Neler Yeni

Korona hastalığına yakalandım ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
Korona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam. Benim annem de geçirdi, muhtemelen ben de geçirdim fakat bana etki etmedi.
teşekkür ederim anneniz atlatmış sanırım ne kadar sürdü atlatması

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Korona oldum malesef bugün test sonuçları geldi bu durumu daha önce yaşayan birisi varsa tecrübelerini yazabilir mi
Geçmiş olsun. Bol bol vitamin alın Meyve-Sebze tüketin, Bol bol odayı havalndırın Hazır tabak-kase-çatal-bıçak-bardak kullanın.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,371
İsim
Hakan
Geçmiş olsun, Allah şifa versin en hafif ve en kısa şekilde iyileşmen dileği ile.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Kefir İcin.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Babam 3 kere yakalandı babannem koronadan vefat etti babam korona sonrası sırtında ağrı yaşadı 3 4 ay falan gece uyuyamıyorum diyordu.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Annem geçirdi bol bol vitaminli şeyler yiyip içiyordu, odasında sürekli spor yapıyordu. Ve bir süre sonra koku ve tat almamaya başlarsan korkma :(

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Annem geçirdi bol bol vitaminli şeyler yiyip içiyordu, odasında sürekli spor yapıyordu. Ve bir süre sonra koku ve tat almamaya başlarsan korkma :(
Annemde de Test Yaptırmadık ama 1 Hafta tat ve 1 Hafta Koku yoktu. Hastanede Covid servisinin yakınından geçtiği icin Süpheleniyoruz. 4 Ay Oldu.

Top Bottom