Neler Yeni

Korsan Minecraft oynamak günah mıdır?

Zaryo00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Poyraz
Ben APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Bunun birçok farklı yorumu var.

Kafanda birkaç fikir oluşması için inceleyebilirsin bu linkleri.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
cevap yeri burası değil gibi ama korsan dediğin şey bence kul hakkına girer çünkü bişeyi üretmek için ortada bi emek var ve bunu belli bi ücret ile sunuyorlar ancak bunu yasadışı şekilde elde edip kullanıyorsun yani ne yasal ne etik ne de iyi bişey değil yani

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunus emre
İnsanlar olarak dünya hayatında yaptığımız eylemlerden sorumluyuz cima etmek nasıl ki haramsa kul hakkı yemek de aynı şekil haramdır minecraft gibi bir oyunu ürünü ortaya koyarken bir emek harcanıyor ve ciddi kaynaklar tüketiliyor haliyle oyunun korsan dağılımı da kul hakkına giriyor

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Arda Teksin
Ben APK Minecraft oynuyorum. Minecraft'ı çok seviyorum ama param yok. Yaptığım günah mıdır?
asıl günah bunu sana sağlayan toprak abimde boşver oynamaya devam et.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Bunun birçok farklı yorumu var.

Kafanda birkaç fikir oluşması için inceleyebilirsin bu linkleri.
linkteki örnekte de fazla kesin konuşmak istememiş ve sadece tavsiye etmiyoruz demiş zaten bilinmeyen konularda kesin konuşmak iyi değil

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Arda doğan
Haraam harraam öbür tarafta zebaniler ellerinde girdap basılı mızraklar ile sorarlar sana eyyy kull hadi korsan mc oynadın lan deri zırha koruma 4+tamir basmak üstüne maviye boyayıp arkadaşına elmas set diye keklemek nedir diye hesap sorarlar Allah'ın fakir fukarası 10 dolarındamı yoktu diye sorar Allah'a Yalvarsan İbana Yollardı 10 Dolar Diye Derler Sonra Kaçmaya Çalışırsın Hava Durumunu Yağmurlu Hale Getirir Mızrak İle Bi İki Sağ Tık Atmalarına Kadar Seni Yakalamaları

Kim sokuyor bunları kafanıza ah bi anlasak

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
linkteki örnekte de fazla kesin konuşmak istememiş ve sadece tavsiye etmiyoruz demiş zaten bilinmeyen konularda kesin konuşmak iyi değil
Evet öyle ancak aşağı yukarı din imanla alakalı bilgisi olan insan zaten parasını ödemediğin bir şeyden yararlanmanın doğru olmadığı bilincinde olur ki bu arkadaşta bu yüzden bu konuyu açmış zaten. Farklı yorumlar olduğundan ben de net bir şey demek istemedim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Mehmet Aslan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529