Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hiç bir hırsız ben çalıyorum demez!!!!
Korsan oyun da hırsızlıktır. Bazıları savunma olarak biri çalmış dağıtıyor diyor, halk kahramanı ilan edin o zaman o kişiyi ayıp be.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Hiç bir hırsız ben çalıyorum demez!!!!
Korsan oyun da hırsızlıktır. Bazıları savunma olarak biri çalmış dağıtıyor diyor, halk kahramanı ilan edin o zaman o kişiyi ayıp be.
2021-03-07 (2).png

basgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Başgan
Kime göre, neye göre 😅

Evet

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sonuçta ben çalmıyorum ben sadece sunulan birşeyi indirip oynuyorum kendim oyunu crack yapıp dagıtsam hırsızlık olabilir ama çokta umrumda değil sonuçta 300 tl vermektense bedavaya oynuyorum altı üstü bir oyuna'da o kadar para veremem en fazla 100TL.
Ve Kime Göre Neye Göre Hırsızlık Sayılıyor Bana Göre Değil.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Bu Konu Artık Çok Saçma Geliyor Hırsızlık Diyenlerin Maddi Durumunu Çok Merak Ediyorum Biraz Empati Yapmalı Karşısındaki Kişinin Maddi Durumu İyi Olmaya Bilir Oyun Fiyatlarıda Çok Pahalı Maddi Durumu Olan Adam Steamden Epicden İndirimi Bekler Felan Bir Şekilde Alır. Ama Olmayan Adam Zaten Diğer Şeylere Zor Para Yetiştiriyor Eğlenmek O Adamın Hakkı Değil mi ? "FıRıNdAN EkMEk ÇalIYORmUsuN" Bunu Diyenler Çok Komik Bir Duruma Düşüyor Cidden

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö
Arkadaşlar Benim Bildiğim Korsan Oyun Şeyi biri para ile oyunu alır,
Sonra oyunu kendi reklamlı sitesine koyar,
Millette indirmek isterken bilmeden reklamlara tıklıyor 5 sn sonra düğmeye basıp oyunu indiriyor,
Sonra Reklam paraları oyun parasını kapatır hatta yapan kişi kâra girer,
İndirenlerde oyunu oynar.

Ben Sadece Among Us İlk çıktığında korsan indirmiştim ondada sadece korsan indirenler ile oynayabildiğin için sildim.
Biz Şimdi Bedava indiriyoruz sonra o reklamları izleyerek aslında oyunun parasını ödüyoruz.Bunu Sitesine Koyan aadamda kâra giriyor.Yani Bi ücret ödüyoruz buda çalmak olmaz.Ama bazı siteler oyuna para vermeyip,kodlayıp üzerine reklam koyup sitesine koyuyor,eğer bunu indirirsek hırsızlık olur
yok işte o iş öyle değil. tıkladığın ya da izlediğin reklamların parası oyun yapımcısına değil, sitenin sahibine gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuçta ben çalmıyorum ben sadece sunulan birşeyi indirip oynuyorum kendim oyunu crack yapıp dagıtsam hırsızlık olabilir ama çokta umrumda değil sonuçta 300 TL vermektense bedavaya oynuyorum altı üstü bir oyuna'da o kadar para veremem en fazla 100TL.
Ve Kime Göre Neye Göre Hırsızlık Sayılıyor Bana Göre Değil.
çalıyorsun.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yok işte o iş öyle değil. tıkladığın ya da izlediğin reklamların parası oyun yapımcısına değil, sitenin sahibine gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalıyorsun.
çalıyorsamda çokta umrumda işin sonucunda bedavaya oynuyorsam gerisi beni ilgilendirmez sadece bir bilgisayar yazılımına bir dünya para veremem 300 tl bir oyuna verirsem oyunu oynarken zevk almayı bırak verdiğim parayı düşünürüm.

Top Bottom