İban atBen APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?
asıl günah bunu sana sağlayan toprak abimde boşver oynamaya devam et.Ben APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?
linkteki örnekte de fazla kesin konuşmak istememiş ve sadece tavsiye etmiyoruz demiş zaten bilinmeyen konularda kesin konuşmak iyi değilBunun birçok farklı yorumu var.
İnternetten oyun indirmek caiz midir? Korsan cd veya kitapları almak kul hakkına giriyor mu? | Sorularla İslamiyet
Ticaret kastı olmaksızın bir tane indirmek dinen haram deÄildir. Ancak kanunlarına göre yasaklanmıÅsa kanunlara uymak gerekir. Bu sebebten tavsiye etmiyoruz. Korsan cd. veya ktapları almak haram deÄildir. Ancak dolaylı da olsa ilk sahibine zararı olacaÄından tavsiye etmiyoruz.sorularlaislamiyet.com
Kafanda birkaç fikir oluşması için inceleyebilirsin bu linkleri.
Haraam harraam öbür tarafta zebaniler ellerinde girdap basılı mızraklar ile sorarlar sana eyyy kull hadi korsan mc oynadın lan deri zırha koruma 4+tamir basmak üstüne maviye boyayıp arkadaşına elmas set diye keklemek nedir diye hesap sorarlar Allah'ın fakir fukarası 10 dolarındamı yoktu diye sorar Allah'a Yalvarsan İbana Yollardı 10 Dolar Diye Derler Sonra Kaçmaya Çalışırsın Hava Durumunu Yağmurlu Hale Getirir Mızrak İle Bi İki Sağ Tık Atmalarına Kadar Seni YakalamalarıBen APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?
Evet öyle ancak aşağı yukarı din imanla alakalı bilgisi olan insan zaten parasını ödemediğin bir şeyden yararlanmanın doğru olmadığı bilincinde olur ki bu arkadaşta bu yüzden bu konuyu açmış zaten. Farklı yorumlar olduğundan ben de net bir şey demek istemedim.linkteki örnekte de fazla kesin konuşmak istememiş ve sadece tavsiye etmiyoruz demiş zaten bilinmeyen konularda kesin konuşmak iyi değil
Ben APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?
Ben APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?