umurunda olmaması da beni ilgilendirmez. suç da günah da bireysel. ama yaptığın hırsızlık sonuçtaçalıyorsamda çokta umrumda işin sonucunda bedavaya oynuyorsam gerisi beni ilgilendirmez sadece bir bilgisayar yazılımına bir dünya para veremem 300 TL bir oyuna verirsem oyunu oynarken zevk almayı bırak verdiğim parayı düşünürüm.
ilgilendirmiyorsa boş yapma o zaman hırsızlık dediğin şey görecelidir ne günahından bahsediyorsun korsan oyun indirmek suçta değil ve kime göre neye göre hırsızlık bankalar ve firmalar insanları sömürüyorlar yapmadıkları kirli iş yok onlar hırsız olmuyorlar onların yaptığı şeyler gayet yasal ama sıradan bir insan örnek konu üzerinden gidiyim crack oyun indirince hırsızmı oluyor ne garip bir mantık adamına göre muamele bu oluyor galiba.umurunda olmaması da beni ilgilendirmez. suç da günah da bireysel. ama yaptığın hırsızlık sonuçta
Milletin yıllarca uğraştığı, milyonlarca para harcadığı oyunu parayla satmaları haklarıdır. Senin o oyunu bedavaya oynaman da hırsızlıktır.ilgilendirmiyorsa boş yapma o zaman hırsızlık dediğin şey görecelidir ne günahından bahsediyorsun korsan oyun indirmek suçta değil ve kime göre neye göre hırsızlık bankalar ve firmalar insanları sömürüyorlar yapmadıkları kirli iş yok onlar hırsız olmuyorlar onların yaptığı şeyler gayet yasal ama sıradan bir insan örnek konu üzerinden gidiyim crack oyun indirince hırsızmı oluyor ne garip bir mantık adamına göre muamele bu oluyor galiba.
daha önce hiç karşılaşmadımDemo amaçlı indirilecekse hırsızlık değildir. Hatta bazı korsan sürümlerde çok ilginç bir yazı var paylaşmak istiyorum. İlla ki karşılaşmıssınızdır oyun kurarken.
Alıntıyı görüntüle
Kabaca diyor ki; Geliştiricilere destek olun. Oyunu beğendiyseniz satın alın. Yani korsancılar bile bu crackli oyunları demo için kullanın beğenirseniz satın alın demeye getiriyor.
parayla satabilir ama eğer bedavaya sorunsuz bir şekilde erişiyorsam indiririm senin için hırsızlık olabilir ama benim için değil buda bireysel bir durumdur.Milletin yıllarca uğraştığı, milyonlarca para harcadığı oyunu parayla satmaları haklarıdır. Senin o oyunu bedavaya oynaman da hırsızlıktır.
Senin fikrine göre bakkalda ki ürün orda duruyor ve onu alıp gittiğim zaman ücretsiz şekilde benim oluyor ve ben buna hırsızlık demiyorum. Bireysel bir durum.parayla satabilir ama eğer bedavaya sorunsuz bir şekilde erişiyorsam indiririm senin için hırsızlık olabilir ama benim için değil buda bireysel bir durumdur.