Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
keşke bunada kanadalı kadına kesilen gibi 5k ceza kesilse

Kardeşim hikayeli bi oyuna indirimde 200 TL vermek koymuyor mu ? Cidden merak ettim :) Senin ülkeni adam yerine koyup 150 100 TL bile yapmayan firmaları bana savunma . Online olsa veririm parasını Call of Duty'yi bi kez bile torrentlemedim çünkü adamlar oyunlarını kaliteli bir online ile destekleyerek uzun ömürlü bir oyun yapabiliyorlar. Veya Cyberpunk TRye özel fiyat çıkarıyor orjinal alıyorum sırf offline olduğu halde. Sen git 300 400 tl ver offline oyuna. Senin gibileri de keklesinler ki kar edip fiyatları daha da düşürsünler o zaman orjinal alırım

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Kardeşim hikayeli bi oyuna indirimde 200 TL vermek koymuyor mu ? Cidden merak ettim :) Senin ülkeni adam yerine koyup 150 100 TL bile yapmayan firmaları bana savunma . Online olsa veririm parasını Call of Duty'yi bi kez bile torrentlemedim çünkü adamlar oyunlarını kaliteli bir online ile destekleyerek uzun ömürlü bir oyun yapabiliyorlar. Veya Cyberpunk TRye özel fiyat çıkarıyor orjinal alıyorum sırf offline olduğu halde. Sen git 300 400 TL ver offline oyuna. Senin gibileri de keklesinler ki kar edip fiyatları daha da düşürsünler o zaman orjinal alırım
Hayır her ülkeye eşit davranıp 70 dolar çıkarıyorlar. Senin ülken koyuyorsa vergi. Adam napsın

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bunlar aynı şey mi ? Herkes saçma sapan şeylerle korssn oyunu karşılaştırıyor.
Ev soymak aynı şey değil doğru. Ama diyelim ki bir Samsung mağazasına girdin oradan bir telefon çaldın. Samsung zarara girdi. Bu aynı şeydir mesela.

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Evet ama ülkemizde oyun fiyatları bu durumda olunca yapacak bir şey kalmıyor. İhtiyaçlara zor yetiyor ki isteklere gelsin maaş.

Top Bottom