Cezası var diye biliyorumHERKESE MERHABA; ben kendi kanalımda nasıl indirilir videosu çekmek istiyorum peki bu videolarda veya verdiğim linklerden dolayı ceza yermiyim yada herhangi bir cezası varmıdır
yani başk bir kanal yapmışsa bende onun kinin aynısnı yaprsam suçmuDaha önce yapılmış bir örneği yoksa illa ki yaptırımı vardır.
yani ben internettende bulamadım ama sizce ben bunu yapmalımıyımCezası var diye biliyorum
Sen bilirsin valla ceza alma şansın var ona göre yap ama düşük ihtimalyani başk bir kanal yapmışsa bende onun kinin aynısnı yaprsam suçmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ben internettende bulamadım ama sizce ben bunu yapmalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
çok teşekkür ederim sağolun bence para için bu riske girmeye değmez tekrardançok sağolun.Sen bilirsin valla ceza alma şansın var ona göre yap ama düşük ihtimal
çok teşekkür ederim sağolunNormal şartlar altında evet.
Toprak Koç'u hapse atmadılar mı bu yüzden?HERKESE MERHABA; ben kendi kanalımda nasıl indirilir videosu çekmek istiyorum peki bu videolarda veya verdiğim linklerden dolayı ceza yermiyim yada herhangi bir cezası varmıdır
peki çok teeşkkür edrimToprak Koç'u hapse atmadılar mı bu yüzden?
çok teşekkür ederimForumda korsan yasak diye biliyorum. Kanalınızı para kazanmaya açık yaparsanız gerçek firma ihtar atabilir.
Android Oyun Club'un kurucusu olan Toprak Koç'u hapse mi attılar??Toprak Koç'u hapse atmadılar mı bu yüzden?
EvetAndroid Oyun Club'un kurucusu olan Toprak Koç'u hapse mi attılar??
Kesinlik söz konusu değil.Haberlerde öyle yazıyor.
Hatta bizzat Toprak Koç'a sormuşlar. Toprak Koç ‘’O tip yazılara inanmayınız hocam.’’ cevabını vermiş.Kesinlik söz konusu değil.Haberlerde öyle yazıyor.