Neler Yeni

Korona testim hatalı çıkmış olabilir mi?

Mustifa

80+ Bronze
Ocak ayının başında kardeşim korona oldu aileden herkes test yaptırdı bitek ben ve kardeşimde pozitif çıktı ve 1 hafta sonra babam korona oldu ve gene aileden herkes test yaptırdı bi tek bende pozitif çıktı karantinam bitti gittim test yaptırdım gene pozitif çıktım. Şuan karantinadayım ama belirti yok. Hatalı çıkmış olabilir mi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Belirti olmayabilir kişiden kişiye değişir kimisinde hiç belirti olmaz kimisinde ağır geçer kimisinde hafif

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Ocak ayının başında kardeşim korona oldu aileden herkes test yaptırdı bitek ben ve kardeşimde pozitif çıktı ve 1 hafta sonra babam korona oldu ve gene aileden herkes test yaptırdı bi tek bende pozitif çıktı karantinam bitti gittim test yaptırdım gene pozitif çıktım. Şuan karantinadayım ama belirti yok. Hatalı çıkmış olabilir mi?
Sanmam bu illet garip bulaşmaz dediğin ortamda bulaşır, kesin bana bu ortamda korona bulaşır dediğin yerde de bulaşmaz

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
İnsan işi hocam. Hata olabilir. İlgili yerlerle konuşun bence ya da gidip bir daha test yaptırın.

mfc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Furkan
Yapılan testlerin %40a kadar yanılma ihtimali olabiliyor. Tekrar test yaptırmanızda fayda var

şahin doğan

80+ Platinum
belirti olmaması normal bir durum tekrar test yaptırın derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Olabilir

Saintes Maries

80+ Bronze
karantinanın bittiği gün vücuttaki virüs bulaşma yetisini kaybeder. teste hala pozitif çıkabilir. karantina bittikten 3-4 gün sonra test yaptırmak en sağlıklısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
IMG_20220205_233407.jpg

Az önce gördüm.

Top Bottom