forerunner
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Mahkemeye verirseniz ifaesi alınıyor ve dava açabiliyorsunuz, düşmüyor. Fakat sonucu çıkmıyor türkiyedekeşke bunada kanadalı kadına kesilen gibi 5k ceza kesilse
Mahkemeye verirseniz ifaesi alınıyor ve dava açabiliyorsunuz, düşmüyor. Fakat sonucu çıkmıyor türkiyedekeşke bunada kanadalı kadına kesilen gibi 5k ceza kesilse
alayna kesilse çok güzel olurkeşke bunada kanadalı kadına kesilen gibi 5k ceza kesilse
Demek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.tamam istediğim cevap buydu. suç bireyseldir.
ben de şöyle diyeyim hayır 30 liraya key almadım. orijinal windows kullanıyorum.Şöyle diyim eğer 1000 TL'lik keylerden değilse o key senin normal olarak alamayacağın bir key. 1000 TL'lik keyler satış için.
dostum haklısın ama gidip kazandığın paranın 5de1ini bir oyuna vermek koyuyor adamaOyun fiyatlarının pahalı olması bunu değiştirmez. Oyun temel ihtiyaç değil neticesinde. Her binemediğimiz arabayı çalmak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence bu hırsızlıktan çıkarmıyor olayı.
Winrarı ücretsiz kullanmak suç olmuyor. Kendi sunuyor bunuDemek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.
office kullanmıyorum mesela. google dökümanlarla hallediyorum işimi.Demek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.
bizim okul office hesabı veriyor bu sayılırmı ?Demek istediğim OEM key veya Office mevzusu. Yüksek ihtimal hayatında daha Office'e lisans alan ve Windows'a retail key alan bir kişi görmemişsindir. Veya WinRAR'a.
Diyelim ki bir televizyon aldın. Çok paran var ve kısa bir süre sonra başka bir markanın yeni bir modelinin çıktığını öğrenince gidip onu aldın. Önceki televizyonunu da birine hediye olarak verdin. Ama o marka 2 kullanıcıdan 2 televizyon parası almak yerine 1 televizyon parası aldı. Senin dediğine göre bu da hırsızlık o zaman. Oyunu korsan olarak piyasaya sürenler satın alıp millete dağıtmıyorlar farkındaysan. Crackleyip satın alma zorunluluğunu kaldırıyorlar ve millete dağıtıyorlar. Senin verdiğin örneklerle bu aynı değil.Yani sizce kendi hesabına 250 TL'ye aldığı cybetpunkı 8 TL'ye satıyor öyle mi
Bu sistem de hırsızlık değil yani öyle mi ? 250 TL'ye satılan oyunu 8 TL'ye oynuyorum normal de 2 kişi oynadığı için 500 alacekken firma 258 alıyor ama normal yani![]()
Aynı şey mi bunlar ?Telefon almaya durumu yetmeyen birisi telefon çalınca anlayışla mı karşılayacağız?
Bunlar aynı şey mi ? Herkes saçma sapan şeylerle korssn oyunu karşılaştırıyor.Geçinecek kadar parası olmayıp ev soyanlar da hırsız sayılmıyor o zaman.