Korona olabilir miyim ?

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
Arkadaşlar cuma günü bademciklerim şişti buna bağlı yutkunma zorluğu ve gıcık vardı göğüsümde baskı hissediyordum ara sıra şimdi sabah arada sırada sol göğüste batma oluyordu az önce klima önünden kalkınca tüm göğüsüme ağrı girdi geçti uyumaya meyilliyim ara sıra nefes aldıkça alasım geliyor acaba soğuk algınlığı mı yoksa korona mı

Doktora gitmeden bilemezsin

Arkadaşlar cuma günü bademciklerim şişti buna bağlı yutkunma zorluğu ve gıcık vardı göğüsümde baskı hissediyordum ara sıra şimdi sabah arada sırada sol göğüste batma oluyordu az önce klima önünden kalkınca tüm göğüsüme ağrı girdi geçti uyumaya meyilliyim ara sıra nefes aldıkça alasım geliyor acaba soğuk algınlığı mı yoksa korona mı
Test yaptırmadan bilemezsin fakat korona değil gibisin yine de bir test yaptır.

Bence sen test yaptırmalısın ben soguk algınlıgı geçiriyorum sandım korana belirtileri pek yoktu test yaptırdıgımda pozitif çıktı

Git testini ver ab buraya bakma bir bakmışsın covidsin
burada burnuna ya da ağzına çubuğu sokup test yapabilecek biri olduğunu sanmıyorum

Test yaptırmadan bilemezsin fakat korona değil gibisin yine de bir test yaptır.
3 gün önce sıkıntılar baslayinca yaptim negatifti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Git testini ver ab buraya bakma bir bakmışsın covidsin
burada burnuna ya da ağzına çubuğu sokup test yapabilecek biri olduğunu sanmıyorum
Yazmayi unutmusum negatif cikti

Bence sen test yaptırmalısın ben soguk algınlıgı geçiriyorum sandım korana belirtileri pek yoktu test yaptırdıgımda pozitif çıktı
Yaptığımda negatif cikti

olabilirsin bende bugün 1 saate heralde
gideceğim test olmaya

3 gün önce sıkıntılar baslayinca yaptim negatifti

Yazmayi unutmusum negatif cikti
3 gün önce yaptırdıysan negatif çıkması normal. Korona belirtileri yaşadıktan 5-6 gün sonra asıl test sonucu ortaya çıkıyor.
(Yakınlarımdan biliyorum)

Bendede ciddi boğaz ağrısı, öksürük ve ateş vardı. Ve ishal olmuştum 1 hafta boyunca, çok karın ağrım vardı. Gittim test yaptırdım negatif çıktı.

Geri