Hayatta vermem2 kelime game pass aylık 30tl verebileceğine inanıyorum
Hiç bir hırsız ben çalıyorum demez!!!!
Korsan oyun da hırsızlıktır. Bazıları savunma olarak biri çalmış dağıtıyor diyor, halk kahramanı ilan edin o zaman o kişiyi ayıp be.
kanka paran yoksa oyna işte ya ama varsa almanı öneririmkorsan oyun hırsızlıkmı
Ben de game pass 30 TL vermem ama korsan da kullanmıyorum.Hayatta vermem
yok işte o iş öyle değil. tıkladığın ya da izlediğin reklamların parası oyun yapımcısına değil, sitenin sahibine gidiyor.Arkadaşlar Benim Bildiğim Korsan Oyun Şeyi biri para ile oyunu alır,
Sonra oyunu kendi reklamlı sitesine koyar,
Millette indirmek isterken bilmeden reklamlara tıklıyor 5 sn sonra düğmeye basıp oyunu indiriyor,
Sonra Reklam paraları oyun parasını kapatır hatta yapan kişi kâra girer,
İndirenlerde oyunu oynar.
Ben Sadece Among Us İlk çıktığında korsan indirmiştim ondada sadece korsan indirenler ile oynayabildiğin için sildim.
Biz Şimdi Bedava indiriyoruz sonra o reklamları izleyerek aslında oyunun parasını ödüyoruz.Bunu Sitesine Koyan aadamda kâra giriyor.Yani Bi ücret ödüyoruz buda çalmak olmaz.Ama bazı siteler oyuna para vermeyip,kodlayıp üzerine reklam koyup sitesine koyuyor,eğer bunu indirirsek hırsızlık olur
çalıyorsun.sonuçta ben çalmıyorum ben sadece sunulan birşeyi indirip oynuyorum kendim oyunu crack yapıp dagıtsam hırsızlık olabilir ama çokta umrumda değil sonuçta 300 TL vermektense bedavaya oynuyorum altı üstü bir oyuna'da o kadar para veremem en fazla 100TL.
Ve Kime Göre Neye Göre Hırsızlık Sayılıyor Bana Göre Değil.
çalıyorsamda çokta umrumda işin sonucunda bedavaya oynuyorsam gerisi beni ilgilendirmez sadece bir bilgisayar yazılımına bir dünya para veremem 300 tl bir oyuna verirsem oyunu oynarken zevk almayı bırak verdiğim parayı düşünürüm.yok işte o iş öyle değil. tıkladığın ya da izlediğin reklamların parası oyun yapımcısına değil, sitenin sahibine gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çalıyorsun.