov yazmış: Ben koronayım. Benden abime , halama ve babaanneme geçti. Ya babannem ölürse, ya halam ölürse? Devamı için tıklayın... Allah acil şifalar versin inşaallah. Bozma moralini. Yapabilecek birşeyin yok. Dua et.