Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Rtx 3090’i olup da rdr2’yi alamayan adam icin bence sorunun cevabi “evet”.
Fakat cebinde parasi olmayan adam icin hicbir sey diyemem, istedigini yapsin. Zorla gecinen biri gidip rdr2’ye 200 TL vermesin.
İkisi de haksızlıktır. Fakat eğer anayasal bir suç olsaydı alttakinin suçu biraz hafiflerdi.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
Şu forumda bu tarz kavga sebebi olabilecek konuların yasaklanması gerekiyor. 1 ayda bir gerçekten şu konu açılıyor ve sürekli devam ediyor. Hırsızlık veya değil. Senin tercihin bu tamamen. Saçma saçma yok binemediğin arabayı çalmak gibi örnekler de vermeyin alakalı şeyler değil. @Mehmet Yılmaz lütfen konuyu kitle de konu da kavga çıkmasın.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
ben hepsini korsan kullanıyom çünkü param yok hitman 3 6 bölüm 4 saatte bitirdim 260tl ye değer mi değmez

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Evet hırsızlıktır.
Paran yok ise oynama? Adamlar silah zoru ile oyna kardeşim demiyor. Bu ülkede birçok kişi eğer para verilen bir şey elinde olmuyorsa ya alınmamalı yada hırsızlık yapılıp korsana yönelmeliyiz düşüncesine sahip .Oynayacaksan emeklerine karşılık parasını vermesini de bileceksin, babanın hayrına bu oyunlar yapılmıyor.
Şöyle düşünün, sizin babanız bakkal işletiyor ve günde 100 müşteri geliyor. Bu müşterilerin 50'si hırsızlık yapıyor, size çok büyük zararı olur değil mi? Sonuçta bakkal masrafı, işçi masrafı gibi birçok ödemesi var. Şimdi bunu şirketler için düşünün bakalım nasıl sonuç ortaya çıkıyor :)

Bu arada kimse param yok demesin, harçlığının ufak bir kısmını köşeye atsan dahi yıl sonu çatır çatır oyun alırsın. Yani o şöylemler ile duyar kasmayı geride bırakın bakalım.

(Buna gülen arkadaşlar az çok hangi kafada siz biliyorsunuz :) Anlatmak istemiyorum, gereksiz uyarı yemeye değmez.)

Logithx

80+ Bronze
Fiyatların böyle olmasıda hırsızlık bence oyun alabilecek var alamayacak kişiler var korsan oyun evet hırsızlık olarak görebiliriz ama o zaman oyun oynayanların %80'i hırsız oluyor..

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Evet hırsızlık fakat cezası yok.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
zorunluluk değil ki bu
Windows kullanmaya da mecbur değilsiniz ama çatır çutur kullanıyorsunuz :D Şimdi şey diyenler gelecek aynı şeyler değil bal gibi aynı şeyler. Sen nasıl windows almıyorsan oyun alacak parası olmayanlar da mecbur öyle oynuyorlar :)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
İkisi de haksızlıktır. Fakat eğer anayasal bir suç olsaydı alttakinin suçu biraz hafiflerdi.
“Haksizlik” degil de “hirsizlik” olarak sormus arkadas. Ben su ana kadar hic korsan oyun oynamadim fakat bir sekilde oyunu alacaksam o parayi biriktirdim yani biriktirebilecek durumum vardi oyle soyleyeyim.
Ama cidden zor gecinen bir adama fiyatlar boyle iken korsan oyun oynama demek de biraz kotu geliyor bana.

Top Bottom