Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Değil. Tek sefer oynayacağım oyuna 400 TL veremem, vermem de. Şöyle bir algı var mesela birinin iyi bir PC'si varsa oyunlara da parası yeter crack yüklememeli, öyle bir olay yok kimse boşuna para harcamayı sevmiyor. Düzgün fiyata çıkarsınlar alalım.

Ariseks

80+ Gold
ama o oyunu zorla oynaması da beklenmez .d
zaten zorla oynamasını beklemiyoruz oynamak istemiştir indirir zaten indirirken başına gelebilcek şeyleri kabul eder
PC yi zar zor alıyorsa onu da alması beklenmemeli. PC ve oyun zorunluluk değildir. Bu şey gibi arabayı aldık ama jant yok ne yapalım. Ee arabayı zor aldık o zaman jantları çalalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben orjinal kullanıyorum.
biri jantı bedavaya verse almaz mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
PC yi zar zor alıyorsa onu da alması beklenmemeli. PC ve oyun zorunluluk değildir. Bu şey gibi arabayı aldık ama jant yok ne yapalım. Ee arabayı zor aldık o zaman jantları çalalım.

Ben orjinal kullanıyorum.
1000 TL verip orijinal windows aldıysan korsana karşı olabilirsin. Ama 10 tllik alıp da orj kullanıyorum diyorsan gıdıkladı :D

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Değil. Tek sefer oynayacağım oyuna 400 TL veremem, vermem de. Şöyle bir algı var mesela birinin iyi bir PC'si varsa oyunlara da parası yeter crack yüklememeli, öyle bir olay yok kimse boşuna para harcamayı sevmiyor. Düzgün fiyata çıkarsınlar alalım.
o zaman gerçekten bedava olanları oynayın 400tl fazla ama kaç oyun 400tlden çıkıyor genel aralık 200 300 3a

Nasıl ne alaka ya? Oyun fiyatlarını görmüyor musunuz?
o zaman gerçekten bedava olan oyunları oyanyaın

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç