Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
tamam istediğim cevap buydu. suç bireyseldir.
Demek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Şöyle diyim eğer 1000 TL'lik keylerden değilse o key senin normal olarak alamayacağın bir key. 1000 TL'lik keyler satış için.
ben de şöyle diyeyim hayır 30 liraya key almadım. orijinal windows kullanıyorum.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Oyun fiyatlarının pahalı olması bunu değiştirmez. Oyun temel ihtiyaç değil neticesinde. Her binemediğimiz arabayı çalmak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence bu hırsızlıktan çıkarmıyor olayı.
dostum haklısın ama gidip kazandığın paranın 5de1ini bir oyuna vermek koyuyor adama

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Demek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.
Winrarı ücretsiz kullanmak suç olmuyor. Kendi sunuyor bunu

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
office kullanmıyorum mesela. google dökümanlarla hallediyorum işimi.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yani sizce kendi hesabına 250 TL'ye aldığı cybetpunkı 8 TL'ye satıyor öyle mi :D

Bu sistem de hırsızlık değil yani öyle mi ? 250 TL'ye satılan oyunu 8 TL'ye oynuyorum normal de 2 kişi oynadığı için 500 alacekken firma 258 alıyor ama normal yani :D
Diyelim ki bir televizyon aldın. Çok paran var ve kısa bir süre sonra başka bir markanın yeni bir modelinin çıktığını öğrenince gidip onu aldın. Önceki televizyonunu da birine hediye olarak verdin. Ama o marka 2 kullanıcıdan 2 televizyon parası almak yerine 1 televizyon parası aldı. Senin dediğine göre bu da hırsızlık o zaman. Oyunu korsan olarak piyasaya sürenler satın alıp millete dağıtmıyorlar farkındaysan. Crackleyip satın alma zorunluluğunu kaldırıyorlar ve millete dağıtıyorlar. Senin verdiğin örneklerle bu aynı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
1615045053662.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,578
Üyeler