Neler Yeni

Korona oldum, temaslılarım negatif

Yagi

80+ Bronze
Sınıfımda pozitif çıktı, dün gece 11 gibi test verdim. Pozitif olduğumu öğrendim. Benimle yakın teması olan bir arkadaşım var o negatif.
Sınıfta ilk pozitif çıkan çocuğun aynı yurt odasında kaldığı arkadaşı tat alamıyor, koku alamıyor ancak o bile negatif. Bende belirti yok, sadece boğazımda balgam var. Test yanlış olmuş olabilir mi? Bir de sırtım ağrıyor biraz, ancak psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Sınıfımda pozitif çıktı, dün gece 11 gibi test verdim. Pozitif olduğumu öğrendim. Benimle yakın teması olan bir arkadaşım var o negatif.
Sınıfta ilk pozitif çıkan çocuğun aynı yurt odasında kaldığı arkadaşı tat alamıyor, koku alamıyor ancak o bile negatif. Bende belirti yok, sadece boğazımda balgam var. Test yanlış olmuş olabilir mi? Bir de sırtım ağrıyor biraz, ancak psikolojik olabilir diye düşünüyorum.
Yanlış olma ihtimali var ama temaslıların negatif olma ihtimali de bir o kadar normal. Annem ve babam pozitif çıkmıştı ama kardeşlerim ve ben negatiftik.

Bergee

80+ Silver
Tat ve koku alamıyorsa geçmiş olsun o arkadaşa tekrar yaptırmasını söyleyin 2 gün sonra. Testler her zaman doğru değil ne yazık ki..

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi

Yagi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış olma ihtimali var ama temaslıların negatif olma ihtimali de bir o kadar normal. Annem ve babam pozitif çıkmıştı ama kardeşlerim ve ben negatiftik.
Temaslı olduğum kişi tat alamıyordu dünden beri, garip gelen bu.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Beğen

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
kimisinde sonuçlar çıkmıyor mesela annem çok hasta oldu koku tat alamadı test yaptıyor negatif çıkıyor doktor demişti bu belirtilerin hepsı covid dedi rapor yazmıştı aynısı bende oldu covid li ile çok yakın temasta buldudum hasta oldu koku felan gitti ama test yaptırdım yok çıkmıyor o bünye ile alakalı biraz arkadaşlarına söyle fazla insanlarla temasta bulunmasın

• Beğen

Dolar

80+ Silver
Vallaha koronanın işi belli olmuyor

• Beğen

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Vallaha koronanın işi belli olmuyor
Oluyor aslında viral yük diye birsey var direk Sars-Cov-2 (Covid 19 Hastalıktık virüsün kendisi değil) girerse enfekte etmiyor insanın bağısıklıgına ve bazı diğer faktörlere bağlı olarak virüsün yükü artarsa yani daha fazla virüs parcacğı girerse enfekte oluyorsun. Hatam varmı anlatımımda? @DOGANALPASLAN

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yalancı negatif durumu %20 30 civarı gözleniyor
Yalancı pozitif imkansız.
arkadaşınız korona , siz de koronasınız.
Oluyor aslında viral yük diye birsey var direk Sars-Cov-2 (Covid 19 Hastalıktık virüsün kendisi değil) girerse enfekte etmiyor insanın bağısıklıgına ve bazı diğer faktörlere bağlı olarak virüsün yükü artarsa yani daha fazla virüs parcacğı girerse enfekte oluyorsun. Hatam varmı anlatımımda? @DOGANALPASLAN
hayır ama tat koku gittiyse koronadır.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Yalancı negatif durumu %20 30 civarı gözleniyor
Yalancı pozitif imkansız.
arkadaşınız korona , siz de koronasınız.

hayır ama tat koku gittiyse koronadır.
Hocam benim annem oldu 2021 Nisanda(ramazan) Tat koku gitti bide bel ağrısı oldu ama test yaptırmamıştık sence annemde gecirmiş midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide gecirmiş olabilmişşe antikor oranı çok düsmüş müdür?

• Beğen

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam benim annem oldu 2021 Nisanda(ramazan) Tat koku gitti bide bel ağrısı oldu ama test yaptırmamıştık sence annemde gecirmiş midir?
Artık sizin de bilginiz var he ? :D
olası.

Berke Fitness

80+ Bronze
Testler %100 dogru sonucu vermez ama biz evde 4 kisi kaliyoruz annem babam ve kardesimin testi pozitif cikti cok agir hastalik gecirdiler ayni evde hatta ayni odada kalmamiza ragmen benim testim negatif cikti hic bir belirtim de yoktu belki sporcu oldugum icindir

• Beğen

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç